Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 hour ago, korakios said: Πως και έτσι? Το magician έδινε και το rapid που βοηθά στη μακροζωία του ssd και έκανε και refresh αν έπεφτε πολύ η απόδοση Προτιμώ να έχω περισσότερη διαθέσιμη ram αντί για μεγαλύτερο sequential.
korakios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Προτιμώ να έχω περισσότερη διαθέσιμη ram αντί για μεγαλύτερο sequential. Μα δεν είναι μόνο γΙα sequential, απογείωνε σε μικρά writes. Όσο για τη ram όταν χρειαζόταν την έδινε πίσω . Απλά ενημερωτικά το λέω , όχι για σε πείσω 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Just now, korakios said: Απλά ενημερωτικά το λέω , όχι για σε πείσω Δεν έχει και νόημα πλέον, γιατί σύντομα θα περάσω σε NVME.
korakios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Todoras είπε 1,5ΤΒ Πέτυχες «λαχείο» , στον παλιό τον 840evo 120GB έχω γράψει 12Tera και συνεχίζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 7 minutes ago, korakios said: Πέτυχες «λαχείο» , στον παλιό τον 840evo 120GB έχω γράψει 12Tera και συνεχίζει 840 Pro έχω περάσει τα 40, 850 Evo τα 20. 1
Stamer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 45 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν έχει και νόημα πλέον, γιατί σύντομα θα περάσω σε NVME. Και καλά θα κάνεις, θα σου φαίνεται κακομοιρούλης μετά ο ssd
Black Demis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, ThReSh είπε Πάνω από 600ΤΒ μέσα σε 1 χρόνο δλδ? 760 συνγρκριμμενα και άρχισε να γίνεται read only και αντικατασταθηκε με ίδιο σε pro (αντέχει παραπάνω) για την ώρα είμαι στα 630 tb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, Black Demis said: 760 συνγρκριμμενα και άρχισε να γίνεται read only και αντικατασταθηκε με ίδιο σε pro (αντέχει παραπάνω) για την ώρα είμαι στα 630 tb Hobby ή δουλειά? 😛 Άρχισε να παίρνεις του 2ΤΒ, αντέχουν τα διπλάσια.
Black Demis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Hobby ή δουλειά? 😛 Άρχισε να παίρνεις του 2ΤΒ, αντέχουν τα διπλάσια. Δουλειά (δεύτερη δουλειά) για hobby δεν υπάρχει χρόνος ούτε για δείγμα φαντάσου εδώ και 8 μήνες έχω κάνει σταθερό pc τέρας και για να καταλάβεις έχω όλο και όλο στον ssd του 65 gb writes από τα οποία 50 55 είναι χαλαρά από εγκατάσταση λογισμικού και updates (φαντάσου ανεμιστιρακια δεν έχουν καν σκόνη επάνω) Hobby όταν πάω σε άλλη χώρα εδω σκλάβος για να επιβιώσω 2
sabrewulf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, Black Demis είπε τον έκανες και external? δλδ παίζεις χωρίς trim? σαν να λέμε ζεις επικίνδυνα 😛 κι ομως επειδη εψαξα αυτο που μου ειπες διαπιστωσα οτι το προγραμμα της samsung (samsung magician) οτα συνδεω το δισκο (usb3) μου αναγραφει οτι ειναι ενεργοποιημενο το trim.ανεβαζω και φωτο
Black Demis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, sabrewulf είπε κι ομως επειδη εψαξα αυτο που μου ειπες διαπιστωσα οτι το προγραμμα της samsung (samsung magician) οτα συνδεω το δισκο (usb3) μου αναγραφει οτι ειναι ενεργοποιημενο το trim.ανεβαζω και φωτο Αν είναι τότε μια χαρά είναι γράψε άφοβα 1
ii_die_4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Stamer είπε Και καλά θα κάνεις, θα σου φαίνεται κακομοιρούλης μετά ο ssd Τίποτα δεν θα καταλάβει εκτος και αν το έχει hobby να μεταφέρει 1Gb< αρχεία μεταξύ 2 NVME(η ram disk) και να βλέπει ταχύτητες. Στα random 4k είναι το ίδιο (η και χειρότεροι) από τους SSD. Για αυτό η πρόταση της Intel (Optane) είναι η μονη που θα έχει σοβαρό μέλλον.
Stamer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, ii_die_4 είπε Τίποτα δεν θα καταλάβει εκτος και αν το έχει hobby να μεταφέρει 1Gb< αρχεία μεταξύ 2 NVME(η ram disk) και να βλέπει ταχύτητες. Στα random 4k είναι το ίδιο (η και χειρότεροι) από τους SSD. Για αυτό η πρόταση της Intel (Optane) είναι η μονη που θα έχει σοβαρό μέλλον. Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω. Κυρίως σε αντιγραφή αρχείων όπως λες (δεν είναι θέμα χόμπυ, ο καθένας έχει τις δουλειές του - ρουτίνα του) αλλά και σε loading times.
SV1EOD Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ii_die_4 είπε Τίποτα δεν θα καταλάβει εκτος και αν το έχει hobby να μεταφέρει 1Gb< αρχεία μεταξύ 2 NVME(η ram disk) και να βλέπει ταχύτητες. Στα random 4k είναι το ίδιο (η και χειρότεροι) από τους SSD. Για αυτό η πρόταση της Intel (Optane) είναι η μονη που θα έχει σοβαρό μέλλον. Καμία λύση για Ram disk για ένα workstation που έχω άφθονη μνήμη έχει κανείς να προτείνει;
angelfacekiller Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Ποιό το νόημα να βγάζουν "γρηγορότερους" SSD σε 2.5" αφού έχουν ταβάνι τα 6Gbps εδώ και 4 χρόνια λόγω SATA3. Δεν πρόκειται να δει κανείς ποτέ μεγαλύτερη ταχύτητα παρα μόνο αν πάει σε NVMe. Μy 50c, αν δεν έχετε NVMe πάρτε έναν SSD 2.5" ό,τι νά' ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα