TrObAs Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα , μετα απο 4.5 χρόνια με το αγαπητό onrplus one ήρθε η ωρα να κάνω αλλαγή κινητού. Κλείνω προς το huawei mate 20 pro ( ειμαι ανοικτός και σε αλλες προτάσεις βέβαια ) αλλά δεν ξέρω πιο σκρουτζομαγαζο είναι ασφαλές για να το αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
music_lover Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί όχι πάλι Oneplus? To 6t στα μεταχειρισμένα είναι στα 400 ευρώ Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από music_lover
saruman123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, TrObAs είπε Καλησπέρα , μετα απο 4.5 χρόνια με το αγαπητό onrplus one ήρθε η ωρα να κάνω αλλαγή κινητού. Κλείνω προς το huawei mate 20 pro ( ειμαι ανοικτός και σε αλλες προτάσεις βέβαια ) αλλά δεν ξέρω πιο σκρουτζομαγαζο είναι ασφαλές για να το αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν θες να φύγεις από Oneplus μόνο και μόνο από εμπειρία το Mate είναι ιδανική επιλογή. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα σου λήψη το stock λειτουργικό..... Από οποίο Σκρουτζάδικο/Best Price θα έχεις κανονικά εγγύηση αντιπροσωπείας αν αυτό φοβάσαι. Επέλεξε αυτό με τις περισσότερες αξιολογήσεις.
TrObAs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Έλεγα να μην πάω σε μεταχειρισμένο αφού ενα καινούργιο είναι πολύ κοντά σε κοστος. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το oneplus απλα τα καινούργια τους ξεφεύγουν λίγο σε τιμή....
samsunglife Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Για να θέλει mate 20pro προφανώς το μέγεθος της οθόνης του s10e δεν του κάνει...
TrObAs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Έχοντας συνηθίσει το μπαούλο που είχα θα έβλεπα τουλάχιστον σε s10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα