TaniaK82 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Το κατάστημα της Acs Αγίων Αναργύρων είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω αναξιόπιστο με αγενές προσωπικό. Δεν παραδίδει ποτέ στην ώρα του το δέμα στον πελάτη.
Kostasspil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι γενικό το κακό με την acs, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι πολιτική της εταιρίας η τόσο άθλια υπηρεσια Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Kostasspil
takoulou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, Kostasspil είπε Είναι γενικό το κακό με την acs, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι πολιτική της εταιρίας να είναι τόσο άθλιο service Καλησπέρα..Έχουν παρά πολύ δουλειά..Πολλά πράγματα να παραδώσουν..Και λογαριασμούς wind, Vodafone,Ευδαπ,Cosmote κτλ...Και δεν προλαβαίνουν.. Και λίγο κόσμο..Λείπουν και με άδειες... 3
Kostasspil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ναι δεν διαφωνω, εχω και φιλο που δουλευει εκει και μου λεει το ιδιο ακριβως με σενα. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνουν ατομα δουλειες που δεδομενα εχουν αναγκη απο προσωπικο.
Narayan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Ναι δεν διαφωνω, εχω και φιλο που δουλευει εκει και μου λεει το ιδιο ακριβως με σενα. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνουν ατομα δουλειες που δεδομενα εχουν αναγκη απο προσωπικο. Επειδή τα άτομα αυτά θα έχουν το θράσος να ζητήσουν να πληρώνονται κιόλας.
sakisvele Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 ΝΑ λετε στους προμηθευτες σας να τα στειλουν με αλλη courier.. Να το κλεισουν το μαγαζι αν δεν θελουν ..υπαλληλους.. Τα ιδια και στην ΓΕΝΙΚΗ τα ΙΔΙΑ καλουν και εκει ΣυμπεριφορΑ ..κουκου Μολις τους στριμωξεις λιγο αντιμιλανε..Μονο ΕΛΤΑ που εχουν τον φοβο του ΚΡΑΤΟΥς!! Οι αλλοι σου λενε τα παραπονα σας στην εταιρεια που δεν εχει Υπευθυνο ..ανευθυνους πολλους.. Παρτε κοσμο να σας εκτιμουν .Θελουμε προσληψεις ..οχι απολυσεις
takoulou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ναι δεν διαφωνω, εχω και φιλο που δουλευει εκει και μου λεει το ιδιο ακριβως με σενα. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνουν ατομα δουλειες που δεδομενα εχουν αναγκη απο προσωπικο. Καλησπερα... Δυστυχως δεν περνουν κοσμο ατομα... Προσπαθουν να τα βγαλουν οπως ειναι.. Τα λεφτα που περνουν ειναι γυρω στα 620 ευρω!!!!
Kostasspil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλα γενικα ειναι "ταλεντα" τα παιδια εκει (στην περιοχη μου τουλαχιστον, μη λεω για αλλους). Το παρακατω περιστατικο ειναι αληθινο Spoiler εχω παραγγειλει μια φορα μαγνητακια για λογαριασμο πελατη. Διευθυνση παραδοσης η δικη μου. Την μερα που ηταν να φτασουν τα μαγνητακια, με παιρνει ο πελατης να μου πει ποσο του αρεσαν και να περασω να πληρωθω(!!!). Οταν τον ρωτησα μου ειπε πως πριν λιγο τα παρελαβε απ το παιδι. Μην τα πολυλογω, επειδη ο κουριερ ηταν φιλος με τον πελτη μου, πηρε πρωτοβουλια και του πηγε κατευθειαν τα μαγνητακια.. Τι να τους πεις μετα? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από Kostasspil
overpower Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Στις 6/8/2019 στις 8:44 ΜΜ, TaniaK82 είπε Το κατάστημα της Acs Αγίων Αναργύρων είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω αναξιόπιστο με αγενές προσωπικό. Δεν παραδίδει ποτέ στην ώρα του το δέμα στον πελάτη. Κάνε αξιολόγηση στα g maps και στα κεντρικά, όχι ποστ στο ινσομνια
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Τόσο λίγα είπατε; Περιμένουμε να ακούσουμε κι άλλα, για βγάλτε τα στην φόρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα