mitspetr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Θα παίξεις με subwoofer? Αν είναι να βάλεις subwoofer κάποια στιγμή, τότε θέλεις ενισχυτή AV. Αν δεν βάλεις τότε πάρε τον Marantz. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα χρειαστείς και ένα καλό ψηφιοαναλογικό μετατροπέα. Ή να πας κατ΄ευθείαν στον PM6006 που έχει ενσωματωμένο DAC και ψηφιακές εισόδους (αλλά είναι πιο ακριβός). Βέβαια και πάλι δεν θα μπορείς να προσθέσεις subwoofer λόγω έλλειψη bass management στους κλασικούς δικάναλους Hi-Fi ενισχυτές. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από mitspetr
giannis_ps_21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Αφου καταλήξαμε εκει, δεν ξέρω αν αργότερα μου λείψει ενα subwoofer. Ισως κ να μην χρειαστει ποτε, αλλα αν χρειαστει να μην ξηλωθω απο την αρχη.
mitspetr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Εάν χρειαστεί θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας τρόπος να παίζει με βαθυπερατό και υψιπερατό φίλτρο το σύστημα όταν στέλνει τον ήχο προς τα κατάλληλα ηχεία. Αυτό είναι το λεγόμενο bass management χωρίς το οποίο sub.... γιοκ.
giannis_ps_21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Λύθηκαν οι περισσότερες απορίες μου κ κατάλαβα ότι καλύτερα το κομμάτι κομμάτι παρά ενα σετ ενιαίο. Μακάρι να βοηθηθεί κ κάποιος άλλος σαν εμένα από τις απαντήσεις σου. Ευχαριστώ πολύ!
lnwolfgr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Με έναν σοβαρό στερεοφωνικό ενισχυτή, δεν θα σου λείψει το subwoofer. τώρα αν θες audiovisual καταστάσεις, τότε ναι θα σου χρειαστεί ενα sub. Κοίτα επίσεις για ηχεια και τα monitor audio bronze 2. Και απο ενισχυτή τον onkyo a 9010, για τα λευτά του είναι σίγουρα value for money Τα έχω ζευγαρώσει μαζί με το project essential 2 πικαπ, και είναι μια χαρά για ενα μικρο δωματιάκι. Αυτό το setup είναι το "μικρό" που έχω στο υπνοδωμάτιο. Και το γεμίζει ηχητικα και με το παραπάνω!! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από lnwolfgr
giannis_ps_21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Θα το κοιταξω αν και πλεον πάω σε επιλογη η οποια θα μου μείνει μελλοντικα και δεν θα χρειαστει να ξαναδωσω λεφτα σε 2-3 χρονια. Ευχαριστώ πάντως!
lnwolfgr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Με τα monitor audio δεν θα ξαναχρειαστει να δείς ηχεία για αρκετά χρόνια να το ξέρεις, είναι και 100 watt οπότε μπορουν να σηκώσουν δυνατό ενισχυτή . Είναι απίστευτα καλά ηχεία και θε σε ικανοποιησουν με τον ήχο και με το πόσο "ανοιχτα" ακούγωνται. Πήγαινε άκουσε τα, υπάρχουν για ακροάση. Και εγώ έτσι είμαι κοιτάω το μελλον στις αγορές μου, και τα monitor audio θα τα κρατήσω χρόνια. Εδω έχω ακόμα τα b&w 603 s2 και τα είχα πάρει 1το χέρι φαντάσου 👍
Mpiftekis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Συγνώμη για το hijack του θέματος: Εγώ ψάχνομαι για ένα DAC γύρω στα 100€, που να παίζει lossless formats κι αν έχει και bluetooth ακόμα καλύτερα. Τι αξιόλογο υπάρχει;
mitspetr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Συγνώμη για το hijack του θέματος: Εγώ ψάχνομαι για ένα DAC γύρω στα 100€, που να παίζει lossless formats κι αν έχει και bluetooth ακόμα καλύτερα. Τι αξιόλογο υπάρχει; Δύσκολα όλα αυτά με τόσα λίγα. Και να έχει και bluetooth? Ακόμα πιο δύσκολο. Ένα καλό για τα λεφτά του είναι αυτό https://www.cambridgeaudio.com/en/products/hifi-and-home-cinema/dacmagic-100 Θες και να έχει και Bluetooth επιπλέον κάποιο; Αυτό: https://ifi-audio.com/products/nano-ione/ Εντάξει δεν πειράζει που χαιρέτησες κάποιον που τον λένε jack... 😂 1
lnwolfgr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Ναι το cambridge θα στο πρότεινα και εγώ, κοίτα επίσης αυτό > https://www.skroutz.gr/s/5773397/Pro-Ject-Audio-DAC-Box-E.html Αξιόλογο για τα λεφτά του. 1
giannis_ps_21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Συγνώμη για το hijack του θέματος Κανένα πρόβλημα, σχετικο με την αγορα ειναι κ αυτο! Θα χρειαστει!
mitspetr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε Κανένα πρόβλημα, σχετικο με την αγορα ειναι κ αυτο! Θα χρειαστει! Όχι απαραίτητα γιατί μπορεί να πάρεις κάτι που το έχει ήδη ενσωματωμένο. Βέβαια κάθε ξεχωριστό εξάρτημα είναι πιθανώς καλύτερο από το ενσωματωμένο, και... μπλα μπλα μπλα, τώρα κάνω εγώ hijack 😂😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα