Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Μόλις έγινα μέλος του club σας και πραγματικά χάρηκα γιατί είδα αρκετά άτομα που τους αρέσει να ασχολούνται με το " Παραφυσικό κομμάτι " του κόσμου..

Έχω ασχοληθεί και εγώ με το παραφυσικό και ξέρω σχεδόν τα πάντα για αυτό..

Σήμερα πήρα την απόφαση να βοηθήσω άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με το Παραφυσικό αλλά λόγο " οικονομικών " θεμάτων δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν

εργαλεία για να εντοπίσουν αόρατες οντότητες..

Μετά από πολύ-πολύ ψάξιμο βρήκα μια δωρεάν εφαρμογή για κινητό ( Andoid ) στην οποία λειτουργεί σαν ένα δωρεάν EMF για να εντοπίζει *μαγνητικό πεδίο ( θα εξηγήσω σε λίγο για αυτό )

Η Εφαρμογή ονομάζεται: Ultimate EMF Detector ( μόλις την κατεβάσετε πατήστε την 3η επιλογή δηλαδή την επιλογή " EMF Classic ".

*Μαγνητικό πεδίο:

Κάθε Πνεύμα ή φάντασμα όταν είναι σε έναν χώρο ( ή δωμάτιο ) ελευθερώνει " Μαγνητικό πεδίο "  το οποίο Μαγνητικό πεδίο αυτό περικυκλώνετε στο δωμάτιο

δημιουργώντας ( μερικές φορές ) περίεργα φαινόμενα στον χώρο που υπάρχουν φαντάσματα η πνεύματα.

Τα ( συχνά ) φαινόμενα που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι:

Αλλαγές στην θερμοκρασία του χώρου-δωματίου

Να παρατηρήσετε περίεργες μορφές ( π.χ σαν σκιές )

Φώτα ανάβουν και σβήνουν

Περίεργη μυρωδιά υγρασίας

Περίεργος να ανεξύγητος τρόμος ( στης σπάνιες φορές )

( Όσες λέξης από πάνω είναι με Κόκκινο είναι τα ποιο συχνά φαινόμενα, όσα είναι με κίτρινο είναι τα φαινόμενα που δεν εμφανίζονται συχνά και το κείμενο που έχει πράσινο χρώμα είναι για τα φαινόμενα που πολύ σπάνια εμφανίζονται ).

Τώρα ας επιστρέψουμε ξανά στην δωρεάν εφαρμογή EMF.

Η Εφαρμογή αυτή λειτουργεί σαν Scan για " Μαγνητικό πεδίο " και την έχω δοκιμάσει με θετικά αποτελέσματα.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω όπως για κάτι πρώτα σχετικά με την Εφαρμογή.

Για να δουλέψει η εφαρμογή πρέπει:

Να μην έχετε θήκη με μαγνήτη στο κινητό ( σας δίνει λανθασμένα αποτελέσματα )

Να μην έχετε Power Bank ( δηλαδή να φορτίζει το κινητό την ώρα που κάνετε Scan

Μην ακούτε Ραδιόφωνο ( εκπέμπουν ραδιοκύματα που επηρεάζουν την αναζήτηση του EMF )

( Δεν ισχύει σε ηχογραφήσεις μιας που μια ηχογράφηση δεν ελευθερώνει Ραδιοκύματα )

Μην έχετε συνδεδεμένα ακουστικά με το Κινητό

Μην έχετε ενεργοποιημένη την λειτουργία πτήσης

Μην μιλάτε στο τηλέφωνο

Μην έχετε ανοιχτά Bluetooth

Μην έχετε Smartwatch μαζί σας

Όλα αυτά δεν πρέπει να τα κάνετε την ώρα  που έχετε ανοιχτό το EMF γιατί ενδέχεται να επηρεάσουν ή να αλλάξουν το σήμα του EMF

και να σας δώσουν διαφορετικά αποτελέσματα από ότι θα έπρεπε ( δηλαδή αρνητικά αποτελέσματα )..

Τώρα ας μιλήσουμε για την ηχογράφηση των πνευμάτων:

Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράσετε μια συσκευή για να ηχογραφήσετε της φωνές τον πνευμάτων,

μπορείτε απλά να ρωτήσετε " Αν υπάρχει κάτι στον χώρο " και θα πάρετε 97% μια απάντηση

( έχω ηχογράφηση για όποιον θέλει, από ένα μέρος το οποίο είναι στοιχειωμένο )

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να γράψετε κάτω στα σχόλια ή να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα.

Επεξ/σία από Nikolas_D
Δημοσ.

Αν εννοείτε για την ηχογράφηση...

Ναι υπήρχε κάτι στον χώρο, είχα πάει με έναν φίλο

και λέει ο φίλος μου " είναι κανείς εδώ ; " και άρχισαν να ακούγονται κάτι περίεργα,

αν θέλετε μπορώ να σας στείλω την ηχογράφηση σε προσωπικό μήνυμα!!

Δημοσ.

@donblunts δοκίμασες την εφαρμογή και σου έβγαλε πως έχεις 18 πνεύματα;;

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω ηχογράφησης , εμένα με άκουσαν και απάντησαν κιόλας.

Αν χρειαστείς βοήθεια κάπου στείλε μου προσωπικό μήνυμα!

• Confused 1
Δημοσ.

@donblunts ....Εντάξει σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τον ts, αυτά που αναφέρει, κ τις δυνάμεις του υπερ-πέραντος... αλλά ρε φίλε, πως μετρηθήκατε????

Σύμφωνα με την εφαρμογή πάντα,  εγώ έχω κάποιες ισχυρές ενέργειες (λογικό) κοντά στα: 1.ψυγειο 2.ηλεκτρικο θερμοσίφωνα 3.κλιματιστικά 4.σωματα καλοριφέρ 5.πορτα ασφαλείας... κ σίγουρα κάτι κινείται στη βεράντα μου.

Δημοσ.

@TechnoState  Σωστά, αυτό είναι ένα σημάδι πως δουλεύει.

Κάθε ηλεκτρονικό ( με εξαίρεση τα Smartphones ) και η κάθε πρίζα ελευθερώνουν μαγνητικό πεδίο,

για αυτό καλό θα ήταν όταν χρησιμοποιούμε την EMF εφαρμογή να είμαστε σε ένα μέρος που δεν έχει κοντά

ηλεκτρονικά ή παροχή ρεύματος.

Φυσικά όμως και δεν εννοώ να φύγετε τελείως από το δωμάτιο,

θέλω να πω πως αν είστε δίπλα σε ένα σταθερό τηλέφωνο για παράδειγμα , πρέπει να κάνετε 2-3 βήματα πίσω και να αρχίσετε

Και να δείτε προς πια μεριά του σπιτιού θα σας δείξει ένδειξη το EMF.

Δημοσ.

Ναι το διαπίστωσα κατά την χρήση. Έκανα μετρήσεις κ αρκετά μέτρα μακριά απο πηγές με ηλεκτρικό ρεύμα-πριζες-ηλεκτρικες συσκευές-συσκευες με ηλεκτρομαγνητικά κύματα... 

Εστιάζω στα σώματα καλοριφέρ, πόρτα ασφαλείας, τραπέζια καρέκλες, κάποια έπιπλα κ κάποιες γωνίες "πιο καθαρές" απο... "κοσμικές ακτίνες"

Δημοσ.

Στο καλοριφέρ υπάρχουν μέσα μαγνήτες οι οποίοι ελευθερώνουν μαγνητικό πεδίο.

Αν όμως πας το EMF app σε ένα αντικείμενο που δεν είναι ούτε ηλεκτρικό ούτε έχει μαγνήτη να ξέρεις πως

ή έχει περάσει δίπλα στο αντικείμενο ένα πνεύμα-φάντασμα, ή ένα πνεύμα έχει συνδεθεί με το αντικείμενο αυτό.

Υ.Γ για την σύνδεση τον πνευμάτων με τα αντικείμενα διάβασε αυτό που έγραψα πριν λίγο εδώ:

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Δημιουργία νέου...