Προς το περιεχόμενο

{DIGOO DG-BF8028} Smart Electronic Scale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη παρέλαβα σήμερα, δέν πέρασε τελωνείο. 
Αυτή τη στιγμή ψάχνω την κατάλληλη εφαρμογή για συγχρονισμό με το κινητό τηλέφωνο.
Στίς οδηγίες προτείνουν με σάρωση του QR code τήν ΟΚΟΚ διεθνή έκδοση.
Επίπλέον έχω διαβάσει για τίς εξής εφαρμογές Openscale και Lohas
Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες.
Υπ οψιν όποιος ενδιαφέρεται η συσκευασία δέν περιλαμβάνει μπαταρίες.

IMG_20190806_140944.jpg

IMG_20190806_141238.jpg

IMG_20190806_141258.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κακό με την digoo κ γενικά, αυτά τα low budget brands είναι ότι, συνήθως οι συσκευές τους έρχονται με 3rd party apps για την χρήση τους.

Μετά από λίγο καιρό κ ενώ δουλεύουν καλά...οι developers σταματάνε να υποστηρίζουν το app ή τον/τους server/s οπότε μένεις με ένα brick στα χέρια...που τα apps, όπως κ σε αυτήν την περίπτωση είναι τραγικά (ρίξε μια ματιά στα σχόλια/αξιολογήσεις)... επίσης οι φειδωλες αναβαθμίσεις (όταν κ αν υπάρχουν - τόσο συσκευής όσο κ εφαρμογής) σου καταστρέφουν όλο το set (έως κ crashes) με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις απο την αρχή.

Παθών κ εγώ με κάμερες της digoo που δυστυχώς δεν υποστήριζαν onvif...

Σε αυτήν την περίπτωση κ εαν συμβεί κάτι τέτοιο (δεν το αποκλείω καθόλου) τουλάχιστον θα έχεις μια κλασική ζυγαριά στα χέρια.

Οπότε,  μόνο ότι τρέχει με miHome για μένα πια.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TechnoState είπε

Το κακό με την digoo κ γενικά, αυτά τα low budget brands είναι ότι, συνήθως οι συσκευές τους έρχονται με 3rd party apps για την χρήση τους.

Μετά από λίγο καιρό κ ενώ δουλεύουν καλά...οι developers σταματάνε να υποστηρίζουν το app ή τον/τους server/s οπότε μένεις με ένα brick στα χέρια...που τα apps, όπως κ σε αυτήν την περίπτωση είναι τραγικά (ρίξε μια ματιά στα σχόλια/αξιολογήσεις)... επίσης οι φειδωλες αναβαθμίσεις (όταν κ αν υπάρχουν - τόσο συσκευής όσο κ εφαρμογής) σου καταστρέφουν όλο το set (έως κ crashes) με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις απο την αρχή.

Παθών κ εγώ με κάμερες της digoo που δυστυχώς δεν υποστήριζαν onvif...

Σε αυτήν την περίπτωση κ εαν συμβεί κάτι τέτοιο (δεν το αποκλείω καθόλου) τουλάχιστον θα έχεις μια κλασική ζυγαριά στα χέρια.

Οπότε,  μόνο ότι τρέχει με miHome για μένα πια.

Έχεις δίκιο για mi scale πήγαινα αλλά δεν τη είχαν διαθέσιμη.

Τώρα ενώ με έδειχνε σωστά και την είχα κάνει συγχρονισμό με τη εφαρμογή μετά με έδειχνε 10-15 kg παραπάνω.

Καθάρισα και τους αισθητήρες.

Αγόρασα και τη εφαρμογή openscale pro.

Με αναζήτηση για εφαρμογή για τη συγκεκριμένη ζυγαριά δεν βρήκα.

Μόνο την εφαρμογή OKOK που δίνει και στις οδηγίες αναφέρουν.

Το κακό ακόμη είναι ότι δεν την έχουν ούτε στη επίσημη της Digoo.

Έχεις να προτείνεις κάποια εναλλακτική εφαρμογή;

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

Φαντάζομαι η digoo cloud.apk δεν θα περιέχει καν την συσκευή στο inventory... 

H digoo προτείνει την digoo lohas.apk ... δοκίμασε αλλά κράτα κ το excell σου για κάθε ενδεχόμενο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Φαντάζομαι η digoo cloud.apk δεν θα περιέχει καν την συσκευή στο inventory... 

H digoo προτείνει την digoo lohas.apk ... δοκίμασε αλλά κράτα κ το excell σου για κάθε ενδεχόμενο.

Το πιο πιθανόν είναι να τη έχω για απλή ζυγαριά.

Δεν μπορώ να βρω το λόγο τη μια με δείχνει κανονικά με απόκλιση +-0.5 κιλά με άλλη ζυγαριά και μετά με δείχνει από 10-15 κιλά παραπάνω

Κακώς δεν περίμενα να είναι ξανά διαθέσιμη η mi scale.

H εφαρμογή lohas κλείνει συνεχώς.

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάλαβα, γνωστό το πρόβλημα πια.

Πολύ κρίμα γιατί,  ενώ έχει ποιοτικά (η digoo) κ καλά σχετικά προϊόντα, softwer-ικά κ από θέμα διασύνδεσης αλλά κ υποστήριξης πάσχουν.

Οπότε προς το παρόν κ μέχρι να διορθωθεί στα σημεία, μακριά απο digoo.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

Τα νεότερα .
Επικοινώνησα με τη υποστήριξη της Digoo.
Είχα άμεση απάντηση τόσο για την εφαρμογή αλλά και ότι έχει παρατηρηθεί και σε άλλους παρόμοιο θέμα.
Το Banggood εφόσον υπήρξε συνομιλία και τους είπα ότι έχω θέμα , τους έστειλα και βίντεο μου πρότειναν για αρχή 6% έκπτωση.
Όταν δεν το δέχτηκα μου πρότειναν επιστροφή του πόσου του προϊόντος.
Ίσως έπεσα σε ελλατωματικο , αλλά από εμενα , μην τη προτιμήσεις τη συγκεκριμένη.
Μόλις μου επιστραφούν τα χρήματα , θα αγοράσω τη Mi scale

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...