Προς το περιεχόμενο

SUZUKI SWIFT 2006 SERVICE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ίδιο θέμα. Θα ήθελα να μου προτείνουν όσοι γνωρίζουν τι ακριβώς θα χρειαστεί για να κανω γενικό service στο αυτοκίνητο μου, Suzuki Swift 2006 μοντέλο.

Επίσης θα χρειαστεί έναν πολλαπλασιαστή οπότε θα ήθελα μερικές προτάσεις στο τι να κοιτάξω, γιατι βλέπω ποικιλία στα site..

Ζητώ τις παραπάνω πληροφορίες για να αγοράσω μόνος τα ανταλλακτικά και να εξοικονομήσω κάποια χρήματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό καλοκαίρι.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Senor_80 είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ίδιο θέμα. Θα ήθελα να μου προτείνουν όσοι γνωρίζουν τι ακριβώς θα χρειαστεί για να κανω γενικό service στο αυτοκίνητο μου, Suzuki Swift 2006 μοντέλο.

Επίσης θα χρειαστεί έναν πολλαπλασιαστή οπότε θα ήθελα μερικές προτάσεις στο τι να κοιτάξω, γιατι βλέπω ποικιλία στα site..

Ζητώ τις παραπάνω πληροφορίες για να αγοράσω μόνος τα ανταλλακτικά και να εξοικονομήσω κάποια χρήματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό καλοκαίρι.

Πρώτα από όλα θα ρωτήσεις με το κωδικό κινητήρα τι χρονισμό έχει είναι με ιμάντα ή με καδένα.

Σίγουρα θα αλλάξεις λάδια κινητήρα , φίλτρα (αέρος, καμπίνας, καυσίμου εάν αλλάζει .και λαδιού) , αντιψυκτικό να δείς ποιο προτείνει ο κατασκευαστής , μπουζί ( το νούμερο που δίνει ο κατασκευαστής) , υγρά συμπλέκτη και τιμονιού ( αναλόγως άλλα οχήματα τα έχουν ξεχωριστά) , και ιμάντες A/C και τιμονιού, και αντλία νερού γαι να μήν πληρώνεις 2 φορές εργασία.

Να ρωτήσεις επίσης και τι βαλβίδες διαθέτει δηλαδή αυτορυθμιζόμενες ή μηχανικές και χρειάζεται έλεγχο διάκενων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...