ForeignOffice Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Γνωριζει καποιος πως θα μπορουσα να επεξεργαστω κειμενο σε pdf; Εχω κατι καρτες σε pdf μορφη με ετοιμο κειμενο στο οποιο καθε φορα απλα συμπληρωνεις ονομα ημερομηνιες και λοιπα. Και θελω καθε φορα να τις συμπληρωνω ηλεκτρονικα και μετα να της εκτυπωνω. Καμια προταση;
esertas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Γνωριζει καποιος πως θα μπορουσα να επεξεργαστω κειμενο σε pdf; Εχω κατι καρτες σε pdf μορφη με ετοιμο κειμενο στο οποιο καθε φορα απλα συμπληρωνεις ονομα ημερομηνιες και λοιπα. Και θελω καθε φορα να τις συμπληρωνω ηλεκτρονικα και μετα να της εκτυπωνω. Καμια προταση; https://tools.pdf24.org/el/edit-pdf
swayback Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 ADOBE ACROBAT PRO. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο freeware, αλλά με αυτό μπορείς να γράψεις ότι θες σε PDF. 1
ForeignOffice Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, swayback είπε ADOBE ACROBAT PRO. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο freeware, αλλά με αυτό μπορείς να γράψεις ότι θες σε PDF. γνωριζεις εαν διαθετει αυτοματη στιχηση; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από ForeignOffice
swayback Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε γνωριζεις εαν διαθετει αυτοματη στιχηση; Πιθανώς. Αλλά δεν το ξέρω. Το χρησιμοποιώ για άλλη δουλειά. Ψάξε για Acrobat Pro text auto align μήπως σου βγάλει κάποιο σχετικό αποτέλεσμα. Αν και μου φαίνεται πιο πρακτική και γρήγορη η λύση του esertas πιο πάνω. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από swayback 1
ForeignOffice Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, swayback είπε Πιθανώς. Αλλά δεν το ξέρω. Το χρησιμοποιώ για άλλη δουλειά. Ψάξε για Acrobat Pro text auto align μήπως σου βγάλει κάποιο σχετικό αποτέλεσμα. Αν και μου φαίνεται πιο πρακτική και γρήγορη η λύση του esertas πιο πάνω. Κατεβασα το dc, το προβλημα μου ειναι οτι θα πρεπει να το δουλεψει ο πατερας μου ο οποιος δεν εχει καθολου εξοικιωση με την τεχνολογια και του φαινονται ολα βουνο 😳 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από ForeignOffice
emmanuel5 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μια σημείωση παιδιά: H freeware έκδοση του Αdobe Acrobat που περιλαμβάνεται συνήθως σε DVD παιχνιδιών ή κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet δεν επιτρέπει την επεξεργασία PDF αρχείων. Μόνον η registered έκδοση έχει αυτήν τη δυνατότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα