Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομαδα , για την σωστη επιλογή καρτας που πρεπει να δώσω έμφαση στα gigabyte της κάρτας , στα Mhz η στα bit, τι εννοω μια καρτα των 6 gb μπορεί να ειναι καλύτερη απο μια των 8 εαν εχει περισσότερο mhz? Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, planetman είπε

2 είναι τα ερωτήματα, πόσα θες να δώσεις και τι θες να την κάνεις. 

Για gaming και λεω να το παω μεχρι 250 , 260

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekptotos είπε

Ναι αλλα.και παλι δε καταλαβα τα mhz τι ρολο βαρανε

Spoiler

Σε αυτά τα χρόνια τπτ, κάποτε παιζαν ρόλο, τώρα παίζει το chipaki

Δημοσ.
Στις 6/8/2019 στις 1:15 ΜΜ, ekptotos είπε

Καλησπέρα στην ομαδα , για την σωστη επιλογή καρτας που πρεπει να δώσω έμφαση στα gigabyte της κάρτας , στα Mhz η στα bit, τι εννοω μια καρτα των 6 gb μπορεί να ειναι καλύτερη απο μια των 8 εαν εχει περισσότερο mhz? Ευχαριστώ

Τί τροφοδοτικό έχεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, planetman είπε

Τί coolerτροφοδοτικό έχεις;

Cooler master 750 bronze . Mobo msi 970 gaming cpu amd fx 8350 black box 16 gb ram 8x2 Kingston hyper x

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ekptotos είπε

Cooler master 750 bronze . Mobo msi 970 gaming cpu amd fx 8350 black box 16 gb ram 8x2 Kingston hyper x

μην παρεις τιποτα μασε λιγα λεφτα να κανεις ενα upgrafe (ρυζεν,μοβο, ραμ ) εχεισ αρκετα παλιο συστημα 2012 cpu.. γνωμη μου 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexinhogr είπε

Μέχρι Rx580 8gb maximum είσαι σαν κ εμένα. Με μικρό μπουκαλάκι 

Οταν λες μπουκαλακι; κοιτα δεν εχω την απαίτηση να τρεξω 4κ απλα θελω στο σύστημα που εχω να τρεχω ολα φουλ σε hd ας πουμε

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekptotos είπε

Οταν λες μπουκαλακι; κοιτα δεν εχω την απαίτηση να τρεξω 4κ απλα θελω στο σύστημα που εχω να τρεχω ολα φουλ σε hd ας πουμε

Σε HD το χεις full όλα, φιφα19 4κ ουλτρα κ κάτι λολ, στο  gtav online το δοκίμασα σε 4κ high και παίζει με 44 fps σταθερότατα 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

Σε HD το χεις full όλα, φιφα19 4κ ουλτρα κ κάτι λολ, στο  gtav online το δοκίμασα σε 4κ high και παίζει με 44 fps σταθερότατα 

Πάντως καλη καρτουλα φαίνεται για τα λεφτα της και 8 γιγα . Αλλα παρατηρώ οτι η ιδια καρτα με διαφορετικο κατασκευαστή εχει διαφορετικά mhz αυτο ειναι που δε μπορώ να καταλάβω να προτιμήσω αυτη με το πιο υψηλό ας πουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...