Προς το περιεχόμενο

NOVA VDSL 100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 27/05/2020 at 21:19, sir_platanight said:

Μιλησα αλλά δεν θα το έλεγα ότι έβγαλα και άκρη αν και το έδωσε βλάβη!!!Τα crc δεν τα αναγνωρίζουν ότι επηρεάζει την γραμμή και ότι η γραμμή μου συγχρονίζει μια χαρά!!του είπα ότι όταν κάλεσα εκανε μια διακοπή χωρίς να φανεί στο ρουτερ για περίπου ένα λεπτό..του είπα επίσης ότι το ρουτερ τους είναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει και η πρόταση του ήταν να κάνω bridge με το άλλο ρουτερ που έχω,ουσιαστικά να διαχειρίζεται μόνο την τηλεφωνία το ρουτερ τους!!!γινεται αυτό μέσω powerline??γιατί η πρίζα που πιάνει το μέγιστο είναι στην κρεβατοκάμαρα μου και δεν μπορώ να έχω εκεί WiFi!!!

Σας αποστέλλω πάλι φωτό από το ρουτερ οπου τώρα έχει φτάσει στις 39000 μέσα σε 4,5 ώρες!!!

EFE11656-CDBD-4DEC-B028-60FC917F4214.jpeg

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα παιδια

εχω 24αρα forthnet και ενδιαφερομαι να κανω την μεταβαση σε 100αρα

ειστε ευχαριστημενοι; ποσο καιρο εκανε η διαδικασια σε εσας; στο μεσοδιαστημα μεινατε χωρις ιντερνετ καθολου; γιατι δουλευουμε ολοι απο σπιτι και πραγματικα δεν γινεται να μεινουμε ουτε μια μερα χωρις ιντερνετ

ευχαριστω πολυ

12 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε

Καλησπερα παιδια

ειστε ευχαριστημενοι; ποσο καιρο εκανε η διαδικασια σε εσας; στο μεσοδιαστημα μεινατε χωρις ιντερνετ καθολου; γιατι δουλευουμε ολοι απο σπιτι και πραγματικα δεν γινεται να μεινουμε ουτε μια μερα χωρις ιντερνετ

ευχαριστω πολυ

το wifi του router ειναι για κλαματα σ ριχνει το upload..αυτο οφειλετε κυριως στο προβληματικο του firmware...αν χρησιμοποιεις ethernet μαξαρουν ολα κανονικα...η αν βαλεις καποιο αλλο router σε bridge θα εισαι οκ...περα απο αυτο προσωπικα απο ταχυτητες δεν εχω παραπονο...και ουτε οι περισσοτεροι νομιζω!

2 hours ago, johnnyf95 said:

Καλησπερα παιδια

ευχαριστω πολυ

υπαρχει καποια προσφορα ενεργη για 100;

εχω 24mbps με τηλεοραση family και πληρωνω 27 ευρω

χτες με καλεσαν και δινανε τα cinema με 30 ευρω, ομως εγω θελω και 100 μαζι (η εστω το family που εχω+100).

ειπανε θα καλεσουνε ξανα σημερα, μεχρι στιγμης ομως τιποτα

21 λεπτά πριν, coffeex είπε

Βλέπω πως η γραμμή μου κλειδώνει στα 107,  μάλλον έδωσαν το 10% που δίνουν και οι άλλοι πάροχοι.

Ποιο +10% ρε παιδια;

Εγω δεν εχω δει να αλλαξε κατι στην ταχυτητα μου!

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

κλεισε και ανοιξε το μοντεμ σου να συγχρονίσει.Εγω τυχαια το ανακαλυψα προχθες μετα απο διακοπη ρευματος.Νοβα εχω και εγω.

Θα το δοκιμασω το βραδυ μετα την δουλεια...και θα ενημερωσω!

Πως και εδωσαν +10% εγινε κατι;

5 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Έχοντας 3play στα 24 με τα cinema καναλια θέλω να βάλω 100.

Πόσο παραπάνω πληρώνω; 5 ή 10 ευρώ;

δεν εχουν καποια προσφορα για cinema και 100 οποτε δεν νομιζω οτι μπορει να ξερει καποιος
παρε ενα τηλ και ρωτα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...