poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 On 27/05/2020 at 21:19, sir_platanight said: Μιλησα αλλά δεν θα το έλεγα ότι έβγαλα και άκρη αν και το έδωσε βλάβη!!!Τα crc δεν τα αναγνωρίζουν ότι επηρεάζει την γραμμή και ότι η γραμμή μου συγχρονίζει μια χαρά!!του είπα ότι όταν κάλεσα εκανε μια διακοπή χωρίς να φανεί στο ρουτερ για περίπου ένα λεπτό..του είπα επίσης ότι το ρουτερ τους είναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει και η πρόταση του ήταν να κάνω bridge με το άλλο ρουτερ που έχω,ουσιαστικά να διαχειρίζεται μόνο την τηλεφωνία το ρουτερ τους!!!γινεται αυτό μέσω powerline??γιατί η πρίζα που πιάνει το μέγιστο είναι στην κρεβατοκάμαρα μου και δεν μπορώ να έχω εκεί WiFi!!! Σας αποστέλλω πάλι φωτό από το ρουτερ οπου τώρα έχει φτάσει στις 39000 μέσα σε 4,5 ώρες!!! https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπερα παιδια εχω 24αρα forthnet και ενδιαφερομαι να κανω την μεταβαση σε 100αρα ειστε ευχαριστημενοι; ποσο καιρο εκανε η διαδικασια σε εσας; στο μεσοδιαστημα μεινατε χωρις ιντερνετ καθολου; γιατι δουλευουμε ολοι απο σπιτι και πραγματικα δεν γινεται να μεινουμε ουτε μια μερα χωρις ιντερνετ ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε Καλησπερα παιδια εχω 24αρα forthnet και ενδιαφερομαι να κανω την μεταβαση σε 100αρα ειστε ευχαριστημενοι; ποσο καιρο εκανε η διαδικασια σε εσας; στο μεσοδιαστημα μεινατε χωρις ιντερνετ καθολου; γιατι δουλευουμε ολοι απο σπιτι και πραγματικα δεν γινεται να μεινουμε ουτε μια μερα χωρις ιντερνετ ευχαριστω πολυ το wifi του router ειναι για κλαματα σ ριχνει το upload..αυτο οφειλετε κυριως στο προβληματικο του firmware...αν χρησιμοποιεις ethernet μαξαρουν ολα κανονικα...η αν βαλεις καποιο αλλο router σε bridge θα εισαι οκ...περα απο αυτο προσωπικα απο ταχυτητες δεν εχω παραπονο...και ουτε οι περισσοτεροι νομιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 hours ago, johnnyf95 said: Καλησπερα παιδια εχω 24αρα forthnet και ενδιαφερομαι να κανω την μεταβαση σε 100αρα ειστε ευχαριστημενοι; ποσο καιρο εκανε η διαδικασια σε εσας; στο μεσοδιαστημα μεινατε χωρις ιντερνετ καθολου; γιατι δουλευουμε ολοι απο σπιτι και πραγματικα δεν γινεται να μεινουμε ουτε μια μερα χωρις ιντερνετ ευχαριστω πολυ υπαρχει καποια προσφορα ενεργη για 100; εχω 24mbps με τηλεοραση family και πληρωνω 27 ευρω χτες με καλεσαν και δινανε τα cinema με 30 ευρω, ομως εγω θελω και 100 μαζι (η εστω το family που εχω+100). ειπανε θα καλεσουνε ξανα σημερα, μεχρι στιγμης ομως τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 29.90 κάνει η 100αρα double play χωρίς κινητά μόνη της, αυτή είναι η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Βλέπω πως η γραμμή μου κλειδώνει στα 107, μάλλον έδωσαν το 10% που δίνουν και οι άλλοι πάροχοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 γιαυτο κλειδωνω λιγο παραπανω? απο 49,999 πηγε 54.993 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε γιαυτο κλειδωνω λιγο παραπανω? απο 49,999 πηγε 54.993 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, coffeex είπε Βλέπω πως η γραμμή μου κλειδώνει στα 107, μάλλον έδωσαν το 10% που δίνουν και οι άλλοι πάροχοι. Ποιο +10% ρε παιδια; Εγω δεν εχω δει να αλλαξε κατι στην ταχυτητα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 κλεισε και ανοιξε το μοντεμ σου να συγχρονίσει.Εγω τυχαια το ανακαλυψα προχθες μετα απο διακοπη ρευματος.Νοβα εχω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε κλεισε και ανοιξε το μοντεμ σου να συγχρονίσει.Εγω τυχαια το ανακαλυψα προχθες μετα απο διακοπη ρευματος.Νοβα εχω και εγω. Θα το δοκιμασω το βραδυ μετα την δουλεια...και θα ενημερωσω! Πως και εδωσαν +10% εγινε κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Εφόσον μπορεί να το πιάσει κάποιος, είναι για να φαίνεται και στο speedtest/πραγματική ταχύτητα 50/100/200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 το εκανα μαγκες μου ρισταρτ...εγω παντως συγχρονιζω οσο συγχρονιζα και πριν..97! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Έχοντας 3play στα 24 με τα cinema καναλια θέλω να βάλω 100. Πόσο παραπάνω πληρώνω; 5 ή 10 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, d_gkal είπε Έχοντας 3play στα 24 με τα cinema καναλια θέλω να βάλω 100. Πόσο παραπάνω πληρώνω; 5 ή 10 ευρώ; δεν εχουν καποια προσφορα για cinema και 100 οποτε δεν νομιζω οτι μπορει να ξερει καποιος παρε ενα τηλ και ρωτα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα