eidikos33 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δες και την καλωδιωση στο σπιτι σου παντως γιατι αν ερθει τεχνικος θα σε χρεωσει 20αρικο και δεν θα φτιαξει κατι
johnnyf95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, eidikos33 είπε Δες και την καλωδιωση στο σπιτι σου παντως γιατι αν ερθει τεχνικος θα σε χρεωσει 20αρικο και δεν θα φτιαξει κατι ηρθε ο τεχνικος και το δηλωσε κατευθειαν βλαβη στον οτε χωρις χρεωση, απο το livechat μου είπαν οτι ήρθε (;;;;;) ο τεχνικός του οτε και διαπίστωσε οτι δεν μπορει να βελτιωθει η κατασταση. τι μου προτεινετε ; μπορω να μειωσω καπως το παγιο τουλαχιστον;
Chaos KinG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Τι ειδους συνδεση ειναι η 100ατα της nova FTTB/H/C/N ? εκανα αιτηση γτ ειμαι διπλα στον κομβο του οτε οποτε ειμαι καλα αλλα θα ηξελα να ξερω
HateMe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Στις 19/6/2020 στις 10:27 ΜΜ, johnnyf95 είπε ηρθε ο τεχνικος και το δηλωσε κατευθειαν βλαβη στον οτε χωρις χρεωση, απο το livechat μου είπαν οτι ήρθε (;;;;;) ο τεχνικός του οτε και διαπίστωσε οτι δεν μπορει να βελτιωθει η κατασταση. τι μου προτεινετε ; μπορω να μειωσω καπως το παγιο τουλαχιστον; Αν βγήκε τεχνική αδυναμία, θα σε καλέσουν σύντομα απ το τμήμα προσφορών για κάποια προσφορά. Έτσι γίνεται μ αυτά.
CableCity Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναβάθμισα τη γραμμή μου από 50 σε 100 από χθες. Στο router ( ZXHN H168N ) βλέπω τα παρακάτω: Είναι καλά αυτά τα στοιχεία ή χαμηλά; Πρέπει να κάνω κάτι; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από CableCity
d_gkal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Έκανα αίτηση για 100mbps. Το https://www.nova.gr/appstatus δε λειτουργεί. Πώς μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της αίτησης;
HateMe Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Στις 18/7/2020 στις 5:33 ΜΜ, CableCity είπε Αναβάθμισα τη γραμμή μου από 50 σε 100 από χθες. Στο router ( ZXHN H168N ) βλέπω τα παρακάτω: Είναι καλά αυτά τα στοιχεία ή χαμηλά; Πρέπει να κάνω κάτι; Μια χαρά είναι η γραμμή σου, απλά το μέγιστο της ταχύτητας, θα το βλέπεις μόνο μέσω ethernet, εκτός αν πάρεις κανα extender με 5ρα μπάντα, η πας σε κανα κατάστημα της Nova και πάρεις το ZTE 288A με 20 ευρώ.
d_gkal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 On 19/07/2020 at 10:38, d_gkal said: Έκανα αίτηση για 100mbps. Το https://www.nova.gr/appstatus δε λειτουργεί. Πώς μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της αίτησης; μια βοηθεια; ευχαριστω
pkout Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , σκέφτομαι και εγώ να αναβαθμίσω από 50 σε 100 με την νόβα . Μου είπαν +5€ στη συνδρομή που έχω . Αυτήν την στιγμή είμαι στα 50 αξίζει; Έχω το μόντεμ της νόβα για την σύνδεση και ένα tplink router για το wifi. Και άλλη μία ερώτηση. Αν πάρω μια πρίζα τηλεφώνου που βγάζει και rj11 και rj45 και συνδέσω απευθείας το ρούτερ εκεί θα κάνω δουλειά; Η χρειάζεται απαραίτητα το μόντεμ; Παραθέτω και μια φωτό με τα στατιστικά της γραμμής από το zte Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από pkout
nfreskakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, pkout είπε Καλημέρα , σκέφτομαι και εγώ να αναβαθμίσω από 50 σε 100 με την νόβα . Μου είπαν +5€ στη συνδρομή που έχω . Αυτήν την στιγμή είμαι στα 50 αξίζει; Έχω το μόντεμ της νόβα για την σύνδεση και ένα tplink router για το wifi. Και άλλη μία ερώτηση. Αν πάρω μια πρίζα τηλεφώνου που βγάζει και rj11 και rj45 και συνδέσω απευθείας το ρούτερ εκεί θα κάνω δουλειά; Η χρειάζεται απαραίτητα το μόντεμ; Παραθέτω και μια φωτό με τα στατιστικά της γραμμής από το zte Καλημέρα φίλε, με attainable 61 που έχει η γραμμή σου δε σε συμφέρει να αναβαθμίσεις σε 100ρα. Για το TP-LINk που ρωτάς πρέπει να πεις ποιο μοντέλο έχεις γιατί μπορεί να μην είναι DSL modem αλλά μόνο router.
pkout Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ρουτερ ειναι αλλα σαν τροπο συνδεσης εχει dynamic ip , static ip , pppoe κτλ. και εκανα μια σκεψη πως αν η πριζα του τηλεφωνου εβγαζε και rj45 και εκανα την συνδεση στο ρουτερ με pppoe με τους κωδικους κανονικα και χωρις μοντεμ αν θα δουλευε. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από pkout
HateMe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Στις 26/7/2020 στις 7:42 ΠΜ, pkout είπε Καλημέρα , σκέφτομαι και εγώ να αναβαθμίσω από 50 σε 100 με την νόβα . Μου είπαν +5€ στη συνδρομή που έχω . Αυτήν την στιγμή είμαι στα 50 αξίζει; Έχω το μόντεμ της νόβα για την σύνδεση και ένα tplink router για το wifi. Και άλλη μία ερώτηση. Αν πάρω μια πρίζα τηλεφώνου που βγάζει και rj11 και rj45 και συνδέσω απευθείας το ρούτερ εκεί θα κάνω δουλειά; Η χρειάζεται απαραίτητα το μόντεμ; Παραθέτω και μια φωτό με τα στατιστικά της γραμμής από το zte Βάλε το ρούτερ στην κεντρική μόνο του χωρίς σπλιτερ κλπ κλπ και ποσταρε μας παλι τα στατιστικά να δούμε attainable για να σου πουμε αν αξιζει η οχι.
pkout Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 17 ώρες πριν, HateMe είπε Βάλε το ρούτερ στην κεντρική μόνο του χωρίς σπλιτερ κλπ κλπ και ποσταρε μας παλι τα στατιστικά να δούμε attainable για να σου πουμε αν αξιζει η οχι. Πάλι λίγο είναι....
HateMe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, pkout είπε Πάλι λίγο είναι.... Τσέκαρε το με καναν ηλεκτρολόγο αρχικά μήπως τρέχει τίποτα με την γραμμή σου.
pkout Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, HateMe είπε Τσέκαρε το με καναν ηλεκτρολόγο αρχικά μήπως τρέχει τίποτα με την γραμμή σου. Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα