Προς το περιεχόμενο

Internet σε smart tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vaggosg είπε

Ρώτησα φίλο μου (τεχνικό του ΟΤΕ) και μου είπε ότι 2 ρουτερ μαζί στο ίδιο σπίτι δε λειτουργούν, απλά πρέπει να είναι το ένα κλειστό.Απλα όταν θέλω να δω στην tv Netflix η κάτι που χρειάζεται Internet θα κλείνω το ρουτερ στο σαλόνι και θα ανοίγω το ρουτερ στο δωμάτιο μιας και αυτήν την tv το την έχω στο δωμάτιό 

Δεν αρκει να εχεις κλειστο το ενα router πρεπει να βγαζεις εντελως το τηλεφωνικο καλωδιο...Μπορεις να διαβασεις εδω ενα δικο μου θεμα οπου ειχα μειωση στην ταχυτητα απο 14Mbps σε 4Mbps...τα παιδια στο forum εξηγησαν γιατι συμβαινει αυτο...αλλα μπορεις να το δοκιμασεις για να δεις ποσο μειωνεται η ταχυτητα στην δικη σου περιπτωση...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, skoulas είπε

Δεν αρκει να εχεις κλειστο το ενα router πρεπει να βγαζεις εντελως το τηλεφωνικο καλωδιο...Μπορεις να διαβασεις εδω ενα δικο μου θεμα οπου ειχα μειωση στην ταχυτητα απο 14Mbps σε 4Mbps...τα παιδια στο forum εξηγησαν γιατι συμβαινει αυτο...αλλα μπορεις να το δοκιμασεις για να δεις ποσο μειωνεται η ταχυτητα στην δικη σου περιπτωση...

Όπως κι εσύ είπες στο θέμα σου, δεν είναι κάτι το να βγάζεις και το καλώδιο μαζί με το κουμπί κλεισίματος. Θα δοκιμάσω την λύση με το access point και βλέπουμε.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι να αποφυγεις τις ασυρματες μεταδοσεις και να εχεις μονιμα ιντερνετ στη τηλεοραση

η μονη λυση ειναι τα powerlines αυτα ειναι τα ποιο απλα χωρις wifi τα εχω δει και με 28ευρω  .. https://www.kafkas.gr/proionta/ilektronika/domimeni-kalodiosi/meiktonomisi-energos-exoplismos-182714/powerlines-182716/tp-link-av500-powerline-kit-191701_191701/?gclid=CjwKCAjwyqTqBRAyEiwA8K_4O4rNfOXbdgNdngLlxtsbNUiKf8rVjLRnVv-O66NCvP-S_fwNcEPQKBoCKswQAvD_BwE

τωρα αν εσυ εχεις ορεξη να βγαζεις και να βαζεις καλωδια και αυτο γινεται

το access point ειναι λυση αλλα αν δεν εχεις καλο σημα απο το ρουτερ κσι αυτο προβληματικο θα ειναι

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasbm είπε

το θεμα ειναι να αποφυγεις τις ασυρματες μεταδοσεις και να εχεις μονιμα ιντερνετ στη τηλεοραση

η μονη λυση ειναι τα powerlines αυτα ειναι τα ποιο απλα χωρις wifi  .. https://www.kafkas.gr/proionta/ilektronika/domimeni-kalodiosi/meiktonomisi-energos-exoplismos-182714/powerlines-182716/tp-link-av500-powerline-kit-191701_191701/?gclid=CjwKCAjwyqTqBRAyEiwA8K_4O4rNfOXbdgNdngLlxtsbNUiKf8rVjLRnVv-O66NCvP-S_fwNcEPQKBoCKswQAvD_BwE

τωρα αν εσυ εχεις ορεξη να βγαζεις και να βαζεις καλωδια και αυτο γινεται

το access point ειναι λυση αλλα αν δεν εχεις καλο σημα απο το ρουτερ κσι αυτο προβληματικο θα ειναι

Το σήμα είναι τέλειο, δεν εχω θέμα. Γι'αυτο και θα διαλέξω το access point. 

Δημοσ.

Τα powerline ειναι σωτηρια , ειδικα σε παλαια σπιτια οπως το δικο μου που οι καλωδιωσεις δεν ειναι και οι καλυτερες ειναι ιδανικη λυση , αν εχουν και παραπανω απο μια θυρα ethernet και wifi , τοτε ειναι η καλυτερη λυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...