Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Μαν, επιμένεις.

Δε μπορώ συνέχεια να κυνηγάω ειδικές προσφορές (για χ, ψ λόγους). Μπορείς να συγκρίνεις με actual πακέτα που τρέχουν κανονικά και έχει πρόσβαση ο περισσότερος κόσμος;

Αν δεν είσαι στον κόκκινο πάροχο, τι παίρνεις; 

Μα δεν μιλάω για ειδική προσφορά, αλλά για μόνιμη. Με κάθε ανανέωση παίρνεις πάνω από 1.5gb δωρεάν για 30 ημερες... 

Επεξ/σία από guzel
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, guzel είπε

Μα δεν μιλάω για ειδική προσφορά, αλλά για μόνιμη. Με κάθε ανανέωση παίρνεις πάνω από 1.5gb δωρεάν για 30 ημερες... 

Ναι, φίλε. Μόνο αν έχεις Vodafone. Η προσφορά που αναφέρεις είναι τα 8GB με 8.5 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που λες ισχύει αλλά είναι μόνο για online ενημέρωση. αν κάνεις ενημέρωση από κατάστημα ή περίπτερο παίρνεις τη μισή ποσότητα σε megabyte και δυστυχώς δεν προστίθενται μεταξύ τους τα megabyte του shake online με αυτά της μη online ανανέωσης. Αντίστοιχα στην Cosmote με 10 ευρώ online ανανέωση παίρνεις 1.200 MB για ένα μήνα και άλλα 100 από το πάρε μοίρασε. Και τα οποία γίνονται μεταφορά και στον επόμενο μήνα. Αντίστοιχα στην Cosmote με ανανέωση μη online παίρνεις 600mb για ενα μήνα αλλά προστίθενται κανονικά με τα online. Στη Wind με 10 ευρώ παίρνεις 500 mb και τα οποία δεν μεταφέρονται..

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.
5 hours ago, MariaLog said:

ναι εχεισ δικιο. μου ειχε ερθει πριν 2 βδομαδες που ελεγε οτι θα χασω οτι εχω εαν δε προβω σε πληρωμη ανανεωση χρονου ( στα τρεξιματα μου δεν το κρατησα στο μυαλο μου να το θυμαμαι )

το οτι μου στειλανε τετοιο μυνημα δε σημαινει οτι το δεχομαι και σαν "πολιτικη" της εταιρειας. το θεωρω ξεφτιλα και απαραδεκτο σαν πελατης τοσα χρονια. απαραδεκτο να σου σβηνουν ΟΤΙ ΔΕΝΞ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ( χρονοι ομιλιας κτλ) μονο για το σπασιμο δλδ το μονο που μπορω να κανω ειναι να φυγω αντε πια με τα λαμογια να ρουφανε ευρω ευρω απο το οτιδηποτε

δλδ σε ολους τους παροχους χανεις το πακετο που τρεχει?? καποιος που να εχει αλλο παροχο να μας πει ?

γενικως οσο ξερω και εγω χανεις τα παντα.και ναι ισχυει αφου οτι κανει ο ενας παροχος κανει και ο αλλος.καλος η κακως το δεχεσαι η οχι δεν πολυ ισχυει αφου θα εχει ανακοινωθει καπου και εφοσον δεν αναφερεις παραπονο τοτε σημαινει οτι το δεχεσαι.οπως ειπαν ειναι ενας ωραιος τροπος για να σε αναγκαζουν να βαζεις καρτα καθε 2 μηνες.μαλλον εβλεπαν οτι πολλοι δεν εβαζαν καθε δυο μηνες και αφηναν να ληξει οποτε τωρα σου λενε χασε οτι πακετα εχεις κιολας ωστε να σε αναγκασουν να μην καθυστερεις ουτε μερα. και να φυγεις οπως ειπαν παλι σε αλλη εταιρεια θα πας που κανει  το ιδιο.η wind νομιζεις θα σκασει για ενα πελατη ειδικα πελατης καρτας?. το μονο που εχω βρει ειναι q που σε αφηνει σε Countdown offer να κανεις ανανεωση με 6 ευρω για δυο μηνες.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, poulinos είπε

γενικως οσο ξερω και εγω χανεις τα παντα.και ναι ισχυει αφου οτι κανει ο ενας παροχος κανει και ο αλλος.καλος η κακως το δεχεσαι η οχι δεν πολυ ισχυει αφου θα εχει ανακοινωθει καπου και εφοσον δεν αναφερεις παραπονο τοτε σημαινει οτι το δεχεσαι.οπως ειπαν ειναι ενας ωραιος τροπος για να σε αναγκαζουν να βαζεις καρτα καθε 2 μηνες.μαλλον εβλεπαν οτι πολλοι δεν εβαζαν καθε δυο μηνες και αφηναν να ληξει οποτε τωρα σου λενε χασε οτι πακετα εχεις κιολας ωστε να σε αναγκασουν να μην καθυστερεις ουτε μερα. και να φυγεις οπως ειπαν παλι σε αλλη εταιρεια θα πας που κανει  το ιδιο.η wind νομιζεις θα σκασει για ενα πελατη ειδικα πελατης καρτας?. το μονο που εχω βρει ειναι q που σε αφηνει σε Countdown offer να κανεις ανανεωση με 6 ευρω για δυο μηνες.

Θα βλέπουν σιγά σιγά ο κόσμος να πάει σε κάρτες ξένου παρόχου και να πληρώνει πραγματικά on demand με τα μέγιστα caps που έχει ορίσει η Ε.Ε. σε roaming mode πέρα του fair usage.

Δημοσ.

εχει αναφερθεί αλλά το αναφέρω κι εγώ πάλι.

Όσοι κάνουν ελάχιστη χρήση κινητού, ας κοιτάξουν τη λύση της intertelecom.

για όσους θέλουν απλά ένα κινητό να υπάρχει για ώρα ανάγκης και κάνουν μια κλήση στο τόσο... είναι μια χαρά.

εννοείται δεν είναι γι αυτούς που έχουν το τηλέφωνο σκουλαρίκι. αλλά αυτοί εξάλλου δε θα έχουν θέμα με το να ανανεώνουν κάθε μήνα

Δημοσ.
Στις 7/8/2019 στις 12:54 ΜΜ, guzel είπε

Και σε καλούν οι γνωστοί σου σε βουλγάρικο αριθμό; 😂

Στις 7/8/2019 στις 12:57 ΜΜ, jgeorgiou είπε

Οι ποιο συχνοί που τους έχω εξηγήσει ότι δεν έχουν εξτρά χρεωση ΝΑΙ , οι λιγότερο κοντινοί στο ελληνικό που το έχω γυρίσει σε κάρτα.

Δυστυχώς δεν ισχύει για όλους αυτό. Για παράδειγμα, αν έχεις CU, ακόμα και αγοράζοντας το πακέτο Talk Abroad (200' με 7ευρώ), η Βουλγαρία και κάμποσες άλλες ευρωπαικές χώρες εξαιρούνται. ☹️

Δημοσ.
On 09/08/2019 at 17:08, natural_sgf said:

Θα βλέπουν σιγά σιγά ο κόσμος να πάει σε κάρτες ξένου παρόχου και να πληρώνει πραγματικά on demand με τα μέγιστα caps που έχει ορίσει η Ε.Ε. σε roaming mode πέρα του fair usage.

Μακαρι μπας και αλλαξει τιποτα.ρωσσια πηρα καμια 10 + giga μαζι με sim με 3-4 ευρω. και στην τανζανια 3-4 giga μαζι με κατι αλλα παλι κοντα στο 5 ευρω.

Δημοσ.

WIND: Από 31 Οκτωβρίου 2019 μεταβάλλεται η διάρκεια ισχύος των πακέτων καρτοκινητής χρεώσιμων ή μη με διάρκεια 30 ημέρες σε 4 εβδομάδες για όλους τους συνδρομητές F2G και Q. Εξαιρούνται το σχήμα Free2Talk για το F2G και τα πακέτα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ, ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO για την Q.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313977813/

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, guzel είπε

WIND: Από 31 Οκτωβρίου 2019 μεταβάλλεται η διάρκεια ισχύος των πακέτων καρτοκινητής χρεώσιμων ή μη με διάρκεια 30 ημέρες σε 4 εβδομάδες για όλους τους συνδρομητές F2G και Q. Εξαιρούνται το σχήμα Free2Talk για το F2G και τα πακέτα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ, ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO για την Q.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313977813/

Μάλιστα, φάγανε και 2 ημέρες ακόμα... 

Σειρά έχουν και οι άλλοι πάροχοι να φανταστώ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tsino είπε

Ορίστε, σε πιο σοβαρές χώρες...

Δημοσ.

Και τι εγινε;απαξ και ο γιαουρτης με τον γιουζελ λενε οτι πληρωνετε λιγα,εχει ακομη μελλον το σεναριο.αν και αυτο με την γουιντ με παραξενευει.εχει ενα πακετο (μη χεσω) το φοιτιτικο και καλα που διαρκει 25 μερες.θα το πανε  και αυτο 4 βδομαδες;να απαντησουν οι δυο εργαζομενοι του καρτελ,αν γνωριζουν...

Δημοσ.
13 hours ago, Tsino said:

παντα και μετα τα συμβολαια ωστε να βγουν 13 μηνες αντι για 12. :P

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, poulinos είπε

παντα και μετα τα συμβολαια ωστε να βγουν 13 μηνες αντι για 12. :P

Ακριβώς. Στο link που παραθέτω παραπανω γράφει:

Αναφορά σε κείμενο

The decision comes as Italy’s ruling democratic party banned the use of 28-day bills, as the calculation of fixed line invoices on the basis of a 28-day period, overcharges customers and effectively results in a 13th monthly bill every year.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...