Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε Οπότε επειδή "Αφού ο Ελληνας είναι τοξικός του πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ξεμπέρδεψες." Μου δώσατε μια καλή ιδέα , ΠΩΛΗΤΗΣ βουλγάρικων τηλεφωνικών καρτών/συμβολαίων στην Ελλάδα. Μην απορήσετε αν δείτε να ξεπετάγεται τέτοια δραστηριότητα. Ηδη οι Βούλγαροι εξυπηρετούν απομακρυσμένα. Το να ξεκινήσεις τέτοια μπίζνα, χρειάζεται πολλά περισσότερα από την ιδέα... Ιδέες έχω κι εγώ αλλά τα πόστα είναι πιασμένα από άλλους εδώ και καιρό. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι...
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 1) καταρχάς πάντα μετράω τα ρίσκα και πληρώνω τα λάθη μου χωρίς να γκρινιάζω λόγω χαρακτήρα 2) διάβασε προσεκτικά το πρόγραμμα , ειδικά για περιαγωγή στην ΕΕ δίνει 6GB εκτός από από αυτά που προβλέπει σε Βουλγαρία. 1) εσύ καλά το κάνεις, οι υπόλοιποι τι φταίνε; 2) Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη.Ειναι στην διακριτική ευχέρεια της να επιβάλει ότι ορίζει αυτή στη γραμμή σου και να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το κάνει. 3) Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θα απαντήσει σε βουλγαρικό αριθμό του τύπου 00359********* ή αν απαντήσει θα το κάνει με καχυποψία , έχουν καταγραφεί αμέτρητες απάτες από τέτοιους αριθμούς Τώρα, αν εσυ νιωθεις εξυπνός να διατηρείς τέτοιον αριθμό, είναι δικό σου θέμα. Άντε και σε ρουμάνικο 🤣 Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από guzel
bbbb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 H οικονομικότερη λύση για όποιον δε μιλάει πολύ ειδικά, ειναι οι voip υπηρεσίες που υπάρχουν αρκετές. Θα μου πεις θέλει ιντερνετ. Ακόμη και με callback πάλι φθηνότερο βγαίνει για όταν δεν έχεις καλό ίντερνετ. Αλλά αυτό το βρίσκεις εύκολα όμως. Παίζεις λίγο bingbang και έχεις άπειρα mb για όλο το μήνα.
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, bbbb είπε H οικονομικότερη λύση για όποιον δε μιλάει πολύ ειδικά, ειναι οι voip υπηρεσίες που υπάρχουν αρκετές. Θα μου πεις θέλει ιντερνετ. Ακόμη και με callback πάλι φθηνότερο βγαίνει για όταν δεν έχεις καλό ίντερνετ. Αλλά αυτό το βρίσκεις εύκολα όμως. Παίζεις λίγο bingbang και έχεις άπειρα mb για όλο το μήνα. Και για όποιον μιλάει πολύ είναι καλή λύση το VoIP. Το Viber έχει πακέτο με 5.99 unlimited στην Ελλάδα (σταθερά,κινητά). Το κυρίως αρνητικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην καρτοκινητη είναι η αφαίρεση του χρηματικού υπολοιπου όταν υπάρχει αδράνεια. Αυτό ναι θα έπρεπε να είχε καταργηθεί, χθες. Να μπαίνει φραγή στο δίμηνο, συμφωνώ, προκειμένου να περιοριστούν οι συνδρομητές που έβαζαν μια φορά το 12μηνο καρτα, χωρίς όμως να χάνονται τα χρήματα (δε ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό αλλά πρέπει να βρεθεί λυση).
mirrage Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 6/8/2019 στις 11:10 ΠΜ, MariaLog είπε ναι εχεισ δικιο. μου ειχε ερθει πριν 2 βδομαδες που ελεγε οτι θα χασω οτι εχω εαν δε προβω σε πληρωμη ανανεωση χρονου ( στα τρεξιματα μου δεν το κρατησα στο μυαλο μου να το θυμαμαι ) το οτι μου στειλανε τετοιο μυνημα δε σημαινει οτι το δεχομαι και σαν "πολιτικη" της εταιρειας. το θεωρω ξεφτιλα και απαραδεκτο σαν πελατης τοσα χρονια. απαραδεκτο να σου σβηνουν ΟΤΙ ΔΕΝΞ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ( χρονοι ομιλιας κτλ) μονο για το σπασιμο δλδ το μονο που μπορω να κανω ειναι να φυγω αντε πια με τα λαμογια να ρουφανε ευρω ευρω απο το οτιδηποτε δλδ σε ολους τους παροχους χανεις το πακετο που τρεχει?? καποιος που να εχει αλλο παροχο να μας πει ? Αυτό ακριβώς σημαίνει. Αλλιώς διακόπτεις την υπηρεσία.
zx-spectrum Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, bbbb είπε H οικονομικότερη λύση για όποιον δε μιλάει πολύ ειδικά, ειναι οι voip υπηρεσίες που υπάρχουν αρκετές. Θα μου πεις θέλει ιντερνετ. Ακόμη και με callback πάλι φθηνότερο βγαίνει για όταν δεν έχεις καλό ίντερνετ. Αλλά αυτό το βρίσκεις εύκολα όμως. Παίζεις λίγο bingbang και έχεις άπειρα mb για όλο το μήνα. Δεν υπάρχει όμως φορητότητα αριθμού κινητής σε voip πάροχο... Ξερουν καλά τα καρτέλ!!!!!!
bbbb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό ειναι ένα θέμα. Χρειάζεσαι τον αριθμό για τις εισερχόμενες. Εκτος και αν τους πεις όλους να σε καλούνε πχ στο viber,messenger κτλ. Και με 10€ το χρόνο, κρατάς το νούμερο σου. Προφανώς κάπως ανέφικτο αυτό. Η μετά για την ώρα πας στο 5€/3μηνο με easy transfer στην cosmote , στο f2g πολλοί λένε ότι δεν εφαρμόζεται φραγή στις εισερχόμενες, ενώ το cu μπορείς να το ανανεώνεις με τις αγορές σου απο supermarket και την υπηρεσία thankyou Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από bbbb
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, guzel είπε Όταν στο 12μηνο αφού θα έχεις δώσει τον αριθμό σε φίλους και γνωστούς και στον μπλοκάρουν ή θα πληρώνεις 4.50ευρω το MB όπως ορίζει η ΕΕ έλα πάλι εδώ να κλαψουρίζεις 😎 Το GB φίλε, όχι το ΜΒ. Επιπρόσθετα, το rollover που έχεις εσύ σε Vodafone, μήπως έχεις κάνει τίποτα φοιτητικά κόλπα; Ή το έχεις κάνει καρτοσυμβόλαιο; source: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_en.htm Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από natural_sgf
bbbb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ακριβώς αυτό. Το gb είναι τόσο και θα μειωθεί και άλλο τα επόμενα χρόνια " The cap for data will progressively decrease on 1 January each year as follows: €3.50, €3 to €2.50 in 2022. The cap after 2019 may be revised following a review of the wholesale roaming markets in 2019. " και κλασικά εδώ Ελλάδα θα πάει 10€ το 1gb και κάθε καλοκαίρι θα μας πετάνε το "τυράκι" για ένα δίμηνο θα μας λένε "τώρα καλοκαίρι!! θα ιδρώσεις να τελειώσεις τα gb!! ελα κόσμε πάρε, πάρε σε τιμή ευκαιρίας...!!!"
MariaLog Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, mirrage είπε Αλλιώς διακόπτεις την υπηρεσία. και αυτο εκανα. τους αποχαιρετισα αφου τους τονισα ποσο ξεφτιλικια ειναι αυτα που κανουν σαν εταιρεια. παω αυριο για κοσμοκαρτα Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από MariaLog 2
dollyyy19 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Θα πας απο τα σκατα στα αποσκατα..........ειναι ακριβοτερη ....
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Στις 7/8/2019 στις 7:36 ΜΜ, bbbb είπε Ακριβώς αυτό. Το gb είναι τόσο και θα μειωθεί και άλλο τα επόμενα χρόνια " The cap for data will progressively decrease on 1 January each year as follows: €3.50, €3 to €2.50 in 2022. The cap after 2019 may be revised following a review of the wholesale roaming markets in 2019. " και κλασικά εδώ Ελλάδα θα πάει 10€ το 1gb και κάθε καλοκαίρι θα μας πετάνε το "τυράκι" για ένα δίμηνο θα μας λένε "τώρα καλοκαίρι!! θα ιδρώσεις να τελειώσεις τα gb!! ελα κόσμε πάρε, πάρε σε τιμή ευκαιρίας...!!!" Ναι, που είναι ο υπέρμαχος @guzel να μας πει πως γίνεται να πουλάνε 8.5 ευρώ 1gb όταν μέγιστη τιμή μέσω κάρτας Ε.Ε που θα πληρώσεις το GB είναι 4.5 ευρώ (+φπα). Θα αρχίσει να μιλάει για ρουμπίνια, διαμάντια και κρυστάλλους μάλλον.
banned_acc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Ναι, που είναι ο υπέρμαχος @guzel να μας πει πως γίνεται να πουλάνε 8.5 ευρώ 1gb όταν μέγιστη τιμή μέσω κάρτας Ε.Ε που θα πληρώσεις το GB είναι 4.5 ευρώ (+φπα). Θα αρχίσει να μιλάει για ρουμπίνια, διαμάντια και κρυστάλλους μάλλον. Τα 8.5ε το 1GB είναι αρχική τιμή τιμοκαταλόγου, πάντα στην Ελλάδα δίδεται σε μορφή προσφοράς, όπως τώρα 8.5ευρω 8gb αντί για 1 ... Επίσης στην Ελλάδα με κάθε ανανέωση παίρνεις στον κόκκινο πάροχο τουλάχιστον 1.5gb ίντερνετ δωρεάν .. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από guzel
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, guzel είπε Τα 8.5ε το 1GB είναι αρχική τιμή τιμοκαταλόγου, πάντα στην Ελλάδα δίδεται σε μορφή προσφοράς, όπως τώρα 8.5ευρω 8gb αντί για 1 ... Επίσης στην Ελλάδα με κάθε ανανέωση παίρνεις στον κόκκινο πάροχο τουλάχιστον 1.5gb ίντερνετ δωρεάν .. Μαν, επιμένεις. Δε μπορώ συνέχεια να κυνηγάω ειδικές προσφορές (για χ, ψ λόγους). Μπορείς να συγκρίνεις με actual πακέτα που τρέχουν κανονικά και έχει πρόσβαση ο περισσότερος κόσμος; Αν δεν είσαι στον κόκκινο πάροχο, τι παίρνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα