Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, kr0m είπε

ρε παιδια ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; μαρεσει που μερικοι ειναι και ικανοποιημενοι απ'την κατασταση στην καρτοκινητη!

http://www.iliad.it 
https://www.three.co.uk/Store/SIM/Pay_As_You_Go
https://www.vodafone.hu/english/plans-services/pay-as-you-go-plans
https://www.lycamobile.se/en/
https://tele2.ee/paketid

μια προχειρη πενταλεπτη αναζητηση στο google να κανατε, θα βρισκατε τα παραπανω, δηλαδη παραδειγματα απο καθε λογης ευρωπαικη χωρα, πιο ευπορη, πιο φτωχη, ειτε με μεγαλυτερο, ειτε με μικροτερο πληθυσμο. δε θελει και πολυ να καταλαβει καποιος ποσο μ@λακες ειμαστε εδω στο μπανανισταν με αυτα που πληρωνουμε!

εδω θεωρειται ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ΔΩΡΑΡΑ το 1GB για 1 ημερα (!!!!) με 1€ οταν πχ στην ΕΣΘΟΝΙΑ με 15 ευρω εχεις 100GB για 1 μηνα! μεχρι και τα φοβερα φοιτητικα πακετα μας, τι δινουν; για 6-7 , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ή ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΑ στο 1GB (1,2GB με 8,5€ στο whats up!)...και μην παμε ΚΑΝ σε sms και λεπτα ομιλιας που στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ!

και δεν παω εκει, γιατι βλεπετε, τυποι σαν τον γιαουρτι απο πανω, πρεπει ειτε να παιρνουν ληγμενα, ειτε να δουλευουν σε κανα τηλεφωνικο κεντρο παροχου και ναι προωθει συμβολαια για να τα πιστευει αυτα που γραφει!

μονο στο μπανανισταν υφισταται το "χχ λεπτα ομιλιας προς ταδε" "χχ sms προς ταδε". στις ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ (βλεπε επανω μερικα παραδειγματα) ειναι ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ τα λεπτα και τα sms! τι να λεμε τωρα! εδω η three στο ΗΒ δινει με 20 ευρω 12gb, και απεριοριστα sms και λεπτα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ (εννοειται), και εδω πχ με whats up δινει 8,5 και παιρνεις 400' προς WU, 300' "προς ολους",  400 sms προς wu, 200 sms "προς ολους" και 200 (ναι 200) mb ιντερνετ!

σοβαρευτειτε λιγο μερικοι! μας κλεβουν μες τα μουτρα μας και λεμε και ευχαριστω!

Φίλε μου, στους Έλληνες, αν εσύ σήμερα βγεις και τους πουλήσεις 100 για με 15 ευρώ το μήνα, θα σου δώσουν τις εξής απαντήσεις:

Α. Τι να τα κάνω τόσα πολλά αφού και με λιγότερα βγάζω άνετα το μήνα μου

Β. Ακριβά είναι, κάθε τόσο βρίσκετε κόλπα να μας παίρνετε τα λεφτά

Ή άλλες παρεμφερείς απαντήσεις. Δεν έχεις ιδέα για το τι κυριαρχεί στο μυαλό των πελατών τηλεφωνίας. Μη νομίζεις πως λες κάτι έξυπνο απλά με το να λες για τις άλλες χώρες. Μιλάμε ο κόσμος έχει μεγάλη τοξικότητα. Άσε...

Επεξ/σία από vaskor
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, guzel είπε

Είδες, δεν υπάρχει καρτέλ μιας που εγώ με 8.5 ευρώ παίρνω 3gb+400λεπτα προς όλους + 300 προς ίδιο πάροχο +300sms προς όλους και όλα μεταφέρονται. 

Άρα δεν έχεις κάνει σωστή επιλογή πακέτου αλλά γκρινιάζεις ...

και στο προηγουμενο νημα,παλι εκραζες.ποσα σε πληρωνουν?ασε μην απαντας,πιθανο  να το κανεις και τσαμπε(και γραφετε οτι ο τσαμπας πεθανε ,τρομαρα σας....).μαθε πρωτα την εννοια του ορου καρτελ,και μετα,μην γραφεις στα νηματα αυτα.κανει μπαμ το που εργαζεσαι,λογικα μαζι με το γιαουρτι....δεν θα εκπλαγω αν το κανετε εθελοντικα.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, vaskor είπε

Φίλε μου, στους Έλληνες, αν εσύ σήμερα βγεις και τους πουλήσεις 100 για με 15 ευρώ το μήνα, θα σου δώσουν τις εξής απαντήσεις:

Α. Τι να τα κάνω τόσα πολλά αφού και με λιγότερα βγάζω άνετα το μήνα μου

Β. Ακριβά είναι, κάθε τόσο βρίσκετε κόλπα να μας παίρνετε τα λεφτά

Ή άλλες παρεμφερείς απαντήσεις. Δεν έχεις ιδέα για το τι κυριαρχεί στο μυαλό των πελατών τηλεφωνίας. Μη νομίζεις πως λες κάτι έξυπνο απλά με το να λες για τις άλλες χώρες. Μιλάμε ο κόσμος έχει μεγάλη τοξικότητα. Άσε...

Οπότε επειδή "Αφού ο Ελληνας είναι τοξικός του πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ξεμπέρδεψες."

Μου δώσατε μια καλή ιδέα , ΠΩΛΗΤΗΣ βουλγάρικων τηλεφωνικών καρτών/συμβολαίων στην Ελλάδα. Μην απορήσετε αν δείτε να ξεπετάγεται τέτοια δραστηριότητα. Ηδη οι Βούλγαροι εξυπηρετούν απομακρυσμένα.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, jgeorgiou said:

Μου δώσατε μια καλή ιδέα , ΠΩΛΗΤΗΣ βουλγάρικων τηλεφωνικών καρτών/συμβολαίων στην Ελλάδα. Μην απορήσετε αν δείτε να ξεπετάγεται τέτοια δραστηριότητα. Ηδη οι Βούλγαροι εξυπηρετούν απομακρυσμένα.

Δεν πρέπει να πηγαίνεις κάθε 4-5 (ή 5-6) μήνες στη Βουλγαρία όμως? Έτσι ξέρω από Έλληνες εξωτερικού που έχουν σύνδεση άλλης χώρας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Δεν πρέπει να πηγαίνεις κάθε 4-5 (ή 5-6) μήνες στη Βουλγαρία όμως? Έτσι ξέρω από Έλληνες εξωτερικού που έχουν σύνδεση άλλης χώρας.

Οχι , δεν δηλώνεις Βουλγαρος πολίτης για να πρέπει να είσαι εκεί 6 μήνες τον χρόνο. Το εμπόριο και οι υπηρεσίες είναι ελεύθερες λόγω ΕΕ ας μην έχεις πατήσει ποτέ στην Βουλγαρία. (Μαλλον μπερδεύεσαι με τις βουλγάρικες πινακίδες στα αυτοκίνητα που εκεί όντως υπάρχει θέμα.)

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

και στο προηγουμενο νημα,παλι εκραζες.ποσα σε πληρωνουν?ασε μην απαντας,πιθανο  να το κανεις και τσαμπε(και γραφετε οτι ο τσαμπας πεθανε ,τρομαρα σας....).μαθε πρωτα την εννοια του ορου καρτελ,και μετα,μην γραφεις στα νηματα αυτα.κανει μπαμ το που εργαζεσαι,λογικα μαζι με το γιαουρτι....δεν θα εκπλαγω αν το κανετε εθελοντικα.....

Μάθε να σέβεσαι τον αντίλογο. Τόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι οι περισσότεροι είμαστε  ευχαριστημένοι με τα πακέτα και τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε;

Τώρα αν εσυ δεν καλυπτεσαι αναζήτησε την βουλγαρική μέθοδο η πάρε τηλεκαρτα. Απλό δεν είναι;

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, jgeorgiou said:

Οχι , δεν δηλώνεις Βουλγαρος πολίτης για να πρέπει να είσαι εκεί 6 μήνες τον χρόνο. Το εμπόριο και οι υπηρεσίες είναι ελεύθερες λόγω ΕΕ ας μην έχεις πατήσει ποτέ στην Βουλγαρία. (Μαλλον μπερδεύεσαι με τις βουλγάρικες πινακίδες στα αυτοκίνητα που εκεί όντως υπάρχει θέμα.)

Όχι δεν μπερδεύομαι με τις πινακίδες. Υπάρχει όριο μηνών που μπορείς να έχεις δωρεάν roaming εντός ΕΕ.

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm

Η «περιαγωγή σαν στο σπίτι σας» προορίζεται για άτομα τα οποία ταξιδεύουν περιστασιακά εκτός της χώρας όπου διαμένουν ή διατηρούν σταθερούς δεσμούς, π.χ., στην οποία εργάζονται ή σπουδάζουν. Δεν προορίζεται για χρήση σε καθεστώς μόνιμης περιαγωγής. Εφόσον παραμένετε περισσότερο χρόνο στη χώρα σας απ' ό,τι στο εξωτερικό ή χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο περισσότερο στη χώρα σας απ' ό,τι στο εξωτερικό, μπορείτε να έχετε περιαγωγή σε εγχώριες τιμές όταν ταξιδεύετε οπουδήποτε στην ΕΕ. Αυτό θεωρείται «εύλογη χρήση» των υπηρεσιών περιαγωγής.

Στο πλαίσιο της πολιτικής εύλογης χρήσης, η εταιρεία σας μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τη χρήση περιαγωγής ανά τετράμηνο. Αν, κατά το διάστημα αυτό, περάσατε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό απ' ό,τι στη χώρα σας και κάνατε χρήση υπηρεσιών με περιαγωγή περισσότερο από τη χρήση υπηρεσιών στο εσωτερικό η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ζητήσει διευκρινίσεις. Θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις εντός 14 ημερών. Αν συνεχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό από ό,τι στη χώρα σας και η χρήση περιαγωγής εξακολουθεί να υπερβαίνει την εγχώρια χρήση, ο πάροχός σας μπορεί να ξεκινήσει την επιβολή πρόσθετης χρέωσης για την κατανάλωση περιαγωγής. Η πρόσθετη χρέωση (χωρίς ΦΠΑ) έχει κατ' ανώτατο όριο ως εξής:

• 3,2 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας
  • 1 λεπτό του ευρώ ανά SMS
  • 4,50 ευρώ ανά ΜΒ δεδομένων (ανώτατο όριο το 2019)

Το ανώτατο όριο χρέωσης για τα δεδομένα θα μειώνεται σταδιακά την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους, αρχής γενομένης από το 2018, ως εξής: 3,50 ευρώ, 3 έως 2,50 ευρώ το 2022. Το ανώτατο όριο μετά το 2019 ενδέχεται να αναθεωρηθεί μετά από επανεξέταση των αγορών περιαγωγής χονδρικής το 2019.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Thanks 2
Δημοσ.

δεν θα σου δωσω λογαριασμο ποια εταιρια θα επιλεξω.αν εχεις αντιλογο,τον ειπες στο προηγουμενο νημα που εξαιτιας εσου και των ομοιων σου κληδωθηκε.ειπες εκει τον αντιλογο σου,να τον πεις και εδω μια φορα,οχι να μας τσουρεκιαζεις με τον αντιλογο σου.καταλαβαινεις πιστευω οτι αν δεν συμφωνεις με ενα νημα,ΜΗΝ ασχολησε.δλδ θα κλειδωσεις και αλλο ενα νημα?τι διαολο?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Εσύ τώρα υποτίθεται έχεις βουλγάρικο αριθμό  😂

1 λεπτό πριν, dollyyy19 είπε

δεν θα σου δωσω λογαριασμο ποια εταιρια θα επιλεξω.αν εχεις αντιλογο,τον ειπες στο προηγουμενο νημα που εξαιτιας εσου και των ομοιων σου κληδωθηκε.ειπες εκει τον αντιλογο σου,να τον πεις και εδω μια φορα,οχι να μας τσουρεκιαζεις με τον αντιλογο σου.καταλαβαινεις πιστευω οτι αν δεν συμφωνεις με ενα νημα,ΜΗΝ ασχολησε.δλδ θα κλειδωσεις και αλλο ενα νημα?τι διαολο?

δλδ εγώ μπορώ να τον πω μία ενώ εσύ άπειρες , σωστά;😂

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Όχι δεν μπερδεύομαι με τις πινακίδες. Υπάρχει όριο μηνών που μπορείς να έχεις δωρεάν roaming εντός ΕΕ.

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm

Εδω και 11 μήνες δεν έχω καμία όχληση περι αυτού , δεν ξέρω στο μέλλον αν οι Βουλγαροι κλωτσήσουν.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, guzel είπε

Εσύ τώρα υποτίθεται έχεις βουλγάρικο αριθμό  😂

δλδ εγώ μπορώ να τον πω μία ενώ εσύ άπειρες , σωστά;😂

σωστοτατα.στο νημα αυτο συζηταμε αυτα που  μας ενδιαφερουν και στα οποια συμφωνουμε.και πεταγεσαι εσυ και οι ομοιοι σου και μας τσουρεκιαζεται με την αποψη σας,την οποια οχι μονο επαναλαμβανετε,αλλα τι?θελετε να μας την επιβαλετε?ανοιξτε δικο σας νημα να κραζετε οσους δεν θελουν να πληρωνουν φορο κεφαλης,και πειτε την γνωμη-αποψη σας 1 δισεκατομυριο φορες........καταλαβαινεις ή μπα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, ThReSh είπε

επειδή έχω μερικά πμ

βουλγαρική κάρτα SIM που δίνει απεριόριστες κλήσεις σε Ελλάδα/ΕΕ, 6GB δεδομένα (για χρήση από Ελλάδα/ΕΕ) μόνο 16,36 ευρώ το μήνα. 

Πηγή: https://cutt.ly/OgCijj (πακέτο Business Total 32) 

και αφήστε τον guzel να φωνάζει ότι το ίδιο συμβολαιο στην Ελλάδα που είναι 4 φορές ακριβότερο "είναι φθηνό και κακώς γκρινιάζετε"

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προσθέσουμε βέβαια πως κάτι Βουλγαρίες και Ρουμανίες που γράφονται παραπάνω και συγκρίνετε πακέτα, έχουν άλλο νόμισμα.

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

και αφήστε τον guzel να φωνάζει ότι το ίδιο συμβολαιο στην Ελλάδα που είναι 4 φορές ακριβότερο "είναι φθηνό και κακώς γκρινιάζετε"

Αρχικά μιλάμε για καρτοκινητη και όχι για συμβόλαια. Ξαναδιάβασε τον τίτλο του θέματος.

Όταν στο 12μηνο αφού θα έχεις δώσει τον αριθμό σε φίλους και γνωστούς και στον μπλοκάρουν ή θα πληρώνεις 4.50ευρω το MB όπως ορίζει η ΕΕ έλα πάλι εδώ να κλαψουρίζεις 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Αρχικά μιλάμε για καρτοκινητη και όχι για συμβόλαια. Ξαναδιάβασε τον τίτλο του θέματος.

Όταν στο 12μηνο αφού θα έχεις δώσει τον αριθμό σε φίλους και γνωστούς και στον μπλοκάρουν ή θα πληρώνεις 4.50ευρω το MB όπως ορίζει η ΕΕ έλα πάλι εδώ να κλαψουρίζεις 😎

1) καταρχάς πάντα μετράω τα ρίσκα και πληρώνω τα λάθη μου χωρίς να γκρινιάζω λόγω χαρακτήρα

2) διάβασε προσεκτικά το πρόγραμμα , ειδικά για περιαγωγή στην ΕΕ δίνει 6GB εκτός από από αυτά που προβλέπει σε Βουλγαρία.

3) Αν και όποτε "κλωτσήσουν" θα έρθω να σε ρωτήσω εσένα να μου βρεις "φθηνό" πρόγραμμα στην Ελλάδα. Βέβαια αυτός που μου το πρότεινε και το έχει περισσότερο καιρό δεν έχει πρόβλημα φαντάζομαι γιατί συνεχίζει και έχει το ίδιο νουμερο

Επεξ/σία από jgeorgiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...