banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Βάλε και τα 1+1 δώρο σε καφέδες, εστιατόρια κλπ... Απλά έχετε μάθει στο τσαμπε. Ο τσαμπας πέθανε όμως Και στην τελική εγώ δεν καταλαβαίνω αφού σου φαίνεται ακριβή η υπηρεσία γιατί δεν το κόβεις η να βάλεις βουλγαρικο όπως ο φίλος παραπάνω; Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από guzel
bbbb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) άκρη δεν βγαίνει... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από bbbb
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, guzel είπε Μπορείς να μας περιγράψεις που καταναλώνει 100gb στο κινητό; Δλδ τι ακριβώς ζητάς, για να καταλάβω, να του δίνουν δώρο τα 100gb που καταναλώνει στο κινητό; Δε προσπαθώ, είναι φτηνοί. Άνθρωπε μου ή δεν έχεις καταλάβει τι λέμε ή τρολλάρεις ασύστολα. Δεν είπα ποτε ότι τα θέλει τζάμπα. Αλλά όταν μιλάμε για πανάκριβα εταιρικά συμβόλαια και να σου δίνουν 100gb (και πολλές φορές λιγότερα) όταν στην Ρουμανία με 8€ έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ καρτοκινητό κάπου υπάρχει λάθος! τωρα είτε είσαι μέτοχος στην Αγία τριάδα βοντα κοσμοτε wind ή βάλε WD-40
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Άνθρωπε μου ή δεν έχεις καταλάβει τι λέμε ή τρολλάρεις ασύστολα. Δεν είπα ποτε ότι τα θέλει τζάμπα. Αλλά όταν μιλάμε για πανάκριβα εταιρικά συμβόλαια και να σου δίνουν 100gb (και πολλές φορές λιγότερα) όταν στην Ρουμανία με 8€ έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ καρτοκινητό κάπου υπάρχει λάθος! τωρα είτε είσαι μέτοχος στην Αγία τριάδα βοντα κοσμοτε wind ή βάλε WD-40 Ε πήγαινε μια βόλτα στη Ρουμανία και πάρε ρουμανικό καρτοκινητο. Εδώ είναι Ελλάδα, αυτές τις υπηρεσίες / πακέτα έχουμε. Τι να κάνουμε τώρα; Σε άλλους δεν αρέσουν, σε άλλους αρέσουν! Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από guzel 1
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Σε speedtest index της Ookla πάντως είμαστε πιο πάνω από τη Ρουμανία στις Mobile ταχύτητες. 😛 Τώρα για τις φτηνές τιμές, φόροι/εισφορές/γραφειοκρατεία/κτλπ ftw... https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Internet_connection_speeds?wprov=sfti1 Ρουμανία 13 Ελλάδα 72
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, kingjulien11_ said: https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Internet_connection_speeds?wprov=sfti1 Ρουμανία 13 Ελλάδα 72 Μου αρέσει που έγραψα για Mobile ταχύτητες/συνδέσεις, μιας κι αυτό είναι το θέμα το topic και της συζήτησης... 😛 Δες την δεξιά στήλη... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από ThReSh
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Μου αρέσει που έγραψα για Mobile ταχύτητες/συνδέσεις... 😛 Δες την δεξιά στήλη... Και πάλι. 2.2Mb/s διαφορά, τίποτα. Αλλά το θέμα δεν είναι η ταχύτητα. Πάνω κάτω ίδια είναι ανάλογα τις περιστάσεις 6 λεπτά πριν, guzel είπε Ε πήγαινε μια βόλτα στη Ρουμανία και πάρε ρουμανικό καρτοκινητο. Εδώ είναι Ελλάδα, αυτές τις υπηρεσίες / πακέτα έχουμε. Τι να κάνουμε τώρα; Σε άλλους δεν αρέσουν, σε άλλους αρέσουν! 1. Εδώ είναι ΕΥΡΩΠΗ. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της και ταξιδεύει. Είναι μέλος της ΕΕ και μιας ενιαίας αγοράς. 2. Άρα επειδή αυτά έχουμε να σκάσουμε και να λέμε και ευχαριστώ κι ας είναι μπούρδες. 3. Είναι τελευταία φορά που σου απαντάω. Είτε δεν παίρνει το μυαλό σου ή δεν θες. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από kingjulien11_
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Just now, kingjulien11_ said: Και πάλι. 2.2Mb/s διαφορά, τίποτα. https://www.speedtest.net/global-index Εδώ 5 και σε πολύ πιο διάσημο speedtest app, άρα πιο αξιόπιστες μετρήσεις. Κατά τα άλλα η λογική σιγά την διαφορά ισχύει και τους από πάνω που είναι πιο "προηγμένες" χώρες, άρα να μην γκρινιάζουμε. 😛 1
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε https://www.speedtest.net/global-index Εδώ 5 και σε πολύ πιο διάσημο speedtest app, άρα πιο αξιόπιστες μετρήσεις. Κατά τα άλλα η λογική σιγά την διαφορά ισχύει και τους από πάνω που είναι πιο "προηγμένες" χώρες, άρα να μην γκρινιάζουμε. 😛 Νταξει. 5. Ας έχω 5Mb πιο αργή ταχύτητα και απεριόριστο με 8€ Παρά 5 πιο γρήγορο και 1.2Gb με 8.5€ 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, kingjulien11_ said: Νταξει. 5. Ας έχω 5Mb πιο αργή ταχύτητα και απεριόριστο με 8€ Παρά 5 πιο γρήγορο και 1.2Gb με 8.5€ Ναι αλλά έχουμε ήλιο και θάλασσα. Πέρα από την πλάκα, ας είχαμε φόρους/εισφορές Ρουμανίας και δεν είχαμε μεγάλες διαφορές στις τιμές. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από ThReSh
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Νταξει. 5. Ας έχω 5Mb πιο αργή ταχύτητα και απεριόριστο με 8€ Παρά 5 πιο γρήγορο και 1.2Gb με 8.5€ Είδες, δεν υπάρχει καρτέλ μιας που εγώ με 8.5 ευρώ παίρνω 3gb+400λεπτα προς όλους + 300 προς ίδιο πάροχο +300sms προς όλους και όλα μεταφέρονται. Άρα δεν έχεις κάνει σωστή επιλογή πακέτου αλλά γκρινιάζεις ... 2
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ναι αλλά έχουμε ήλιο και θάλασσα. Πέρα από την πλάκα, ας είχαμε φόρους/εισφορές Ρουμανίας και δεν είχαμε μεγάλες διαφορές στις τιμές. Μα ρε συ δεν είναι μόνο η Ρουμανία. Την έφερα ως παράδειγμα γιατί ήμουν εκεί. Με πολύ λίγα λεφτά τα ίδια ισχύουν και σε πολλές χώρες όπως Γερμανία και ΗΒ.
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, kingjulien11_ είπε Μα ρε συ δεν είναι μόνο η Ρουμανία. Την έφερα ως παράδειγμα γιατί ήμουν εκεί. Με πολύ λίγα λεφτά τα ίδια ισχύουν και σε πολλές χώρες όπως Γερμανία και ΗΒ. Και η Γερμανία είναι πιο κάτω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Just now, kingjulien11_ said: Μα ρε συ δεν είναι μόνο η Ρουμανία. Την έφερα ως παράδειγμα γιατί ήμουν εκεί. Με πολύ λίγα λεφτά τα ίδια ισχύουν και σε πολλές χώρες όπως Γερμανία και ΗΒ. Ναι δεν διαφωνώ, καρτέλ ftw, απλά υποθέτω ότι ακόμα και με καρτέλ θα ήταν χαμηλότερες οι τιμές σε "συνθήκες" Ρουμανίας. 1
jgeorgiou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ναι δεν διαφωνώ, καρτέλ ftw, απλά υποθέτω ότι ακόμα και με καρτέλ θα ήταν χαμηλότερες οι τιμές σε "συνθήκες" Ρουμανίας. Το καρτελ δεν ακολουθεί τέτοια λογική , ακολουθεί την λογική πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες γιατι ΜΠΟΡΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα