jgeorgiou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, guzel είπε Βάλε ηχογραφημένο μήνυμα: Καλέστε στο βουλγάρικο αριθμό μου είναι τσάμπα! 😂🤣 Δεν χρειάζεται με την αύξηση στα ξένα νουμερα που βλέπω , θα το χρειαστώ στο ελληνικό νουμερο να βάλω ηχογραφημένο "είμαι ηλίθιος και κάθομαι να με αρμέγουν". Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από jgeorgiou
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, kingjulien11_ είπε ΔΕΝ υπάρχει με 10€. Υπάρχει με 10 + πόντους. Οι οποίο πόντοι για να μαζευτούν απαιτούν μια Α διαδικασία που οι περισσότεροι ενήλικες δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν αντικειμενικά Δεν έχεις χρόνο να παίξεις το παιχνίδι έχεις για να καταναλώσεις 100GB? 😐
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, guzel είπε Δεν έχεις χρόνο να παίξεις το παιχνίδι έχεις για να καταναλώσεις 100GB? 😐 Το ρωτάς σοβαρά αυτό; Προφανώς και αν είσαι συχνά έξω, την φύση της δουλειάς σου και διάφορους άλλους παράγοντες μπορείς να τα χάλασες. Αν όχι όλα, μεγάλο μέρος τους. Αλλά πέρα από αυτό ο καθένας αξιολογεί τον χρόνο του. Αν εσυ θεωρείς ότι αξίζει να σπαταλάς τον χρόνο σου για να παίξεις παιχνίδια ώστε να μαζέψεις πόντους Vodafone τότε οκ για σένα προσωπικά. Εγώ όμως και θεωρώ πως η πλειοψηφία του κόσμου που όλη μέρα είναι στην δουλειά και έχει ελάχιστο έως καθόλου χρόνο ξεκούρασης και στο σπίτι του έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνει, από δουλειές του σπιτιού έως και να διαβάσει ένα βιβλίο.
bbbb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, guzel είπε Και σε καλούν οι γνωστοί σου σε βουλγάρικο αριθμό; 😂 Το θέμα είναι ότι υπάρχει και αυτό το πακέτο μεσα σε όλα τα άλλα. Τώρα αν εσύ δεν παίζεις η δεν έχεις πιτσιρίκια να το κάνουν είναι άλλο θέμα. Τα 10 ευρω για 100gb υπάρχουν και στην Ελλάδα λοιπόν ... πως ειναι εύκολο να μαζέψεις τόσους πόντους? Εγώ επειδή παίζω λοιπόν το παιχνιδάκι σου λέω ότι δεν ειναι καθόλου εύκολο, ειδικά τώρα που έβαλαν 15 παιχνίδια την εβδομάδα. Το ΣΚ που έπαιξα τις 12 προσπάθειες μου και οι 12 δίνανε μέγιστο πόντων αν χτύπαγες όλα τα κρύσταλλα μόλις 60!!! και κάπου 100-120 οι αλλες 3. Αριθμητικά αν το δεις λοιπόν, δεν βγαίνει με τίποτα..Δεν μαζεύονται οι 30000 και μάλιστα σε ένα μήνα... Μη λέμε ανακρίβειες.. Ακομη και 1500 πόντους να μαζεύεις την εβδομάδα που είναιθ ανέφικτο, πάλι δεν μαζεύονται σε ένα μήνα οι 30000.. ΕΚΤΟΣ....και αν βρήκες κανένα χακ και μου το στείλεις σε πμ... χαχαχα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από bbbb
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Το ρωτάς σοβαρά αυτό; Προφανώς και αν είσαι συχνά έξω, την φύση της δουλειάς σου και διάφορους άλλους παράγοντες μπορείς να τα χάλασες. Αν όχι όλα, μεγάλο μέρος τους. Αλλά πέρα από αυτό ο καθένας αξιολογεί τον χρόνο του. Αν εσυ θεωρείς ότι αξίζει να σπαταλάς τον χρόνο σου για να παίξεις παιχνίδια ώστε να μαζέψεις πόντους Vodafone τότε οκ για σένα προσωπικά. Εγώ όμως και θεωρώ πως η πλειοψηφία του κόσμου που όλη μέρα είναι στην δουλειά και έχει ελάχιστο έως καθόλου χρόνο ξεκούρασης και στο σπίτι του έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνει, από δουλειές του σπιτιού έως και να διαβάσει ένα βιβλίο. Άρα 2 έως 5gb είναι υπεραρκετά για το group που αναφέρεις. Διαφορετικά υπάρχει και συμβόλαιο με 25gb στα 25 ευρώ στην cosmote. Μόλις 1 ευρώ το GB δλδ. 4 λεπτά πριν, bbbb είπε πως ειναι εύκολο να μαζέψεις τόσους πόντους? Εγώ επειδή παίζω λοιπόν το παιχνιδάκι σου λέω ότι δεν ειναι καθόλου εύκολο, ειδικά τώρα που έβαλαν 15 παιχνίδια την εβδομάδα. Το ΣΚ που έπαιξα τις 12 προσπάθειες μου και οι 12 δίνανε μέγιστο πόντων αν χτύπαγες όλα τα κρύσταλλα μόλις 60!!! και κάπου 100-120 οι αλλες 3. Αριθμητικά αν το δεις λοιπόν, δεν βγαίνει με τίποτα..Δεν μαζεύονται οι 30000 και μάλιστα σε ένα μήνα... Μη λέμε ανακρίβειες.. Ακομη και 1500 πόντους να μαζεύεις την εβδομάδα που είναιθ ανέφικτο, πάλι δεν μαζεύονται σε ένα μήνα οι 30000.. ΕΚΤΟΣ....και αν βρήκες κανένα χακ και μου το στείλεις σε πμ... χαχαχα κάτι κανεις λάθος.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, guzel είπε Απεριόριστα με Fair Usage Policy 250 λεπτά την ημέρα ? 😂 Στον μήνα ποσο έρχεται;και με πόσα χρηματα;
jgeorgiou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Τσάμπα τα λέτε , απλά δείτε το αγγλικό τιμολόγιο της VODAFONE που δίνει 3πλάσιους έως 4πλάσιους μισθούς στους εργαζομένους της από την κόρη στην Ελλάδα. Εκεί θα καταλάβετε για τι κάφρους μας έχουν , τώρα το πως εξασφαλίζει ασυλία το καρτελ δεν θέλει και πολύ φαντασία.
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, guzel είπε Άρα 2 έως 5gb είναι υπεραρκετά για το group που αναφέρεις. Διαφορετικά υπάρχει και συμβόλαιο με 25gb στα 25 ευρώ στην cosmote. Μόλις 1 ευρώ το GB δλδ. Από που το κρίνεις ποσά gb χαλάει ο καθένας; Ο πατέρας μου έχει πάνω από 100gb τον μήνα εταιρικό και δεν του φτάνουνε! Δεν μπορείς να ξες τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου Δεν καταλαβαίνω γιατί υπερασπίζεσαι τόσο έντονα μια πολιτική η οποία είναι άστοχη; Δηλαδή ντε και καλά σε αυτή την χώρα μια ζωή μιζέρια; Αυτα φτάνουν στον έναν. Αυτά στον άλλον. Τώρα χρυσοπληρωστε.
bbbb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, guzel είπε Άρα 2 έως 5gb είναι υπεραρκετά για το group που αναφέρεις. Διαφορετικά υπάρχει και συμβόλαιο με 25gb στα 25 ευρώ στην cosmote. Μόλις 1 ευρώ το GB δλδ. κάτι κανεις λάθος. πες μου τι κάνω λάθος αν ειναι. πόσες προσπάθειες σου δίνει εσένα την εβδομάδα?
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, bbbb είπε πες μου τι κάνω λάθος αν ειναι. πόσες προσπάθειες σου δίνει εσένα την εβδομάδα? 15 δίνει σε όλους. Πάρτους τηλέφωνο και πες τους ότι παίρνεις πολύ λίγους πόντους ενώ πριν έπαιρνες περισσότερους. 9 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Από που το κρίνεις ποσά gb χαλάει ο καθένας; Ο πατέρας μου έχει πάνω από 100gb τον μήνα εταιρικό και δεν του φτάνουνε! Δεν μπορείς να ξες τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου Δεν καταλαβαίνω γιατί υπερασπίζεσαι τόσο έντονα μια πολιτική η οποία είναι άστοχη; Δηλαδή ντε και καλά σε αυτή την χώρα μια ζωή μιζέρια; Αυτα φτάνουν στον έναν. Αυτά στον άλλον. Τώρα χρυσοπληρωστε. Λάθος υπηρεσία χρησιμοποιεί ο πατέρας σου με τέτοια χρήση που κάνει. Ας βάλει ADSL/VDSL Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από guzel
bbbb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ναι θα πάρουμε όλοι τηλέφωνο και θα κάνουμε μαζική καταγγελία ότι πλέον δεν μας δίνει τόσους πόντους όπως παλιά. Θα αναφέρουμε μάλιστα ότι μόνο σε ένα τύπο ονόματι guzel έχετε βάλει ειδική έκδοση που του δίνει περισσότερους πόντους. Ευχαριστώ για την ιδέα, φίλε μου 2
jgeorgiou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, bbbb είπε Ναι θα πάρουμε όλοι τηλέφωνο και θα κάνουμε μαζική καταγγελία ότι πλέον δεν μας δίνει τόσους πόντους όπως παλιά. Θα αναφέρουμε μάλιστα ότι μόνο σε ένα τύπο ονόματι guzel έχετε βάλει ειδική έκδοση που του δίνει περισσότερους πόντους. Ευχαριστώ για την ιδέα, φίλε μου Τρέλα πουλάει , δεν το έχεις καταλάβει? Εδώ πάει να μας τους βγάλει φθηνούς λες και δεν ξέρουμε τι πληρώνουμε. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από jgeorgiou
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, guzel είπε 15 δίνει σε όλους. Πάρτους τηλέφωνο και πες τους ότι παίρνεις πολύ λίγους πόντους ενώ πριν έπαιρνες περισσότερους. Λάθος υπηρεσία χρησιμοποιεί ο πατέρας σου με τέτοια χρήση που κάνει. Ας βάλει ADSL/VDSL Μήπως θες να μας πεις και τι φαΐ να φάμε; Εννοείται πως στο γραφείο έχει VDSL αλλά είναι και πολλές ώρες εκτός. Χειρίζεται και μεγάλα αρχεία. αλλα οκ αφού είπες εσυ με 2-5gb είναι εντάξει. Θα του πω να παίξει και με το μπλιμπλικι μπιγκ μπανγκ!
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Μήπως θες να μας πεις και τι φαΐ να φάμε; Εννοείται πως στο γραφείο έχει VDSL αλλά είναι και πολλές ώρες εκτός. Χειρίζεται και μεγάλα αρχεία. αλλα οκ αφού είπες εσυ με 2-5gb είναι εντάξει. Θα του πω να παίξει και με το μπλιμπλικι μπιγκ μπανγκ! Μπορείς να μας περιγράψεις που καταναλώνει 100gb στο κινητό; Δλδ τι ακριβώς ζητάς, για να καταλάβω, να του δίνουν δώρο τα 100gb που καταναλώνει στο κινητό; 8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Τρέλα πουλάει , δεν το έχεις καταλάβει? Εδώ πάει να μας τους βγάλει φθηνούς λες και δεν ξέρουμε τι πληρώνουμε. Δε προσπαθώ, είναι φτηνοί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 13 hours ago, kingjulien11_ said: Να προσθέσω ότι τον χειμώνα ζούσα Ρουμανία. Πέρα από το ότι έχουν από τα πιο γρήγορα δίκτυα στην Ευρώπη, απεριόριστα λεπτά + sms + data με 8 ευρώ. Κάτσε και μέτρα 3λεπτα και megabyte αφού σου φτάνουνε. (από ιανουάριο θα έχουν και 5G στο ευρύ κοινό παρακαλώ). Σε speedtest index της Ookla πάντως είμαστε πιο πάνω από τη Ρουμανία στις Mobile ταχύτητες. 😛 Τώρα για τις φτηνές τιμές, φόροι/εισφορές/γραφειοκρατεία/κτλπ ftw... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα