Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, guzel είπε Τα ίδια, ίσως και καλύτερα, πακέτα (όχι υπηρεσίες) με το εξωτερικό παρέχουν οι εταιρείες στην καρτοκινητη στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό αν δεν καταναλώσεις τα λεπτά ομιλίας τα χάνεις, ενώ εδώ όχι. Πραγματικά προτιμώ το ελληνικό μοντέλο. Με 8.5ευρω το μήνα έχω μαζέψει άπειρα λεπτά,sms,data και όταν τα χρειαζομαι ξέρω ότι είναι εκεί και τα χρησιμοποιώ αλύπητα. Θα προτιμούσατε δηλαδή πακετακια με 5-10 ευρώ 1500 λεπτά και να πήγαιναν για πέταμα; Ναι χάνονται τα πακέτα,όχι σε όλες τις εταιρίες ,αλλά το χρηματικό σου υπόλοιπο δεν λήγει ποτέ.Three.uk
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Να προσθέσω ότι τον χειμώνα ζούσα Ρουμανία. Πέρα από το ότι έχουν από τα πιο γρήγορα δίκτυα στην Ευρώπη, απεριόριστα λεπτά + sms + data με 8 ευρώ. Κάτσε και μέτρα 3λεπτα και megabyte αφού σου φτάνουνε. (από ιανουάριο θα έχουν και 5G στο ευρύ κοινό παρακαλώ). 2
manolis115 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, guzel said: δικό σου: Πλάκα κάνεις; αυτό το πακέτο για να το πάρεις θέλεις 30000 πόντους. Εσύ με 32 ευρώ υπόλοιπο και έχεις τους μισούς. Πώς θα μαζέψεις τόσους Πόντους; Είναι εντελώς παραπλανητικό να λες πως υπάρχει πακέτο 100GB 10 ευρώ ενώ ξέρεις πως για να κάνεις χρήση του θέλει να μαζέψεις απίθανο αριθμό πόντων εκτός από το 10ευρω. Το ήξερα πως κάποιο λάκκο είχε φάβα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από manolis115
orgixmh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, kr0m είπε ρε παιδια ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; μαρεσει που μερικοι ειναι και ικανοποιημενοι απ'την κατασταση στην καρτοκινητη! http://www.iliad.it https://www.three.co.uk/Store/SIM/Pay_As_You_Go https://www.vodafone.hu/english/plans-services/pay-as-you-go-plans https://www.lycamobile.se/en/ https://tele2.ee/paketid μια προχειρη πενταλεπτη αναζητηση στο google να κανατε, θα βρισκατε τα παραπανω, δηλαδη παραδειγματα απο καθε λογης ευρωπαικη χωρα, πιο ευπορη, πιο φτωχη, ειτε με μεγαλυτερο, ειτε με μικροτερο πληθυσμο. δε θελει και πολυ να καταλαβει καποιος ποσο μ@λακες ειμαστε εδω στο μπανανισταν με αυτα που πληρωνουμε! εδω θεωρειται ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ΔΩΡΑΡΑ το 1GB για 1 ημερα (!!!!) με 1€ οταν πχ στην ΕΣΘΟΝΙΑ με 15 ευρω εχεις 100GB για 1 μηνα! μεχρι και τα φοβερα φοιτητικα πακετα μας, τι δινουν; για 6-7 , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ή ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΑ στο 1GB (1,2GB με 8,5€ στο whats up!)...και μην παμε ΚΑΝ σε sms και λεπτα ομιλιας που στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ! και δεν παω εκει, γιατι βλεπετε, τυποι σαν τον γιαουρτι απο πανω, πρεπει ειτε να παιρνουν ληγμενα, ειτε να δουλευουν σε κανα τηλεφωνικο κεντρο παροχου και ναι προωθει συμβολαια για να τα πιστευει αυτα που γραφει! μονο στο μπανανισταν υφισταται το "χχ λεπτα ομιλιας προς ταδε" "χχ sms προς ταδε". στις ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ (βλεπε επανω μερικα παραδειγματα) ειναι ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ τα λεπτα και τα sms! τι να λεμε τωρα! εδω η three στο ΗΒ δινει με 20 ευρω 12gb, και απεριοριστα sms και λεπτα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ (εννοειται), και εδω πχ με whats up δινει 8,5 και παιρνεις 400' προς WU, 300' "προς ολους", 400 sms προς wu, 200 sms "προς ολους" και 200 (ναι 200) mb ιντερνετ! σοβαρευτειτε λιγο μερικοι! μας κλεβουν μες τα μουτρα μας και λεμε και ευχαριστω! Διάβαζα τα posts και δεν το πίστευα, κλέβουν τα χρήματα του ανθρώπου και μερικοί μόνο γύφτο που δεν τον αποκάλεσαν. Υπάρχει καρτέλ, κάνει ότι θέλει κυριολεκτικά σε κάθε επίπεδο, από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις, παράνομες εγκαταστάσεις κεραιών; τηλεφωνικές ενοχλήσεις; απάτες με τα 5ψήφια; κοινή πολιτική χρεώσεων και πακέτων λες και είναι μία εταιρία; εξωπραγματικές χρεώσεις ανά δευτερόλεπτο; ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών (της ώρας) ανά κλήση; Μία αναζήτηση στο google για τις τιμές στην υπόλοιπη Ευρώπη θα σας δώσει πραγματικό φως στο τι συμβαίνει στην Ελλάδα, έχουμε σχεδόν το ακριβότερο gb σε ολόκληρη την Ευρώπη ταυτόχρονα με μισθούς ξεφτίλας. Ο μόνος λόγος που έχω sim στο τηλέφωνο είναι η δουλειά, διαφορετικά θα είχε πάρει πόδι μιας και πλέον wifi υπάρχει παντού. 3
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, manolis115 είπε Πλάκα κάνεις; αυτό το πακέτο για να το πάρεις θέλεις 30000 πόντους. Εσύ με 32 ευρώ υπόλοιπο και έχεις τους μισούς. Πώς θα μαζέψεις τόσους Πόντους; Είναι εντελώς παραπλανητικό να λες πως υπάρχει πακέτο 100GB 10 ευρώ ενώ ξέρεις πως για να κάνεις χρήση του θέλει να μαζέψεις απίθανο αριθμό πόντων εκτός από το 10ευρω. Το ήξερα πως κάποιο λάκκο είχε φάβα. Τι λες φίλε μου, το έχω ενεργοποιήσει 2 φορές ήδη αυτό το καλοκαίρι. Σε κάθε ανανέωση σου δίνει 3000 πόντους και ει αι πολύ εύκολο να τους μαζέψεις μέσω της εφαρμογής big bang. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από guzel
jgeorgiou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, guzel είπε Τι λες φίλε μου, το έχω ενεργοποιήσει 2 φορές ήδη αυτό το καλοκαίρι. Σε κάθε ανανέωση σου δίνει 3000 πόντους και ει αι πολύ εύκολο να τους μαζέψεις μέσω της εφαρμογής big bang. είναι εκτακτη-περιορισμένη προσφορά του καλοκαιριού. σε όλες τις ευρωπαικές έρευνες σταθερά οι τηλεπικοινωνίες μας είναι σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες μέσα στις 2 ακριβότερες στην ευρώπη. Ακόμη και από Ελβετία ακριβότερες που οι υπάλληλοι τους πληρώνονται με 3000ευρώ μηνιαίως οι τηλεφωνήτριες και οι τεχνικοί τους με 6000ευρώ. Δεν υπάρχει απλά καρτελ , ρουφάνε το αίμα με μπουρί και μαζεύουν τόσο πολύ που μπορουν να δίνουν χαρτζιλικι αριστερά-δεξιά για να εξασφαλίσουν ασυλία. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από jgeorgiou 1
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε είναι εκτακτη-περιορισμένη προσφορά του καλοκαιριού. σε όλες τις ευρωπαικές έρευνες σταθερά οι τηλεπικοινωνίες μας είναι σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες μέσα στις 2 ακριβότερες στην ευρώπη. Ακόμη και από Ελβετία ακριβότερες που οι υπάλληλοι τους πληρώνονται με 3000ευρώ μηνιαίως οι τηλεφωνήτριες και οι τεχνικοί τους με 6000ευρώ. Δεν υπάρχει απλά καρτελ , ρουφάνε το αίμα με μπουρί και μαζεύουν τόσο πολύ που μπορουν να δίνουν χαρτζιλικι αριστερά-δεξιά για να εξασφαλίσουν ασυλία. Σταθερή προσφορά είναι. Υπήρχε και τον χειμώνα. Το είπαμε και παραπάνω, ότι τα πακέτα στην Ελλάδα δεν πάνε στράφι όπως στο εξωτερικό που αν δε τα χρησιμοποιείς γίνονται αέρας. Τώρα αν συνεχίζεις να πιστεύεις τα όσα γράφεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να διατηρείς ελληνικό αριθμό. Γύρνα το σε τηλεκάρτα!
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, guzel είπε Σταθερή προσφορά είναι. Υπήρχε και τον χειμώνα. Το είπαμε και παραπάνω, ότι τα πακέτα στην Ελλάδα δεν πάνε στράφι όπως στο εξωτερικό που αν δε τα χρησιμοποιείς γίνονται αέρας. https://www.4g.co.uk/news/which-networks-offer-data-rollover/ Υπάρχει και αλλού rollover.Στα data καθώς τα λεπτα και τα sms συνήθως είναι απεριόριστα
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.4g.co.uk/news/which-networks-offer-data-rollover/ Υπάρχει και αλλού rollover.Στα data καθώς τα λεπτα και τα sms συνήθως είναι απεριόριστα Απεριόριστα με Fair Usage Policy 250 λεπτά την ημέρα ? 😂
jgeorgiou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, guzel είπε Σταθερή προσφορά είναι. Υπήρχε και τον χειμώνα. Το είπαμε και παραπάνω, ότι τα πακέτα στην Ελλάδα δεν πάνε στράφι όπως στο εξωτερικό που αν δε τα χρησιμοποιείς γίνονται αέρας. Τώρα αν συνεχίζεις να πιστεύεις τα όσα γράφεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να διατηρείς ελληνικό αριθμό. Γύρνα το σε τηλεκάρτα! Φυσικά έχω και Βουλγάρικο νούμερο πλέον με συμβόλαιο 16ευρώ που αντιστοιχεί σε αυτά τα συμβόλαια που Ελλάδα έχουν 80ευρώ προ έκπτωσης (γύρω στο 50αρικο μετά την ΥΠΕΡέκπτωση αν είσαι καινούριος πελάτης και έχεις δικιά σου συσκευη) Στην Ελλάδα έχουν "τσιμπήσει" όλα τα κόλπα κρυφών χρεώσεων και τα έχουν προσθέσει όλα , τόσο πολύπλοκες χρεώσεις με τόσους περιορισμούς πουθενά δεν υπάρχουν. Οπου υπάρχουν είναι γιατί τα τιμολογια τους είναι στο 1/3 των Ελληνικών. Στην Ελλάδα και ο βασικός τιμοκατάλογος είναι πανάκριβος (άπο +30% έως +400%) και έχουν υιοθετήσει όλες τις απίθανες κρυφές χρεώσεις που έχει σκαρφιστεί άνθρωπος. Οτι και να λέμε εμείς εδώ είναι άνεφ σημασίας όλες ευρωπαικές συγκρίσεις με πρώτη και καλύτερη αυτής της γνωστής μας "commision" τα γράφει ξεκάθαρα για την αφαίρεση σκαλπ χωρίς αναισθητικό. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από jgeorgiou
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, guzel είπε Τι λες φίλε μου, το έχω ενεργοποιήσει 2 φορές ήδη αυτό το καλοκαίρι. Σε κάθε ανανέωση σου δίνει 3000 πόντους και ει αι πολύ εύκολο να τους μαζέψεις μέσω της εφαρμογής big bang. Είναι σοβαρό επιχείρημα; Σιγά μην κάθομαι να παίζω παιχνίδια και Big Bang να μαζεύω πόντους για να παίρνω δεδομένα. Αυτά είναι για έφηβους που δεν έχουν τι να κάνουν όλη μέρα. Αν είναι δυνατόν. 2
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Φυσικά έχω και Βουλγάρικο νούμερο πλέον με συμβόλαιο 16ευρώ που αντιστοιχεί σε αυτά τα συμβόλαια που Ελλάδα έχουν 80ευρώ προ έκπτωσης (γύρω στο 50αρικο μετά την έκπτωση) Στην Ελλάδα έχουν "τσιμπήσει" όλα τα κόλπα κρυφών χρεώσεων και τα έχουν προσθέσει όλα , τόσο πολύπλοκες χρεώσεις με τόσους περιορισμούς πουθενά δεν υπάρχουν. Οπου υπάρχουν είναι γιατί τα τιμολογια τους είναι στο 1/3 των Ελληνικών. Στην Ελλάδα και ο βασικός τιμοκατάλογος είναι πανάκριβος (άπο +30% έως +400%) και έχουν υιοθετήσει όλες τις απίθανες κρυφές χρεώσεις που έχει σκαρφιστεί άνθρωπος. Και σε καλούν οι γνωστοί σου σε βουλγάρικο αριθμό; 😂 3 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Είναι σοβαρό επιχείρημα; Σιγά μην κάθομαι να παίζω παιχνίδια και Big Bang να μαζεύω πόντους για να παίρνω δεδομένα. Αυτά είναι για έφηβους που δεν έχουν τι να κάνουν όλη μέρα. Αν είναι δυνατόν. Το θέμα είναι ότι υπάρχει και αυτό το πακέτο μεσα σε όλα τα άλλα. Τώρα αν εσύ δεν παίζεις η δεν έχεις πιτσιρίκια να το κάνουν είναι άλλο θέμα. Τα 10 ευρω για 100gb υπάρχουν και στην Ελλάδα λοιπόν ...
jgeorgiou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, guzel είπε Και σε καλούν οι γνωστοί σου σε βουλγάρικο αριθμό; 😂 Οι ποιο συχνοί που τους έχω εξηγήσει ότι δεν έχουν εξτρά χρεωση ΝΑΙ , οι λιγότερο κοντινοί στο ελληνικό που το έχω γυρίσει σε κάρτα. Βεβαια με τέτοια ληστεία , σε λίγα χρόνια ποιο πολλά θα είναι τα ξένα νούμερα στην Ελλάδα οπότε απλά προπορεύομαι. Ελπίζω να έχουμε στον σβέρκο μας την ΕΕ μέχρι να σβησει ο ήλιος γιατί παρόλη την επιτήρηση οι πολιτικοί με τους κουμπάρους τους που τους χαρτζιλικωνουν έχουν ξεσαλώσει. Φαντάσου εκτός ΕΕ , θα πηγαίναμε μετανάστες στον Ερντογαν να γλυτώσουμε. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από jgeorgiou
banned_acc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε Οι ποιο συχνοί που τους έχω εξηγήσει ότι δεν έχουν εξτρά χρεωση ΝΑΙ , οι άγνωστοι στο ελληνικό που το έχω γυρίσει σε κάρτα. Βεβαια με τέτοια ληστεία , σε λίγα χρόνια ποιο πολλά θα είναι τα ξένα νούμερα στην Ελλάδα οπότε απλά προπορεύομαι. Νταιζεμπλουμ και ΕΕ μέχρι να σβησει ο ήλιος. Βάλε ηχογραφημένο μήνυμα: Καλέστε στο βουλγάρικο αριθμό μου είναι τσάμπα! 😂🤣
kingjulien11_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, guzel είπε Και σε καλούν οι γνωστοί σου σε βουλγάρικο αριθμό; 😂 Το θέμα είναι ότι υπάρχει και αυτό το πακέτο μεσα σε όλα τα άλλα. Τώρα αν εσύ δεν παίζεις η δεν έχεις πιτσιρίκια να το κάνουν είναι άλλο θέμα. Τα 10 ευρω για 100gb υπάρχουν και στην Ελλάδα λοιπόν ... ΔΕΝ υπάρχει με 10€. Υπάρχει με 10 + πόντους. Οι οποίο πόντοι για να μαζευτούν απαιτούν μια Α διαδικασία που οι περισσότεροι ενήλικες δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν αντικειμενικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα