MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 ειναι καρτοκινητο, δλδ λογικη low budget το ενα μηνα χρησιμοποιω το μπονους της ανανεωσης και το δευτερο μηνα πληρωνω για πακετο. οκ δε θα κατσω τωρα να αναλυσω το προγραμμα μου και την τσεπη μου 4
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) λογική τζαμπατζή. ε κοπήκαν αυτα. σπαστικά όλα αυτά που γίνονται δε λέω αλλά το ποσό που ζητάνε δεν είναι τραγικό Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Γιαούρτι 1
MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 μιλας χωρις να ξερεις. λογικη τρολ ειναι η δευτερη συνδεση μου για την δουλεια. το ποσο δεν ειναι τραγικο για μια φορα ναι. αλλα ειναι συσωρευτικο μαζευονται μαζευονται και σε βαζουν με το ζορι να τα ξοδεωεις για να μη τα χασεις , ξεφτιλικια 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Στην WIND με μηδενικό χρηματικό υπόλοιπο χάνεις και τα ενεργά πακέτα.Αφού έχασες το χρηματικό υπόλοιπο πάει και το πακέτο.
kingjulien11_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Εγω ρε παιδιά ένα δεν καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάποια επιτροπή ανταγωνισμού; Κι αν ναι, τι κάνει; Άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με την συγκεκριμένη πολιτική και οι 3 εταιρείες άμα τις βάλεις δίπλα δίπλα προσφέρουν ακριβώς τα ίδια και όλες σε πάνω - κάτω ίδιες τιμές. Δεν γίνεται μονίμως σε μία αγορά να υπάρχουν μόνο 3 παίχτες που πουλάνε λες και είναι ένας.. 1
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, MariaLog είπε μιλας χωρις να ξερεις. λογικη τρολ ειναι η δευτερη συνδεση μου για την δουλεια. το ποσο δεν ειναι τραγικο για μια φορα ναι. αλλα ειναι συσωρευτικο μαζευονται μαζευονται και σε βαζουν με το ζορι να τα ξοδεωεις για να μη τα χασεις , ξεφτιλικια σου παρέχουν μια υπηρεσία; ναι πρέπει να την πληρωσεις; ναι τότε γιατί το κουράζουμε; δηλαδή τι θέλετε; με 5 ε το χρόνο να έχετε νούμερο με την αιτιολογία ότι είναι το 2-3-4ο ή ότι το έχετε για συναγερμό μόνο; βασικά αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και όπως πάντα πολλοί θέλουν να το μεταβιβάσουν στους άλλους. όπως είπα, είναι σπαστικό κι εγώ συμφωνώ αλλά το ποσό δεν είναι τραγικό. Εφόσον το έχεις για δουλειά κιόλας σημαίνει ότι σου φέρνει χρήματα. αν δε σε συμφέρει κόψτο κι εγώ τις παλιές εποχές είχα 4-5 sim να κάθονται. 5€ το χρόνο η κάθε μια. κλαιν. εννοείται τις έκοψα. έπρεπε να βγω να γκρινιάζω με την αιτιολογία ότι δεν τις χρησιμοποιώ άρα δε στέκει να πληρώνω 60€ το χρόνο ανα κάρτα; σας αρέσει δε σας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα και τραγουδάτε όσο θέλετε. πλερώ..... αυτο που μ αρέσει σε αυτή την ιστορία πάντως είναι ότι όλοι πλεον έχουν μια sim ενώ παλαιότερα... κάτσε να σε παρω στο f2g, όχι ρε μ@λακα αφού στο είπα το cu χρησιμοποιώ περισσότερο, άντε ρε έπρεπε να με πάρεις στο cosmote. Αν δεν απαντήσω στην Q, πάρε στο frog...... 3 1 2
thant Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, MariaLog είπε δλδ σε ολους τους παροχους χανεις το πακετο που τρεχει?? καποιος που να εχει αλλο παροχο να μας πει ? Αν μιλάς λίγο και θες τηλέφωνο για την ανάγκη σου και οχι για κουτσομπολιό τότε η λύση ειναι Inter Telecom. Ανανεώνεις απο 1€ και δεν χάνεις το υπόλοιπό σου. Για λεπτομερειες δες στο site τους. 2
gapostolidis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Εγώ με Cosmokarta, ανανεώνω πάντα μέσω Internet 10 ευρώ, μένουν περίπου 9 ευρώ και ανανεώνω το πακέτο των 300 λεπτών με όλους με 8,5 ευρώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/paketa_ethnika_diktya.html (το ενεργοποίησα να γίνεται αυτόματα). Ποτέ δεν χάθηκε το υπόλοιπο χρημάτων, έχω μάλιστα λόγω έγκαιρων ανανεώσεων GB δεδομένων από πέρυσι το καλοκαίρι καθώς αθροίζονται τα παλιά με τα νέα MB, κατά τις ανανεώσεις. Ίδιο πακέτο και η σύζυγος. Τώρα λόγω της προσθήκης 3ης σύνδεσης γύρiσα τις 2 συνδέσεις σε what's up και δοκιμάζω αυτό που προτείνει το μέλος Arkin. 1
bbbb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Αυτές οι βλακείες γίνονται μόνο στη Wind. Οι άλλοι δύο μία χαρά σε αφήνουν να χρησιμοποιήσεις τα πακέτα σου μέχρι να λήξουν εφόσον φυσικά δεν μπει φραγή. Το μόνο θετικό που έχει η Wind είναι ότι ενώ επίσημα λέει ότι στο τρίμηνο θα εφαρμοστεί φραγή εισερχομένων κλήσεων όπως κάνουν και οι άλλοι δύο, ανεπίσημα κάτι τέτοιο δεν εφαρμόζεται οπότε μπορείς να έχεις τον αριθμό μόνο για εισερχόμενες για έναν ολόκληρο χρόνο.
dollyyy19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, MariaLog είπε μα.. αντε οκ το υπολοιπο χρηματων που ληγει στις 5/8.. να εξαφανιστει.. οκ αντε το καταλαβαινω αυτο.. ο ενας μηνα ομιλιας 5 ευρω ( και με ληξη 4/9) που πληρωσα στις 4/8 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ?? που τα λεει αυτα στους ορους χρησης? να στειλω θα βγαλω ακρη η ετσι ειναι στανταρ? τα νευρα μου τι ρουφηχτρες ειναι αυτοι?? για να καταλαβεις ποσο λαθος σκεφτεσαι εσυ και ολοι σαν εσενα,σε πειραξε που διεγραψαν την προσφορα που σου κανουν και αγοραζεις με το 5ευρω,που αν θελεις το αγοραζεις,και που σου το προσφερουν αυτοι,που αν θελουν δεν στο προσφερουν,και δεν σε πειραζει το κλεψιμο των ευρω που εχεις στο νουμερο και τα εχεις αφησει μεσα.αν δεν καταλαβες αυτο που εχω γραψει,μην το συνεχας.......... 10 ώρες πριν, MariaLog είπε τους εστειλα ενα ωραιο μυνημα αγανακτησης και περιμενω. 15 χρονια wind και αυτη ειναι συμπεριφορα απατεωνων. ξεφτιλες ας ειναι ολοι ιδιοι , αμα δε λαβω λογικη απαντηση, εχω παρει ποδι απο αυτους. ξεφτιλες πιστευω θα ξερεις τι τους εκανε το μνμ αγανακτησης που εστειλες,διοτι........ 8 ώρες πριν, Diinekis21 είπε TS ρίξε μια καταγγελία σε ΕΕΤΤ & συνήγορο του καταναλωτή. Μη τις λυπάστε τις καταγγελίες, μήπως και κουνηθεί η Αρχή κάποια στιγμή. Εστίασε στο ότι σου υφάρπαξαν πακέτο που έχεις πληρώσει. Μπας και γίνει κάτι στο μέλλον και με την υφαρπαγή υπολοίπου στο δίμηνο.. ποια αρχη να κουνηθει?εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ ,η οποια με ενημερωσε οτι θα ενημερωσει τις τρεις εταιριες τις οποιες καταγγελω.τους απαντω οτι δεν με ενδιαφερει η αποψη του καρτελ αλλα το τι θα κανουν αυτοι στην εεττ.μου ερχονται 3 απαντησεις απο το καρτελ σχετικα με την καταγγελια για εναρμονισμενες τακτικες αλλα και για το κλεψιμο των χρηματων μου(οχι για την διαγραφη των πακετων που οι ιδιοι μου προσφερουν.αυτα ειναι δικα τους και να τα κοβουν οποτε θελουν,αλλα τα λ7 μου γιατι τ κλεβουν?διοτι περι κλεψιας προκειται).στις τρεις απαντησεις εγραφαν αλλα λογια να αγαπιομαστε.στην δε γουιντ στο 2μηνο μου κοψαν και εισερχομενα εκτος απο τα εξερχομενα κατι το οποιο ανεφερα,και εκαναν τους κινεζους.....ξαναγραφω στην εεττ για τα ψευδη ειδικα της γουιντ και απαντανε ξανα οτι θα ενημερωσουν το καρτελ.εκει τους ξεχεσα και τους ανεφερα να μου απαντησουν ποια ειναι τοτε η δικη τους δουλεια αν ειναι να ενημερωνουν το καρτελ χωρις να λαμβανουν καποιο μετρο.οσο ειδατε απαντηση,ειδα και εγω(που τι απαντηση να δειτε?γιαλαντζι διαμαρτυριες απο το πληχτρολογιο κανετε,μπας και βγαλει το φιδι αλλος.......το καρτελ εννοειται ξαναεστειλε 3 απαντησεις με αλλα λογια να αγαπιομαστε,και "η πολιτικη τιμολογιακη που ακολουθουμε μπλα μπλα μπλα............" 2 ώρες πριν, bbbb είπε Αυτές οι βλακείες γίνονται μόνο στη Wind. Οι άλλοι δύο μία χαρά σε αφήνουν να χρησιμοποιήσεις τα πακέτα σου μέχρι να λήξουν εφόσον φυσικά δεν μπει φραγή. Το μόνο θετικό που έχει η Wind είναι ότι ενώ επίσημα λέει ότι στο τρίμηνο θα εφαρμοστεί φραγή εισερχομένων κλήσεων όπως κάνουν και οι άλλοι δύο, ανεπίσημα κάτι τέτοιο δεν εφαρμόζεται οπότε μπορείς να έχεις τον αριθμό μόνο για εισερχόμενες για έναν ολόκληρο χρόνο. αυτο για την γουιντ που το ειδες?διοτι κοβουν και εισερχομενα ,σε ενα δικο μου νουμερο δε,τα εκοψαν στο 2μηνο....... ο γιαουρτης παρακαλω να μην απαντησει,καταλαβα που εργαζεται........
Alex2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Υπάρχει κόσμος που έχει wind το 2019. Εντύπωση μου κάνει Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον κυνηγό και την αρκούδα που ρωτάει στο τέλος η αρκούδα... Έλα πες την αλήθεια δεν έρχεσαι για κυνήγι 11 ώρες πριν, MariaLog είπε αμα οι τιμες και προσφορες ειναι ιδιες απο ολους. τοτε θα φυγω απο αυτους ετσι για το σπασιμο αφου τους στολισω. να δουν να χανουν πελατη να το νιωσουν λιγο Να μου πεις πότε να πουλήσω τις μετοχές πριν, μην με πάρει και εμένα η κατρακύλα....
banned_acc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, kingjulien11_ είπε Εγω ρε παιδιά ένα δεν καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάποια επιτροπή ανταγωνισμού; Κι αν ναι, τι κάνει; Άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με την συγκεκριμένη πολιτική και οι 3 εταιρείες άμα τις βάλεις δίπλα δίπλα προσφέρουν ακριβώς τα ίδια και όλες σε πάνω - κάτω ίδιες τιμές. Δεν γίνεται μονίμως σε μία αγορά να υπάρχουν μόνο 3 παίχτες που πουλάνε λες και είναι ένας.. Σαν τι να κάνει δηλαδή; Απλά θέλουν μια ανανέωση το μήνα 10 ευρώ ηλεκτρονικά και σου τα δίνουν όλα GB, λεπτά ,sms και αν κάνεις ανανέωση πριν λήξουν πάνε στον επόμενο (η Vodafone πάει και τα sms ακόμη).... Δλδ πόσο πιο κάτω να κατέβουν;
bbbb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε για να καταλαβεις ποσο λαθος σκεφτεσαι εσυ και ολοι σαν εσενα,σε πειραξε που διεγραψαν την προσφορα που σου κανουν και αγοραζεις με το 5ευρω,που αν θελεις το αγοραζεις,και που σου το προσφερουν αυτοι,που αν θελουν δεν στο προσφερουν,και δεν σε πειραζει το κλεψιμο των ευρω που εχεις στο νουμερο και τα εχεις αφησει μεσα.αν δεν καταλαβες αυτο που εχω γραψει,μην το συνεχας.......... πιστευω θα ξερεις τι τους εκανε το μνμ αγανακτησης που εστειλες,διοτι........ ποια αρχη να κουνηθει?εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ ,η οποια με ενημερωσε οτι θα ενημερωσει τις τρεις εταιριες τις οποιες καταγγελω.τους απαντω οτι δεν με ενδιαφερει η αποψη του καρτελ αλλα το τι θα κανουν αυτοι στην εεττ.μου ερχονται 3 απαντησεις απο το καρτελ σχετικα με την καταγγελια για εναρμονισμενες τακτικες αλλα και για το κλεψιμο των χρηματων μου(οχι για την διαγραφη των πακετων που οι ιδιοι μου προσφερουν.αυτα ειναι δικα τους και να τα κοβουν οποτε θελουν,αλλα τα λ7 μου γιατι τ κλεβουν?διοτι περι κλεψιας προκειται).στις τρεις απαντησεις εγραφαν αλλα λογια να αγαπιομαστε.στην δε γουιντ στο 2μηνο μου κοψαν και εισερχομενα εκτος απο τα εξερχομενα κατι το οποιο ανεφερα,και εκαναν τους κινεζους.....ξαναγραφω στην εεττ για τα ψευδη ειδικα της γουιντ και απαντανε ξανα οτι θα ενημερωσουν το καρτελ.εκει τους ξεχεσα και τους ανεφερα να μου απαντησουν ποια ειναι τοτε η δικη τους δουλεια αν ειναι να ενημερωνουν το καρτελ χωρις να λαμβανουν καποιο μετρο.οσο ειδατε απαντηση,ειδα και εγω(που τι απαντηση να δειτε?γιαλαντζι διαμαρτυριες απο το πληχτρολογιο κανετε,μπας και βγαλει το φιδι αλλος.......το καρτελ εννοειται ξαναεστειλε 3 απαντησεις με αλλα λογια να αγαπιομαστε,και "η πολιτικη τιμολογιακη που ακολουθουμε μπλα μπλα μπλα............" αυτο για την γουιντ που το ειδες?διοτι κοβουν και εισερχομενα ,σε ενα δικο μου νουμερο δε,τα εκοψαν στο 2μηνο....... ο γιαουρτης παρακαλω να μην απαντησει,καταλαβα που εργαζεται........ Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό.
nightwalker1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, MariaLog είπε ΛΟΛ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙς μινιμουμ 12 ΕΥΡΩ . το πακετο που χρησιμοποιω κανει 5, τα υπολοιπα μενουν μεσα.. και καθε φορα φουσκωνουν που ανανεωνω και στο τελος καταληγεις με ενα υπολοιπο πχ 20-30 ευρω ποθ ΔΕΝ εχεις τι να το κανεις και ληγει σε 1 μηνα.. χωρις λογικη. do the maths Προσωπικά κάνω ανανέωση Online δεν έχω πατήσει ποτέ σε κατάστημα... έχω την επιλογή 10€ και πάνω μιας και έχουν καταργήσει τα 5€..
kingjulien11_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 35 λεπτά πριν, guzel είπε Σαν τι να κάνει δηλαδή; Απλά θέλουν μια ανανέωση το μήνα 10 ευρώ ηλεκτρονικά και σου τα δίνουν όλα GB, λεπτά ,sms και αν κάνεις ανανέωση πριν λήξουν πάνε στον επόμενο (η Vodafone πάει και τα sms ακόμη).... Δλδ πόσο πιο κάτω να κατέβουν; Δεν το λέω από θέμα τιμής αλλά από άποψη ότι και οι 3 εταιρείες έχουν ακριβώς την ίδια πολιτική σε πολλούς τομείς με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ουσιαστικός ανταγωνισμός. Ξαναδιάβασε το μήνυμά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα