GREGORYMO Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, poulinos είπε 28*12 = 336 365- 336 = 29 fuckin yeaaaaa. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός.
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 6 minutes ago, GREGORYMO said: Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός. εννοειται.για καποιο λογο ποτε δεν γινεται κατι για να κερδισει ο συνδρομητης ή να πεσει η τιμη.
leoroni92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Ερώτηση για να μην ανοίγω ένα θέμα: σε whats up οταν λήξει λήγουν την ίδια στιγμή και τα πακέτα που τυχόν έχω ενεργοποιήσει;
GREGORYMO Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, leoroni92 είπε Ερώτηση για να μην ανοίγω ένα θέμα: σε whats up οταν λήξει λήγουν την ίδια στιγμή και τα πακέτα που τυχόν έχω ενεργοποιήσει; ΟΧΙ
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, leoroni92 είπε Ερώτηση για να μην ανοίγω ένα θέμα: σε whats up οταν λήξει λήγουν την ίδια στιγμή και τα πακέτα που τυχόν έχω ενεργοποιήσει; Όταν λήξει το χρηματικό σου υπόλοιπο δεν λήγουν τα πακέτα που τυχόν έχεις ενεργοποιήσει, απλά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Πχ αν έχεις 200 λεπτά ομιλίας έως 15/5 και το χρηματικό υπόλοιπο σου λήξει σήμερα δεν θα μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις, αν όμως αύριο βάλεις κάρτα τα λεπτά ομιλίας θα ισχύουν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα