MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 να ρωτησω - εχω wind καρτοκινητο f2g σε ολες τις καρτοκινητες, οταν βαζω ποσο ανανεωσης (ας πουμε 10 ευρω) αυτο το ποσο διατηρειται για 2 μηνες? μετα ληγει. ισχυει σε ολες αυτο? ειχα 7 ευρω που εληγαν χτες. ενεργοποιησα ενα πακετο 5 ευρω για χρονο ομιλιας ενα μηνα. ολα οκ, μου μειναν 2 ευρω και λεω αστα οκ να ληξουν αυτα αφου εχω τον χρονο ομιλιας για ενα μηνα. και οταν εληξαν μετα απο λιγο.... ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ , μαζι με το υπολοιπο ( 2 ευρω) που οκ ταχασα.. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. δλδ για να καταλαβω, εαν δεν ανανεωσεις ανα διμηνο ενα Χ ποσο.. στα σβηνουν ολα..?? ακομα και τον πληρωμενο χρονο που δεν ειχε ληξει ???
doctorkostis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Welcome to the cartel. Ναι, λήγουν όλα, εξαφανίζεται υπόλοιπο χρημάτων και πακέτα. Ωραία μόνα μπιζνα ε; 2 1 1 2
MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 μα.. αντε οκ το υπολοιπο χρηματων που ληγει στις 5/8.. να εξαφανιστει.. οκ αντε το καταλαβαινω αυτο.. ο ενας μηνα ομιλιας 5 ευρω ( και με ληξη 4/9) που πληρωσα στις 4/8 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ?? που τα λεει αυτα στους ορους χρησης? να στειλω θα βγαλω ακρη η ετσι ειναι στανταρ? τα νευρα μου τι ρουφηχτρες ειναι αυτοι??
MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 τους εστειλα ενα ωραιο μυνημα αγανακτησης και περιμενω. 15 χρονια wind και αυτη ειναι συμπεριφορα απατεωνων. ξεφτιλες ας ειναι ολοι ιδιοι , αμα δε λαβω λογικη απαντηση, εχω παρει ποδι απο αυτους. ξεφτιλες
Haldol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, MariaLog είπε τους εστειλα ενα ωραιο μυνημα αγανακτησης και περιμενω. 15 χρονια wind και αυτη ειναι συμπεριφορα απατεωνων. ξεφτιλες ας ειναι ολοι ιδιοι , αμα δε λαβω λογικη απαντηση, εχω παρει ποδι απο αυτους. ξεφτιλες Και θα πας που; Όλοι το ίδιο κάνουν. Καρτέλ είναι. 1
MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) αμα οι τιμες και προσφορες ειναι ιδιες απο ολους. τοτε θα φυγω απο αυτους ετσι για το σπασιμο αφου τους στολισω. να δουν να χανουν πελατη να το νιωσουν λιγο Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από MariaLog 1
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 47 λεπτά πριν, MariaLog είπε να ρωτησω - εχω wind καρτοκινητο f2g σε ολες τις καρτοκινητες, οταν βαζω ποσο ανανεωσης (ας πουμε 10 ευρω) αυτο το ποσο διατηρειται για 2 μηνες? μετα ληγει. ισχυει σε ολες αυτο? ειχα 7 ευρω που εληγαν χτες. ενεργοποιησα ενα πακετο 5 ευρω για χρονο ομιλιας ενα μηνα. ολα οκ, μου μειναν 2 ευρω και λεω αστα οκ να ληξουν αυτα αφου εχω τον χρονο ομιλιας για ενα μηνα. και οταν εληξαν μετα απο λιγο.... ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ , μαζι με το υπολοιπο ( 2 ευρω) που οκ ταχασα.. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. δλδ για να καταλαβω, εαν δεν ανανεωσεις ανα διμηνο ενα Χ ποσο.. στα σβηνουν ολα..?? ακομα και τον πληρωμενο χρονο που δεν ειχε ληξει ??? ΔΕΝ σου είχε έρθει sms, που έλεγε ότι θα συμβεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ? 19 λεπτά πριν, Haldol είπε Και θα πας που; Όλοι το ίδιο κάνουν. Καρτέλ είναι. Νομίζω, στην cosmote ΔΕΝ χάνεις το πακέτο που τρέχει.
MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ναι εχεισ δικιο. μου ειχε ερθει πριν 2 βδομαδες που ελεγε οτι θα χασω οτι εχω εαν δε προβω σε πληρωμη ανανεωση χρονου ( στα τρεξιματα μου δεν το κρατησα στο μυαλο μου να το θυμαμαι ) το οτι μου στειλανε τετοιο μυνημα δε σημαινει οτι το δεχομαι και σαν "πολιτικη" της εταιρειας. το θεωρω ξεφτιλα και απαραδεκτο σαν πελατης τοσα χρονια. απαραδεκτο να σου σβηνουν ΟΤΙ ΔΕΝΞ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ( χρονοι ομιλιας κτλ) μονο για το σπασιμο δλδ το μονο που μπορω να κανω ειναι να φυγω αντε πια με τα λαμογια να ρουφανε ευρω ευρω απο το οτιδηποτε δλδ σε ολους τους παροχους χανεις το πακετο που τρεχει?? καποιος που να εχει αλλο παροχο να μας πει ? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από MariaLog
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, MariaLog είπε ναι εχεισ δικιο. μου ειχε ερθει πριν 2 βδομαδες που ελεγε οτι θα χασω οτι εχω εαν δε προβω σε πληρωμη ανανεωση χρονου ( στα τρεξιματα μου δεν το κρατησα στο μυαλο μου να το θυμαμαι ) το οτι μου στειλανε τετοιο μυνημα δε σημαινει οτι το δεχομαι και σαν "πολιτικη" της εταιρειας. το θεωρω ξεφτιλα και απαραδεκτο σαν πελατης τοσα χρονια. απαραδεκτο να σου σβηνουν ΟΤΙ ΔΕΝΞ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ( χρονοι ομιλιας κτλ) μονο για το σπασιμο δλδ το μονο που μπορω να κανω ειναι να φυγω αντε πια με τα λαμογια να ρουφανε ευρω ευρω απο το οτιδηποτε δλδ σε ολους τους παροχους χανεις το πακετο που τρεχει?? καποιος που να εχει αλλο παροχο να μας πει ? Νομίζω, στην cosmote ΔΕΝ χάνεις το πακέτο που τρέχει.
Diinekis21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 TS ρίξε μια καταγγελία σε ΕΕΤΤ & συνήγορο του καταναλωτή. Μη τις λυπάστε τις καταγγελίες, μήπως και κουνηθεί η Αρχή κάποια στιγμή. Εστίασε στο ότι σου υφάρπαξαν πακέτο που έχεις πληρώσει. Μπας και γίνει κάτι στο μέλλον και με την υφαρπαγή υπολοίπου στο δίμηνο.. 1
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 εντάξει μωρε κι εσείς, κάντε και καμια ανανέωση. Κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτοί, κλέφτες θα γίνουν; Μάθαμε τώρα από παλιά, 5ευρο το χρόνο και κρατάμε το νούμερο. τι μιζέρια είναι αυτή. 5 ευρο το μήνα έχει πάει πλέον; σιγά το ποσό. μην είστε κακομοίρηδες 3
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 κανονικό συμβόλαιο πλέον. μόνο που δεν υπάρχει δέσμευση 2
MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε εντάξει μωρε κι εσείς, κάντε και καμια ανανέωση. Κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτοί, κλέφτες θα γίνουν; Μάθαμε τώρα από παλιά, 5ευρο το χρόνο και κρατάμε το νούμερο. τι μιζέρια είναι αυτή. 5 ευρο το μήνα έχει πάει πλέον; σιγά το ποσό. μην είστε κακομοίρηδες ΛΟΛ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙς μινιμουμ 12 ΕΥΡΩ . το πακετο που χρησιμοποιω κανει 5, τα υπολοιπα μενουν μεσα.. και καθε φορα φουσκωνουν που ανανεωνω και στο τελος καταληγεις με ενα υπολοιπο πχ 20-30 ευρω ποθ ΔΕΝ εχεις τι να το κανεις και ληγει σε 1 μηνα.. χωρις λογικη. do the maths 2
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 δε νομίζω να τα λες καλά. ανανέωση κάνεις ανα 2 μήνες. αν μαζευτεί το ποσό όπως λες, απλά 1 μήνα δεν κάνεις ανανέωση και αγοραζεις το πακέτο με αυτά τα χρήματα. δε σου κόβουν το νούμερο στο μήνα πάνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα