Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα .

Να ξεκαθαρισω ότι ισως ηταν τυχαιο ...

Παντα πριν φυγω για δουλεια ανοιγω τον υπολογιστη και πινω καφε.

Ετσι και σημερα . Ενώ σερφαρα κανα τεταρτο κανονικα παω να γραψω κατι για αναζητηση σε facebook και αρχισε να γραφει μονο του ννννννννννννννν

Ξαναδοκιμάζω το ιδιο ..................

Σε google το ιδιο ...........

Παω κατω αριστερα να πατησω επανεκκινηση και χανεται το αναδυομενο παραθυρο . Παταω τερματισμο από το κουμπι , σβηνει το pc , το ξαναανοιγω παλι τα ιδια ...Αν θυμαμαι μου εβγαλε ένα παραθυρο αν εχω εγκαταστησει στο κινητο κατι που το ονομα εμοιαζε χωρις να είμαι σιγουρος με viber.

Δεν ειχα άλλο χρονο το εκλεισα και εφυγα ...Λετε να είναι καποιος ιος ?

Το μεσημερι θα ξερω που θα παω σπιτι ....

Δημοσ.

Αρχικά :

Τα πληκτρολόγια με μεμβράνη μπορεί να "κολλήσουν" κάποια πλήκτρα λόγο ακαθαρσίας (ψίχουλα, σκόνη, τρίχες κλπ). 

Αν μιλάμε για desktop, σιγουρέψου πως δεν πρόκειται για αυτήν την περίπτωση = βγάλε το φυσικό πληκτρολόγιο και εκκινήσε τον υπολογιστή, κάνοντας χρήση εικονικού πληκτρολόγιο αν χρειαστεί. 

Μόλις είναι πλέον ανοιχτό και έτοιμο το OS, άνοιξε ένα νέο αρχείο κειμένου. 

Αν δεν γράφει τίποτα από μόνο του, βάλε πάλι το πληκτρολόγιο. Αν με αυτό, γράφει συνέχεια καποι/κάποια γράμματα, τότε κάποιο σκουπιδακι έχει μπλοκάρει - πιθανότατα--το πληκτρολόγιο. 

Αν δεν στο κάνει ξανά άμεσα, κράτα στο νου σου το να ανοίξεις ένα αρχείο κειμένου αν δεις να επιβραδύνει στη λειτουργία το pc και να δεις αν είναι κάποιο πλήκτρο που πάλι κολλήσε και ποιο. Βγάζεις το πληκτρολόγιο σε αυτή την περίπτωση για να σιγουρευτείς πως με την αφαίρεση σταματά το γράμμα να πληκτρολογητε, ως επιβεβαίωση της πηγής του προβλήματος. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω.

Οχι δεν είναι με μεμβρανη .Ένα απλο πληκτρολογιο Lenovo είναι .

https://www.skroutz.gr/s/15274480/Lenovo-Essential-Wired-Keyboard-Mouse-Combo.html

Για ποντικι εχω ένα της Microsoft .

Μου κανει εντυπωση ότι χωρις να πατησω κατι στο πληκτρολογιο πηγα να κανω με το ποντικι επανεκκινηση και εγευγε το αναδυομενο παραθυρο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω.

Οχι δεν είναι με μεμβρανη .Ένα απλο πληκτρολογιο Lenovo είναι .

https://www.skroutz.gr/s/15274480/Lenovo-Essential-Wired-Keyboard-Mouse-Combo.html

Για ποντικι εχω ένα της Microsoft .

Μου κανει εντυπωση ότι χωρις να πατησω κατι στο πληκτρολογιο πηγα να κανω με το ποντικι επανεκκινηση και εγευγε το αναδυομενο παραθυρο .

Τα απλα ειναι με μεμβράνη. Οτι χανεται το παράθυρο δεν ειναι περίεργο άμα πατιεται καποιο κουμπι

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Τα απλα ειναι με μεμβράνη. Οτι χανεται το παράθυρο δεν ειναι περίεργο άμα πατιεται καποιο κουμπι

Μακαρι να είναι αυτό ...Θα ξερω το μεσημερι που θα δοκιμασω με άλλο πληκτρολογιο .

Δημοσ.

κατα 99% εχει κολησει το v στο πληκτρολογιο.. βγαλε το πλήκτρολογιο και δες τι κανει.. αν ολα καλα παιρνεις ενα καινουριο  και εισαι κομπλε :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, emperor4her είπε

κατα 99% εχει κολησει το v στο πληκτρολογιο.. βγαλε το πλήκτρολογιο και δες τι κανει.. αν ολα καλα παιρνεις ενα καινουριο  και εισαι κομπλε :)

Ασχετο με το σημερινο αλλα πολύ πολύ κακο πληκτρολογιο αυτό .

Το εχω κατι μηνες αλλα χρησιμοποιηθηκε πολύ λιγες φορες γιατι κολανε τα πληκτρα .

Μαλιστα ειχα ψαξει πολύ να το βρω .

Ενημερωσα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...