Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

΄Πώς βγάζεις το συμπέρασμα ότι τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι τα κορυφαία στην ασφάλεια ;!
Ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν Κορεάτικα ανώτερα σε ασφάλεια απο Γερμανικά ;
Μπες στο euroNCAP και δες τις βαθμολογίες συγκρούσεων . 
Ακυρώνεις τόσα καλά αυτοκίνητα άλλων εταιρειών επειδή μάλλον κάπου άκουσες την χαζομάρα ότι σαν τα γερμανικά τίποτα δεν συγκρίνεται σε ασφάλεια......

Αυτό ακριβώς ! Ένα καλό marketing ένα καλό story και το added value στο θεό για το προϊόν !

μπας και λάθος διάβασες? εγώ έλεγα το κορυφαίο είναι το τεσλα σε αυτά και εχω γράψει οτι πλέον πολλά έχουν ίδια στανδαρ ασφάλειας κλπ

κανείς δεν είπε ότι τα καλύτερα είναι γερμανικα

η δεν διαβάζεις σωστά η δεν κατανοείς σωστά και στης δυο περιπτώσεις Not my fault

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

μπας και λάθος διάβασες? εγώ έλεγα το κορυφαίο είναι το τεσλα σε αυτά και εχω γράψει οτι πλέον πολλά έχουν ίδια στανδαρ ασφάλειας κλπ

η δεν διαβάζεις σωστά η δεν κατανοείς σωστά και στης δυο περιπτώσεις Not my fault

Παρεξήγηση . Ηθελα να κάνω παράθεση αυτό που έλεγε ο ts  και καταλάθος επέλεξα το δικό σου post. :lol:

Συμφωνώ για την tesla ότι βγάζει εκπληκτικά αυτοκίνητα στο τομέα της παθητικής ασφάλειας . Βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι μπροστά δεν έχει κινητήρα άρα δίνει περισσότερες δυνατότητες για καλύτερη σχεδίαση των ζώνων παραμόρφωσης συν ότι το σασί είναι ακόμα πιο ενισχυμένο λόγω των μπαταριών . 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, sargus είπε

25 λεπτά πριν, sargus είπε

Το είπε ο ts κάμποσες φορές!

Το λέω κι εγώ, όλα τα αυτοκίνητά μου στο γκαράζ είναι γερμανικά. Κάποτε πολύ παλιά πέρασε και ένα γαλλικό αλλά έφυγε σχετικά γρήγορα. 

Δημοσ.

Ανάλογα πάντα για ποιο συγκεκριμένο μοντέλο,συγκεκριμένης χρονολογία μιλάμε.Ειναι μέγα λάθος για μένα να συγκρίνουμε αμάξια βάση χώρας προέλευσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...