Vasilius Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες, Αύριο βγαίνω σε άδεια μετά τη δουλειά και ταξιδεύω για Ρόδο. Πριν λίγο μου μίλησε ένας καλός φίλος που δε τα λέμε συχνά και αποφάσισε (καθώς βγαίνει και αυτός σε άδεια) να κάνει δώρο στον εαυτό του ύστερα από 5-6 χρόνια low fps και διάφορων αναποδιών etc. ένα δώρο στον εαυτό του νέο Η/Υ . Συνηθίζω να φτιάχνω εγώ τα pc των φίλων και να ψωνίζω εγώ τα αντικείμενα one by one από διαφορετικά μαγαζιά σε cost effective effort. Τα στήνω από την αρχή, τα φέρνω στα μέτρα μου και τους τα παραδίδω. Για την οικονομία του γραπτού λόγου, στο ψητό. Δεν προλαβαίνω δυστυχώς να το φτιάξω. Έχει την ευγενή καλοσύνη κάποιος από εσάς να δει το παρακάτω list και να προτείνει ένα κατάστημα στην Αθήνα που τα συναρμολογούν ; (physical) . Windows installation / drivers etc. τον βοηθάω και τα περνάμε μετά. Εάν δεν υπάρχει το ακριβές product ένα εφάμιλλο κάνει. Σημείωση : Οθόνη έχει . επεξεργαστής : Ryzen 5 2600X 150e μητρική : Asus Rog Strix B450-F Gaming 127e Ram : G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZB) 95e PSU : Corsair TX-M Series TX550M 65e Case: Sharkoon S25-W 60e VGA: MSI GeForce RTX 2060 Super 8GB Super 440e HDD: Samsung 860 Evo 1TB 128e or ssd : Samsung 970 Evo Plus 500GB 110e ------------------------------------------------------------------------------------------------ HDD Toshiba X300 4TB 104e will buy later Thanks in advance. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από Vasilius
tanasen01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Για άμεση διαθεσιμότητα τo Priveshop που έχει πιο λογικές τιμές από το Msystems. 1
radiohead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, Vasilius είπε Καλησπέρα παίδες, Αύριο βγαίνω σε άδεια μετά τη δουλειά και ταξιδεύω για Ρόδο. Πριν λίγο μου μίλησε ένας καλός φίλος που δε τα λέμε συχνά και αποφάσισε (καθώς βγαίνει και αυτός σε άδεια) να κάνει δώρο στον εαυτό του ύστερα από 5-6 χρόνια low fps και διάφορων αναποδιών etc. ένα δώρο στον εαυτό του νέο Η/Υ . Συνηθίζω να φτιάχνω εγώ τα pc των φίλων και να ψωνίζω εγώ τα αντικείμενα one by one από διαφορετικά μαγαζιά σε cost effective effort. Τα στήνω από την αρχή, τα φέρνω στα μέτρα μου και τους τα παραδίδω. Για την οικονομία του γραπτού λόγου, στο ψητό. Δεν προλαβαίνω δυστυχώς να το φτιάξω. Έχει την ευγενή καλοσύνη κάποιος από εσάς να δει το παρακάτω list και να προτείνει ένα κατάστημα στην Αθήνα που τα συναρμολογούν ; (physical) . Windows installation / drivers etc. τον βοηθάω και τα περνάμε μετά. Εάν δεν υπάρχει το ακριβές product ένα εφάμιλλο κάνει. Σημείωση : Οθόνη έχει . επεξεργαστής : Ryzen 5 2600X 150e μητρική : Asus Rog Strix B450-F Gaming 127e Ram : F4-3200C16D-16GVKB 95e PSU : Corsair TX-M Series TX550M 65e Case: Sharkoon S25-W 60e VGA: MSI GeForce RTX 2060 Super 8GB Super 440e HDD: Samsung 860 Evo 1TB 128e or ssd : Samsung 970 Evo Plus 500GB 110e ------------------------------------------------------------------------------------------------ HDD Toshiba X300 4TB 104e will buy later Thanks in advance. 3600 στη θέση του 2600x. Η μητρική θέλει update από το κατάστημα εκτός αν πας σε msi a pro η tomahawk που έχουν flashback και κάνεις χωρίς καν επεξεργαστή. Ανάμεσα στους δίσκους προτιμότερος ο 1tb η αυτός https://www.skroutz.gr/s/16602122/Intel-660p-1TB.html 2060 με 440 ούτε καν. Παίρνεις φθηνότερη μέχρι 350 η περιμένεις custom 5700xt τέλος του μηνα που είναι σαφώς καλυτερη επιλογή. 1
Vasilius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η περίοδος είναι κακή, με ότι συνεπάγεται αυτό, του το έχω πει (για υπομονή μέχρι sep/oct) για πολλούς λόγους αλλά βγαίνει σε άδεια αύριο και αυτός, και λαχταρά να το πάρει asap. Για την CPU το θέτω έτσι και αλλιώς σαν ερώτημα στο εκάστοτε κατάστημα (αν αναλαμβάνουν τη διαδικασία flash bios κτλ.) μαζί με cfg των RAM, ειδάλλως πάει σε 2600x. Για την VGA, πιο VFM η 5700xt σαν chip αλλά όχι current υλοποίηση. Λόγω μελλοντικής αγοράς monitor ultra wide 2560 res. τα +2GB vram θα χρειαστούν), οπότε σε κάτι λιγότερο (π.χ 1660t) δεν καλύπτει και είναι διατεθειμένος να δώσει τη διαφορά. Για τον SSD θέλει μόνο samsung, though θα του προτείνω τον intel καθώς ασχέτως το brand και τα benchmarks το διπλάσιο storage μελλοντικά θα υπερισχύσει σαν επένδυση. thanks για το χρόνο σας. 1
radiohead Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vasilius είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η περίοδος είναι κακή, με ότι συνεπάγεται αυτό, του το έχω πει (για υπομονή μέχρι sep/oct) για πολλούς λόγους αλλά βγαίνει σε άδεια αύριο και αυτός, και λαχταρά να το πάρει asap. Για την CPU το θέτω έτσι και αλλιώς σαν ερώτημα στο εκάστοτε κατάστημα (αν αναλαμβάνουν τη διαδικασία flash bios κτλ.) μαζί με cfg των RAM, ειδάλλως πάει σε 2600x. Για την VGA, πιο VFM η 5700xt σαν chip αλλά όχι current υλοποίηση. Λόγω μελλοντικής αγοράς monitor ultra wide 2560 res. τα +2GB vram θα χρειαστούν), οπότε σε κάτι λιγότερο (π.χ 1660t) δεν καλύπτει και είναι διατεθειμένος να δώσει τη διαφορά. Για τον SSD θέλει μόνο samsung, though θα του προτείνω τον intel καθώς ασχέτως το brand και τα benchmarks το διπλάσιο storage μελλοντικά θα υπερισχύσει σαν επένδυση. thanks για το χρόνο σας. Οκ σεβαστό για το χρόνο και την άμεση αγορα. Τώρα είδα ότι είναι η super οπότε κομπλέ με την καρτα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από radiohead
Vasilius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, radiohead είπε Οκ σεβαστό για το χρόνο και την άμεση αγορα αλλά η επιλογή για 2060 στα 450 που αγγίζει τιμές 2070 είναι αν θέλεις χαζομάρα. https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=2070&order_by=pricevat&order_dir=asc Το αγγίζει 2070 είναι σχετικό. π.χ υλοποιήσεις mini , single fan και κακά reviews αποφεύγονται . Κατόπιν έχεις να κάνεις με το να την έχει το κατάστημα που θα του φτιάξει το PC (δεν βλέπω στα γνωστά καταστήματα, 2070 με dual fan κάτω από 500-550) , άρα μιλάμε για διαφορά των 100e+ . Όπως έγραψα αρχικά , Αναφορά σε κείμενο Συνηθίζω να φτιάχνω εγώ τα pc των φίλων και να ψωνίζω εγώ τα αντικείμενα one by one από διαφορετικά μαγαζιά σε cost effective effort δυστυχώς ΔΕΝ θα τα πάρω εγώ και θα τα πάρει από ένα μαγαζί όλα. 1
radiohead Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Vasilius είπε Το αγγίζει 2070 είναι σχετικό. π.χ υλοποιήσεις mini , single fan και κακά reviews αποφεύγονται . Κατόπιν έχεις να κάνεις με το να την έχει το κατάστημα που θα του φτιάξει το PC (δεν βλέπω στα γνωστά καταστήματα, 2070 με dual fan κάτω από 500-550) , άρα μιλάμε για διαφορά των 100e+ . Όπως έγραψα αρχικά , δυστυχώς ΔΕΝ θα τα πάρω εγώ και θα τα πάρει από ένα μαγαζί όλα. Καλημέρα εκανα edit δεν το είδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα