Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι συνδρομητής απο το 2010 στην hellas online σημερινη vodafone. Έχω σταθερο ιντερνετ και τηλεοραση με 18€ 2χρoνη δεσμευση που λήγει τον Μάρτιο του 2020. Σήμερα το απόγευμα με παίρνουν τηλέφωνο απο την vodafone και μου λένε θα πρέπει να αλλάξετε αποκωδικοποιητή και θα πληρώσετε 60€ 😬+ 10€ αυξηση στο πάγιο😯 + 20ευρώ montem/router Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Εχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα από CYTA σε Vodafone Και Εμένα λήγει το συμβόλαιο κάπου στο Φεβρουάριο Μάρτιο και ζητάνε αύξηση 5 ευρώ Ίδωμεν
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή εγω θα πληρωσω 60+224+20 (άλλο montem router)=304ευρώ μέχρι τον Μάρτιο δηλαδή το ενοικιό μου για έναν μήνα😯 μάλλον θα τελειώσω το συμβολαιο μου ή θα αλλαξω πρόγραμμα Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, user63040 είπε Είμαι συνδρομητής απο το 2010 στην hellas online σημερινη vodafone. Έχω σταθερο ιντερνετ και τηλεοραση με 18€ 2χρπνη δεσμευση που λήγει τον Μάρτιο του 2020. Σήμερα το απόγευμα με παίρνουν τηλέφωνο απο την vodafone και μου λένε θα πρέπει να αλλάξετε αποκωδικοποιητή και θα πληρώσετε 60€ 😬+ 10€ αυξηση στο πάγιο😯 Δυστυχώς είτε μείνεις και δέχεσαι την αύξηση είτε ξεκινά να ψάχνεις προσφορές μιας και εφόσον ανεβάζουν το πάγιο μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις ποινή για πρόωρη διακοπή συμβολαίου
VonLoutsos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρίς να γνωρίζω. Από την στιγμή που πληρώνεις μια υπηρεσία και έρχεται η εταιρεία να σου επιβάλλει την αλλαγή του αποκωδικοποιητή από μόνης της(γιατί μάλλον την βολεύει) δεν πρέπει να στο κάνει δωρεάν; Δεν είναι στις συμβατικές της υποχρεώσεις; Στην θέση σου θα το τραβούσα λίγο του στυλ, πληρώνω κανονικά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και έρχεστε να με υποχρεώσετε για αλλαγή και αύξηση παγίου. Θεωρώ πως η αλλαγή πρέπει να γίνει δωρεάν και χωρίς αύξηση στο πάγιο και αν διαφωνείται θα κάνω και καταγγελία στην ΕΕΤΤ γι να δούμε ποιός έχει δίκιο. Εδιτ: Στην τελική αν σου κάνει το πρόγραμμα πες τους μαγκες δεν αλλάζω αποκωδικοποιητη μένω όπως έχω μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και βάλετε την τηλεόραση εκεί που της αξίζει. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από VonLoutsos
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Εγώ τους είπα τολμάται να μου λέτε να πληρώσω εξοπλισμό + αυξηση παγιου. Μην τολμήσετε να μου στείλετε τίποτα και αν μου το στειλετε τον καινουργιο εξοπλισμό θα σας στον στείλω πίσω. Φυσικά και αύριο θα περάσω απο την vodafone και θα πράξω ανάλογα
VonLoutsos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, user63040 said: Εγώ τους είπα τολμάται να μου λέτε να πληρώσω εξοπλισμό + αυξηση παγιου. Μην τολμήσετε να μου στείλετε τίποτα και αν μου το στειλετε τον καινουργιο εξοπλισμό θα σας στον στείλω πίσω. Φυσικά και αύριο θα περάσω απο την vodafone και θα πράξω ανάλογα Το κατάστημα θα σου πει απλα να επικοινωνήσεις μαζί με την εξυπηρέτηση πελατών. Πέταξε για εκφοβισμό αν σε ξαναπάρουν την ΕΕΤΤ και άρχισε να ρίχνεις μια ματιά και στην διαδικασία.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, user63040 είπε Μπα μάλλον θα πάω στην COSMOTE. Από ποιον αριθμό σε καλεσανε ?
dollyyy19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 18 ευρω για ιντερνετ και τιβι,σαν λιγα δεν ειναι;μονο για ιντερνετ,ολοι οι παροχοι ξεκιναν πανω απο τα 20... 1
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε 18 ευρω για ιντερνετ και τιβι,σαν λιγα δεν ειναι;μονο για ιντερνετ,ολοι οι παροχοι ξεκιναν πανω απο τα 20... ΝΑΙ,αζι με TV είναι λίγα, αλλά θα ήταν κάποια προσφορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dollyyy19 είπε 18 ευρω για ιντερνετ και τιβι,σαν λιγα δεν ειναι;μονο για ιντερνετ,ολοι οι παροχοι ξεκιναν πανω απο τα 20... Ήταν προσφορά για τα 8χρόνια που ήμουν συνδρομητής (γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω για την COSMOTE). Με πήραν από την εξυπηρέτηση πελατών Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Λέει ότι ο δικός μου αποκωδικοποιητής δεν έχει να γυρίζει 24ώρες μέχρι 1εβδομαδα να βλέπεις κανάλια. Δεν συνδέεις το κινητό tablet να βλέπεις vodafonetv (ψέμα καθώς έχω κωδικούς να βλέπω εδώ και μήνες) και το λογισμικό του είναι παλιό (ψέμα καθώς έχει την δυνατότητα να κάνει αναβάθμιση) και ρούτερ καθώς δεν υποστηρίζει το το καινούργιο αποκωδικοποιητή. Πόσα άλλα ρουτερ θα έχω. Έχω 4 της hol και 2 της vodafone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα