vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Θα ήθελα να ρωτήσω ποσες ώρες θέλουν να περάσουν τις μεμβράνες?
zourman1981 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2,3 ωρες το πολυ και καμια 2 ωρες προετοιμασια
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Άρα ένα σαββατο αν πάω μέχρι το μεσημέρι θα το έχουν βάλει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Το πολυ συνολικα 2 ωρες.Σε παρπριζ εμπρος δεν βαζουν.
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 ξερετε κανενα καλο στο πειραια κοντα στο λιμανι?
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ψαξε για https://llumar.gr/ ή 3Μ . 190 3M και 120 llumar
donblunts Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε ξερετε κανενα καλο στο πειραια κοντα στο λιμανι? Φίλε μου καλημέρα. Επειδή και εγώ είμαι απο Πειραιά, και έβαλα τη Πέμπτη που μας πέρασε. Το έντυσα όλο, και έβαλα μπροστά κεραμική. Πήγα σε μαγαζί στην Καλλιθέα, επειδή όλοι μου έλεγαν μετά τον 15αύγουστο, και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η διαδικασία πήρε 2 ώρες μαζί με την προετοιμασία/καθαρισμό. 95€ όλο, χωρίς το μπροστινό, εγγύηση εφ'όρου ζωής + πιστοποιητικό. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω όνομα καταστήματος πριβέ.
Phoenix7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Η πιστοποίηση τυπικά δεν βοηθάει πουθενά με την τροχαία. Ισχύει και στην Lumar όπου πέρασα και εγώ 150€ Alu Light 49% μου έδωσαν χαρτί για ΚΤΕΟ οπως δίνουν όλοι αλλα στα χέρια της τροχαίας δεν έχει καμία αξία Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από Phoenix7
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Στις 6/8/2019 στις 1:05 ΜΜ, donblunts είπε Φίλε μου καλημέρα. Επειδή και εγώ είμαι απο Πειραιά, και έβαλα τη Πέμπτη που μας πέρασε. Το έντυσα όλο, και έβαλα μπροστά κεραμική. Πήγα σε μαγαζί στην Καλλιθέα, επειδή όλοι μου έλεγαν μετά τον 15αύγουστο, και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η διαδικασία πήρε 2 ώρες μαζί με την προετοιμασία/καθαρισμό. 95€ όλο, χωρίς το μπροστινό, εγγύηση εφ'όρου ζωής + πιστοποιητικό. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω όνομα καταστήματος πριβέ. Για στείλε κι από δω...
zanskou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Στις 6/8/2019 στις 1:05 ΜΜ, donblunts είπε Φίλε μου καλημέρα. Επειδή και εγώ είμαι απο Πειραιά, και έβαλα τη Πέμπτη που μας πέρασε. Το έντυσα όλο, και έβαλα μπροστά κεραμική. Πήγα σε μαγαζί στην Καλλιθέα, επειδή όλοι μου έλεγαν μετά τον 15αύγουστο, και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η διαδικασία πήρε 2 ώρες μαζί με την προετοιμασία/καθαρισμό. 95€ όλο, χωρίς το μπροστινό, εγγύηση εφ'όρου ζωής + πιστοποιητικό. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω όνομα καταστήματος πριβέ. δεν νομίζω ότι είναι κακό να πεις δημόσια ποιο είναι το μαγαζι που πήγες. ισα ίσα το καλό πρέπει να λέγεται !
donblunts Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, zanskou είπε δεν νομίζω ότι είναι κακό να πεις δημόσια ποιο είναι το μαγαζι που πήγες. ισα ίσα το καλό πρέπει να λέγεται ! Μη μου έρθει κανένα μπαν ουρανοκατέβατο μόνο. 19 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Η πιστοποίηση τυπικά δεν βοηθάει πουθενά με την τροχαία. Ισχύει και στην Lumar όπου πέρασα και εγώ 150€ Alu Light 49% μου έδωσαν χαρτί για ΚΤΕΟ οπως δίνουν όλοι αλλα στα χέρια της τροχαίας δεν έχει καμία αξία Καλα αυτό εννοείται, και την ευχή του Πάπα να'χεις, μπορούν να σε γράψουν.
zanskou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, donblunts είπε Μη μου έρθει κανένα μπαν ουρανοκατέβατο μόνο. μου φαινεται απόλυτα θεμιτό να παραθέσεις την καλή σου κριτική για ένα συγκεκριμένο μαγαζί όπως ακριβώς θα έκανες (και θα έκανε ο οποιοσδήποτε) για μια κακή εμπειρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα