stasispm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες, τα φώτα σας.... Τι γίνεται όταν από λάθος φωτογραφία προϊόντος από το κατάστημα, ρίξεις παραγγελία που δεν αντιστοιχεί τελικά σε αυτό το προϊόν που ήθελες. Συγκεκριμένα: Έψαχνα (μέσω skroutz) να παραγγείλω το (TV box) Tanix TX9 *Pro*. Μόλις πριν λίγο παρέλαβα και ανοίγοντάς το είδα άλλο από αυτό που έψαχνα!! Ήταν το TX9 (όχι Pro) που έχει και διαφορετική όψη (και υποδεέστερα χαρακτηριστικά)! Έψαξα να δω ποιός είχε κάνει τη μακακία. To skroutz στη σελίδα του *TX9 Pro* είχε το μαγαζί, που με τη σειρά του, στη σελίδα που στάλθηκα, , στην εικόνα είχε επίσης το Pro. Η περιγραφή όμως αφορούσε το TX9! Εγώ βλέποντας την εικόνα το έβαλα καλάθι και έφυγε παραγγελία. Τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση φόλας? Έχει κανείς ιδέα? ΥΓ. H ιστορία με εικόνες: Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από stasispm
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 εχουν συμβει στο παρελθον τετοια λαθη.... τωρα λαθος του Skroutz η λαθος του μαγαζιου στον τιτλο και στα specs οταν μπηκες στο μαγαζι ελεγε οτι ειναι το non pro.....οποτε επρεπε να επικοινωνήσεις με το μαγαζι για να σιγουρευτείς πριν παραγγείλεις.... τωρα αναλογα το ποσες μερες εχουν περασει απο την αγορα και αναλογα με την πολιτικη του καταστηματος κανε επιστροφη του προϊόντος και παρε τα χρηματα σου πισω .....
johnieXoX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Αν έχεις κάνει αγορά online δικαιουσαι επιστροφή χρημάτων (νομίζω εντός δεκαπέντε ημερών)
stasispm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό διάβαζα τώρα. Το προϊόν το παρήγγειλα 1/8 και παρέλαβα πριν λίγο. Δεν το χρησιμοποίησα. Οπότε προφανώς θα πάει για επιστροφή και μάλλον θα φάω τα μεταφορικά και αναμονή εως 30 εργασ. ημέρες για να πάρω χρήματα πίσω. Αν και θα έκρινα δίκαιο, λόγω της αστοχίας τους, να προσφέρουν δική τους επιβάρυνση εξόδων επιστροφής του box. Ίδωμεν, αύριο που ξανανοίγει το e-shop. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από stasispm
Whargoul Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, stasispm είπε Αν και θα έκρινα δίκαιο, λόγω της αστοχίας τους, να προσφέρουν δική τους επιβάρυνση εξόδων επιστροφής του box. Ε, η αλήθεια είναι ότι στη φωτογραφία τους δεν αναγράφεται πουθενά ότι είναι Pro, οπότε πέρα της διαφορετικής εμφάνισης, το προϊόν που δείχνουν, περιγράφουν και παρέλαβες είναι ουσιαστικά το ίδιο. Αυτή που υπάρχει στο Skroutz και μοιάζει με αυτή στο site τους γράφει Pro εάν προσέξεις...
stasispm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δεν ισχύει το σκεπτικό. 8 λεπτά πριν, Whargoul είπε Ε, η αλήθεια είναι ότι στη φωτογραφία τους δεν αναγράφεται πουθενά ότι είναι Pro, οπότε πέρα της διαφορετικής εμφάνισης, το προϊόν που δείχνουν, περιγράφουν και παρέλαβες είναι ουσιαστικά το ίδιο. Αυτή που υπάρχει στο Skroutz και μοιάζει με αυτή στο site τους γράφει Pro εάν προσέξεις... Το προϊόν που δείχνουν στο κατάστημα δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο με αυτό που περιγράφουν. Είναι η ακριβής εικόνα του TX9 Pro (και μάλλον όχι αυτή του skroutz). Χωρίς να το έχω πάρει στα χέρια μου το pro, αλλά κρίνοντας από τα reviews και τα hands-on videos, αυτή είναι και η ακριβής εμφάνιση του Pro. Αυτή που γράφει "Tanix" στο κέντρο, όπως φαίνεται και στη φώτο του καταστήματος. Bonus: Τσέκαρε και την εμφάνιση αυτού που παρέλαβα. Καμία σχέση. Τι ψάχνουμε? Το πάμε μακρία νομίζω. Είχαν εικόνα άλλου προϊόντος. Κακώς -πλην, όχι αδίκως- έκρινα απο αυτή και δεν πρόσεξα την περιγραφή που ήταν η σωστή. Και κάπου εκεί τελειώνει. Βλέπουμε τώρα τι έπεται....
sensai Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 ευκαιρία να το παραγγείλεις από έξω και να γλυτώσεις τα λεφτουδάκια σου
Whargoul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stasispm είπε Δεν ισχύει το σκεπτικό. Το προϊόν που δείχνουν στο κατάστημα δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο με αυτό που περιγράφουν. Είναι η ακριβής εικόνα του TX9 Pro (και μάλλον όχι αυτή του skroutz). Χωρίς να το έχω πάρει στα χέρια μου το pro, αλλά κρίνοντας από τα reviews και τα hands-on videos, αυτή είναι και η ακριβής εμφάνιση του Pro. Και κάπου εκεί τελειώνει. Βλέπουμε τώρα τι έπεται.... H εταιρεία στο site της ένα TX9 βγάζει οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει επισήμως Pro και μη Pro μοντέλο με κατώτερα χαρακτηριστικά..... Anyhow αυτό που σου έστειλαν φαίνεται πως είναι το TX3 mini, με στάμπα TX9. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Whargoul
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Whargoul είπε Anyhow αυτό που σου έστειλαν φαίνεται πως είναι το TX3 mini, με στάμπα TX9 πως έγινε αυτό? παίζει να είναι και μούφα? αντιγραφή μαιμού που πωλείται για κανονικό και ο κινέζος μπέρδεψε τις ετικέτες?
Whargoul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Xacti είπε πως έγινε αυτό? παίζει να είναι και μούφα? αντιγραφή μαιμού που πωλείται για κανονικό και ο κινέζος μπέρδεψε τις ετικέτες? Αρκετά πιθανό. Πάντως 2gb Ram, 16Gb μνήμη και παρόμοιο σχέδιο είναι το TX3 mini στο site της ετερείας. Εδώ πχ φαίνεται το ίδιο κουτί, με άλλη ετικέτα, και λέει ο reviewer ότι είναι το TX3mini Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Whargoul
stasispm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Χθές τους έστειλα mail. Σήμερα λοιπόν το κατάστημα ανανέωσε την σελίδα προϊόντος. Κατέβασε την παλιά φώτο, ανέβασε αυτού που παρέλαβα και έριξε την τιμή κατά 13€! Και η απάντηση του καταστήματος στο mail μου. ..... 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Εξυπηρετικοί δείχνουν και με πρόθεση να διορθώσουν το λάθος τους. Στο οικονομικό κομμάτι δεν ξέρουμε τι θα παίξει βέβαια
saltofx_v Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 παιζει και το ενδεχομενο βεβαια να το κρατησεις κανενα μηνα το προιον και μετα να μην δεχονται επιστροφη και να κανουν τις παπιες....εγω θα ζητουσα αμεσα επιστροφη προιοντος και τα λεφτα πισω.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 6/8/2019 στις 12:34 ΠΜ, Whargoul είπε Anyhow αυτό που σου έστειλαν φαίνεται πως είναι το TX3 mini, με στάμπα TX9 Στις 6/8/2019 στις 1:35 ΠΜ, Whargoul είπε Αρκετά πιθανό. Στις 6/8/2019 στις 12:44 ΠΜ, Xacti είπε παίζει να είναι και μούφα? αντιγραφή μαιμού που πωλείται για κανονικό Aπό την απάντηση της εταιρίας φαίνεται ότι το προϊόν δεν είναι Τanix αλλά μια μούφα αντιγραφή ΟΕΜ όπως σωστά υπέθεσα. Ρώτησέ τους αν αυτό που θα σου στείλουν θα είναι της εταιρίας Tanix και όχι κάποιο αντίστοιχο ΟΕΜ και το πιο σημαντικό πόσο θα στο χρεώσουν. 13 ώρες πριν, stasispm είπε Κατέβασε την παλιά φώτο, ανέβασε αυτού που παρέλαβα και έριξε την τιμή κατά 13€ Δηλαδή πουλάνε ένα αντίγραφο του TX3 mini πιο ακριβά. Αντίγραφο 46 ευρώ Ορίτζιναλ Tanix από 29 (υποθέτω κάποιο απ' όλα θα είναι ορίτζιναλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα