DrXavier Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Πρόσφατα, έστησα ένα PC με την Gigabyte B450 Aorus M επάνω. Είχα ένα σύστημα ηχείων της Creative 5.1 το οποίο και σύνδεσα. Όταν πάω στις ρυθμίσεις και βάζω 5.1 στα ηχεία και κάνει το τεστ δίνει ήχο και στα 6 ηχεία κανονικά. Το πρόβλημα μου είναι πως μόνο στο τεστ λειτουργούν και τα 6 ηχεία. Σε οτιδήποτε άλλο παίζει μόνο ως 2.1. Σίγουρα πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζω. Καμία ιδέα κανείς ; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από DrXavier
tz_aristotelis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Αυτό που θες να βάλεις πρέπει να έχει ήχο 5.1. Έχω την εντύπωση ότι αν δεν υποστηρίζει τέτοιο ήχο θα παίζουν μόνο τα μπροστά στέρεο ηχεία. Πχ ένα MP3 stereo πως θα παίξει 5.1? 1
DrXavier Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Και αυτά που έχω βάλει να παίξουν έχουν 5.1 ήχο... 😕
ankarage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, DrXavier είπε Καλησπέρα Πρόσφατα, έστησα ένα PC με την Gigabyte B450 Aorus M επάνω. Είχα ένα σύστημα ηχείων της Creative 5.1 το οποίο και σύνδεσα. Όταν πάω στις ρυθμίσεις και βάζω 5.1 στα ηχεία και κάνει το τεστ δίνει ήχο και στα 6 ηχεία κανονικά. Το πρόβλημα μου είναι πως μόνο στο τεστ λειτουργούν και τα 6 ηχεία. Σε οτιδήποτε άλλο παίζει μόνο ως 2.1. Σίγουρα πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζω. Καμία ιδέα κανείς ; Ευχαριστώ! Πας speakers properties,enhancements και κανεις τικ στο speakers fill.Tέλος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα