Fotis_Greece Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μου εμφανίστηκε στο κινητό καθως surfαριζα Σε ποιον αραγε απευθύνεται??
The_Judas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μήπως είσαι Αλβανός και είναι στοχευμένη διαφήμιση;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Πού ακριβώς είναι το παράξενο; Διαφήμιση είναι
Fotis_Greece Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μου φάνηκε παράξενο μια τέτοια διαφήμιση να εμφανίζεται σε κινητο μη αλβανού web surfer!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Μου φάνηκε παράξενο μια τέτοια διαφήμιση να εμφανίζεται σε κινητο μη αλβανού web surfer Την Ελλάδα την διαφημίζουμε στους ξένους για να έρθουν, όχι στους Έλληνες. Λογικά το αλβανικό υπουργείο τουρισμού (?) ξεκίνησε καμπάνια για να προσελκύσει τουρίστες Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δηλαδή με τη λογική σου στην Αλβανία πάνε μόνο Αλβανοί για τουρισμό και στην Ελλάδα μόνο Έλληνες
The_Judas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Τι σχέση έχει η vodafone με τον τουρισμό; Εγώ είχα την εντύπωση ότι είναι κάποιο ειδικό πακέτο ομιλίας προς Αλβανία. Το θέμα είναι όταν κάνει κλικ πάνω που οδηγεί η διαφήμιση. Ετσι δεν βγάζουμε άκρη.
panos- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Οδηγεί στο site της vodafone Αλβανίας (στα αγγλικά) για ένα πακέτο τουριστών για 21 μέρες. Δεν είναι κάτι παραπάνω από απλά μια διαφήμιση
DrLo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, The_Judas είπε Τι σχέση έχει η vodafone με τον τουρισμό; Ότι σχέση έχει η King (Candy Crush) με την εστίαση (e-food).
The_Judas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ναι μόνο που εδώ η διαφήμιση γράφει μόνο vodafone και τίποτα άλλο. Με το efood είναι σαφές ότι το candy crush είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι. Γενικά η voda έχει πολλές άκυρες διαφημίσεις, όπου μετά από 2-3 λεπτά δεν έχεις καταλάβει τι διαφημίζει. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από The_Judas
MikroKoala Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Όταν εμφανίστηκε η διαφήμιση σε ποια πόλη βρισκόσουν? Σε καμία πόλη κοντά στα σύνορα και είχες σημα απο αλβανικό παροχο ίσως? Παίζει και αυτό ρόλο
palawiaris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καμιά αλβανίδα θα κοιτούσες. Έχουν ωραίες γκόμενες.
AtiX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Και μόνο που βλέπω το πρώτο θέμα από πάνω, μπορώ να καταλάβω τι διαφημίσεις θα δεις... Δεν το βαρεθήκατε αυτό το τροπάριο??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις