Achillf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να ανοίξω e shop. Η τεχνογνωσία για το τεχνικό/προωθητικό κομμάτι υπάρχουν. Η ερώτηση μου είναι που μπορώ να βρω προμηθευτές και αν κάποιον έχετε να μου προτείνετε . Είτε απο ευρωπαική ένωση είτε από Ελλάδα. Το είδος που θέλω να προωθήσω είναι επώνυμα ρούχα για παιδιά και για μωρά.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 37 λεπτά πριν, Achillf είπε Η ερώτηση μου είναι που μπορώ να βρω προμηθευτές Αυτό κάνει τον έμπορα. Τον να ξέρεις να φτιάχνεις e-shop είναι άλλο επάγγελμα. Δούλεψε πρώτα σε μία παρόμοια εμπορική επιχείρηση να δεις πώς κινείται το εμπόριο και από που παίρνουμε τα είδη για να καταλάβεις.
LiquidTroll Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Εχεις υπόψη ποσα λεφτά θέλεις για διαφήμιση σε Google? Λόγω του τεράστιου ανταγωνισμου στο λέω...
green gordon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, ciyo είπε πανε τα χρονια εκεινα που αγοραζε ο ελληνας επώνυμα ρουχα για τα παιδακια του. τωρα απο την λαικη αγοραζουν τα παντα Και όλα αυτά τα μαγαζιά με τα παιδικά ρούχα πως υπάρχουν?
Achillf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, mclein² είπε το μαγαζι θα ειναι μονο ιντερνετικο ; στην αρχη ναι 2 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Εχεις υπόψη ποσα λεφτά θέλεις για διαφήμιση σε Google? Λόγω του τεράστιου ανταγωνισμου στο λέω... Εχω μια ιδεα ναι. Το προβλημα μου δεν ειναι το budget, ειναι οι προμηθευτες.
Kostasspil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 2 hours ago, green gordon said: Και όλα αυτά τα μαγαζιά με τα παιδικά ρούχα πως υπάρχουν? Είναι οφθαλμαπάτη μάλλον
LiquidTroll Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Achillf είπε στην αρχη ναι Εχω μια ιδεα ναι. Το προβλημα μου δεν ειναι το budget, ειναι οι προμηθευτες. Οποτε είσαι ετοιμος να πληρώνεις απο 3-5.000 € το μήνα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα