Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, Talepwros said:

τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελή μου. 

,οποιος δεν θελει δεν τα αγοραζει. :)η εταιρεια τα βγαζει και ξερει οτι υπαρχουν ατομα που ψοφανε για collectors.και η δουλεια της ειναι να βγαζει λεφτα οχι να νοιαστει αν ενα χ ποσοστο δεν θα τα αγορασει.

Δημοσ.

Είδε το θετικό κλίμα που υπάρχει για το παιχνίδι η Activision και άρχισε πάλι να πουλάει μπαουλα με άχρηστα μπιμπλικια! 

Κάποια πιτσιρίκια θα ψαρώσουν και οι κουστουμαδες θα ζουν ζωή χαρισάμενη. 

Δεν αλλάζει ο κόσμος. 

Αλλά ρε Activision περίμενε λίγο να δεις πως θα πάει το παιχνίδι και μετά ξεκινάς το πανηγύρι. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Anaisthitos είπε

αυτο το cod σαν game καθαυτου μου δινει ελπιδες οτι η σειρα ξαναμπηκε σε καλο δρομο

Μπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρευτειτε τα operator goggles εχουν πολλα k $ να μας πει καλυτερα κανας ειδικος.

Νομιζω τα wide fov (4αδα tubes) αγγιζουν εξωφρενικη τιμη των 30k

Τυχεροι σας βρηκα λιανικη 

https://www.emergingtacticalsolutions.com/product-p/nv.l3.005.htm  χαχααχα

Επεξ/σία από Helly
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ειναι καλο το παιχνιδι κ δε πειραζει.. ξεζουμιστε μας!!!!!

Επεξ/σία από anthkout
Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

,οποιος δεν θελει δεν τα αγοραζει. :)η εταιρεια τα βγαζει και ξερει οτι υπαρχουν ατομα που ψοφανε για collectorsμκαι η δουλεια της ειναι να βγαζει λεφτα οχι να νοιαστει αν ενα χ ποσοστο δεν θα τα αγορασει.

Με φυσικα δεν θα το αγοράσω, ουτε το παιχνίδι ουτε την collectors. 

12 ώρες πριν, Anaisthitos είπε

αυτο το cod σαν game καθαυτου μου δινει ελπιδες οτι η σειρα ξαναμπηκε σε καλο δρομο

Το CoD θα μπει στο σωστο δρόμο οταν επιτελους γινει πλατφόρμα και εχει μονιμα ενα modern warfare, ενα δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και ενα future warfare, και να μπαινει ο καθενας να παιξει οποιο θελει. 

Οχι καθε χρόνο καινούργιο. Στην προκειμένη παλιό που ειναι καινούργιο που καποιοι ηδη το εχουν πληρώσει και remastered. 

Να το κανουν ετσι, να πληρώνεις τη συνδρομή σου και να εξελίσσουν το παιχνίδι και να φτιαχνουν τα bug και να βαζουν και υποδομές ωπου χρειάζεται. Θα έχει παντα κόσμο ενω τώρα αν μπεις να παίξεις παλιό CoD θα ειστε τρεις και ο κούκος. 

Δημοσ.

Παιδιά προφανώς είναι με υπέρυθρες και δεν είναι κάτι τρομερό, βλέπεις την νύχτα κοντά σχετικά καθαρά αλλά μέσα από οποιαδήποτε κάμερα ακόμα και κινητού σε βλέπουν σαν να κρατάς φακό 😛

Δημοσ.

Αρκετός λόγος γίνεται για το παιχνίδι που φυσικά είναι αρκετά εξελιγμένο αλλά κυρίως απεικονίζει ρεαλιστικές μάχες, το θέμα είναι κατά πόσον το περιορίζουμε στην εικονική πραγματικότητα κι οχι στην πραγματική 

Δημοσ.
3 hours ago, Talepwros said:

αυτος δεν ειναι λογος να μην τα βγαλει η εταιρεια:) δεν γινεται σε ολους να αρεσουν τα collectors. οποτε δεν ειναι τα ιδια παντελακη μου αλλα ειναι ενας ωραιος ευκολος τροπος μια εταιρεια να βγαλει λεφτα.τι πιο απλο .βαζεις ενα δωρακι των 5-10 ευρω ή το ονομαζεις collectors edition και διπλη τιμη πανω.και ναι λειτουργει αυτη η τεχνικη εδω και πολλα χρονια σε ολα τα ειδη.για αυτο  βλεπεις μεχρι και συλλεκτικα μπουκαλια απο αναψυκτικα πλεον.

ps ουτε εγω θα πηγαινα τα παρω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Talepwros είπε

Το CoD θα μπει στο σωστο δρόμο οταν επιτελους γινει πλατφόρμα και εχει μονιμα ενα modern warfare, ενα δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και ενα future warfare, και να μπαινει ο καθενας να παιξει οποιο θελει. 

Οχι καθε χρόνο καινούργιο. Στην προκειμένη παλιό που ειναι καινούργιο που καποιοι ηδη το εχουν πληρώσει και remastered. 

Να το κανουν ετσι, να πληρώνεις τη συνδρομή σου και να εξελίσσουν το παιχνίδι και να φτιαχνουν τα bug και να βαζουν και υποδομές ωπου χρειάζεται. Θα έχει παντα κόσμο ενω τώρα αν μπεις να παίξεις παλιό CoD θα ειστε τρεις και ο κούκος. 

Ότι πιο σωστό εχω ακουσει. Πολύ καλή ιδέα. Δε θα αναφέρω το fortnite γιατι ειναι δωρεαν αλλα το pubg για παράδειγμα που χρησιμοποιει ανάλογη πολιτική μια χαρά πουλαει ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...