Mhlogiatros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 20 $ στα κινεζικα ; 200 για τους "collectors " 1 1
socratis23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 είχαν δώσει κιάλια νυχτερινή όρασης και στο παρελθόν. Στο call of duty MW2 αν θυμάμαι καλά.
sbartsa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Ετσι την γαλουχουμε τη νέα γενιά και μετά ακούς για μακελειο εδώ και εκεί. 4
Chef_Alexander Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 199,90 ΟΥΤΕ ΚΑΝ 200. ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.
ELMastas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Οταν παίζανε με αυτά κάτι Sam fisherides και ghost reconides,οι άλλοι τρώγαν βελανίδια
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 16 hours ago, Talepwros said: τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελή μου. ,οποιος δεν θελει δεν τα αγοραζει. η εταιρεια τα βγαζει και ξερει οτι υπαρχουν ατομα που ψοφανε για collectors.και η δουλεια της ειναι να βγαζει λεφτα οχι να νοιαστει αν ενα χ ποσοστο δεν θα τα αγορασει.
panoskatos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Είδε το θετικό κλίμα που υπάρχει για το παιχνίδι η Activision και άρχισε πάλι να πουλάει μπαουλα με άχρηστα μπιμπλικια! Κάποια πιτσιρίκια θα ψαρώσουν και οι κουστουμαδες θα ζουν ζωή χαρισάμενη. Δεν αλλάζει ο κόσμος. Αλλά ρε Activision περίμενε λίγο να δεις πως θα πάει το παιχνίδι και μετά ξεκινάς το πανηγύρι. 1
Alex-V Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Anaisthitos είπε αυτο το cod σαν game καθαυτου μου δινει ελπιδες οτι η σειρα ξαναμπηκε σε καλο δρομο Μπα
Helly Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σοβαρευτειτε τα operator goggles εχουν πολλα k $ να μας πει καλυτερα κανας ειδικος. Νομιζω τα wide fov (4αδα tubes) αγγιζουν εξωφρενικη τιμη των 30k Τυχεροι σας βρηκα λιανικη https://www.emergingtacticalsolutions.com/product-p/nv.l3.005.htm χαχααχα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Helly
anthkout Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ας ειναι καλο το παιχνιδι κ δε πειραζει.. ξεζουμιστε μας!!!!! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από anthkout
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, poulinos είπε ,οποιος δεν θελει δεν τα αγοραζει. η εταιρεια τα βγαζει και ξερει οτι υπαρχουν ατομα που ψοφανε για collectorsμκαι η δουλεια της ειναι να βγαζει λεφτα οχι να νοιαστει αν ενα χ ποσοστο δεν θα τα αγορασει. Με φυσικα δεν θα το αγοράσω, ουτε το παιχνίδι ουτε την collectors. 12 ώρες πριν, Anaisthitos είπε αυτο το cod σαν game καθαυτου μου δινει ελπιδες οτι η σειρα ξαναμπηκε σε καλο δρομο Το CoD θα μπει στο σωστο δρόμο οταν επιτελους γινει πλατφόρμα και εχει μονιμα ενα modern warfare, ενα δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και ενα future warfare, και να μπαινει ο καθενας να παιξει οποιο θελει. Οχι καθε χρόνο καινούργιο. Στην προκειμένη παλιό που ειναι καινούργιο που καποιοι ηδη το εχουν πληρώσει και remastered. Να το κανουν ετσι, να πληρώνεις τη συνδρομή σου και να εξελίσσουν το παιχνίδι και να φτιαχνουν τα bug και να βαζουν και υποδομές ωπου χρειάζεται. Θα έχει παντα κόσμο ενω τώρα αν μπεις να παίξεις παλιό CoD θα ειστε τρεις και ο κούκος.
drakoulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Παιδιά προφανώς είναι με υπέρυθρες και δεν είναι κάτι τρομερό, βλέπεις την νύχτα κοντά σχετικά καθαρά αλλά μέσα από οποιαδήποτε κάμερα ακόμα και κινητού σε βλέπουν σαν να κρατάς φακό 😛
freegr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Αρκετός λόγος γίνεται για το παιχνίδι που φυσικά είναι αρκετά εξελιγμένο αλλά κυρίως απεικονίζει ρεαλιστικές μάχες, το θέμα είναι κατά πόσον το περιορίζουμε στην εικονική πραγματικότητα κι οχι στην πραγματική
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 hours ago, Talepwros said: Με φυσικα δεν θα το αγοράσω, ουτε το παιχνίδι ουτε την collectors. αυτος δεν ειναι λογος να μην τα βγαλει η εταιρεια:) δεν γινεται σε ολους να αρεσουν τα collectors. οποτε δεν ειναι τα ιδια παντελακη μου αλλα ειναι ενας ωραιος ευκολος τροπος μια εταιρεια να βγαλει λεφτα.τι πιο απλο .βαζεις ενα δωρακι των 5-10 ευρω ή το ονομαζεις collectors edition και διπλη τιμη πανω.και ναι λειτουργει αυτη η τεχνικη εδω και πολλα χρονια σε ολα τα ειδη.για αυτο βλεπεις μεχρι και συλλεκτικα μπουκαλια απο αναψυκτικα πλεον. ps ουτε εγω θα πηγαινα τα παρω.
foxgre Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Talepwros είπε Με φυσικα δεν θα το αγοράσω, ουτε το παιχνίδι ουτε την collectors. Το CoD θα μπει στο σωστο δρόμο οταν επιτελους γινει πλατφόρμα και εχει μονιμα ενα modern warfare, ενα δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και ενα future warfare, και να μπαινει ο καθενας να παιξει οποιο θελει. Οχι καθε χρόνο καινούργιο. Στην προκειμένη παλιό που ειναι καινούργιο που καποιοι ηδη το εχουν πληρώσει και remastered. Να το κανουν ετσι, να πληρώνεις τη συνδρομή σου και να εξελίσσουν το παιχνίδι και να φτιαχνουν τα bug και να βαζουν και υποδομές ωπου χρειάζεται. Θα έχει παντα κόσμο ενω τώρα αν μπεις να παίξεις παλιό CoD θα ειστε τρεις και ο κούκος. Ότι πιο σωστό εχω ακουσει. Πολύ καλή ιδέα. Δε θα αναφέρω το fortnite γιατι ειναι δωρεαν αλλα το pubg για παράδειγμα που χρησιμοποιει ανάλογη πολιτική μια χαρά πουλαει ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα