Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα pirelli p7 σε 16αρες ζάντες.υστερα από 4.5 χρόνια και 40000 έχουν ξεραθεί λίγο πλεον αλλά γενικά αντέχουν .είναι όμως για αλλαγή στους επόμενους μηνες.ο μόνος λόγος που δεν θα πήγαινα ξανά στα ίδια είναι η τιμή γιατί θα κοιτάξω για κάτι πιο οικονομικό την επόμενη φορά.αλλα γενικά οι εντυπώσεις είναι άψογες 

Όπως σου είπαν ήδη όλες οι καλές εταιρίες έχουν μοντέλα πάνω κάτω στις ίδιες.τιμες με τις ίδιες επιδόσεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2019 στις 3:56 ΜΜ, Θοδωρής005 είπε

Τι λάστιχα να βάλω michelin 520 primacy 4 η pirelli cinturato p7 σε Alfa romeo 159 

Ότι και οι δύο επιλογές είναι καλές ούτε λόγος , άλλωστε πρόκειται για μεγάλες εταιρείες . Αυτό που χρειάζεται να αντιληφθείτε είναι , το κάθε σετ ελαστικών από αυτά που αναφέρατε θα έχει διαφορετική συμπεριφορά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο , το οποίο θεωρούμε ιδανικά ότι είναι σωστά συντηρημένο σε ότι αφορά τα μηχανικά του μέρη . Αυτό με την σειρά του θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας στυλ οδήγησης , το συνηθισμένο περιβάλλον που κινείται το αυτοκίνητο κλπ .

Με λίγα λόγια μόνον εσείς θα μπορέσετε να μας ενημερώσετε για τα αποτελέσματα του συνδυασμού αυτοκινήτου και τάδε ελαστικών , αφού βέβαια τα χρησιμοποιήσετε και αφού εξηγήσετε λεπτομέρειες όπως ανέφερα παραπάνω . 

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις , όπως ήδη ειπώθηκε πολύ σωστά , θα ακούτε διάφορα όπως για παράδειγμα θα σας έλεγα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από μία τετράδα Sava φτιαγμένα στην Γαλλία , είμαι εξίσου ικανοποιημένος και από τα Uniroyal Rain Expert 3 ειδικά στο βρεγμένο ........ 

Καλή επιτυχία ......

Στις 6/8/2019 στις 1:38 ΜΜ, Θοδωρής005 είπε

Πήγα σε βουλκανιζαντερ αλλά μου μου είπαν ότι τα pirelli ειναι κινέζικα και πως τα έχουν χαλάσει ενώ συγγενείς μου που έχει pirelli είναι πολύ καλά στην αρχή το αυτοκίνητο είχε michelin και δεν μου άρεσαν είναι και πανάκριβα 

Continental τα έχω δύο χρόνια αλλά μου τα έφαγε τα λάστιχα δηλαδή θα μπορούσαν να κρατήσουν 3 χρόνια 

Πείτε μου τι να κάνω 

Το ελαστικό δεν έχει περισσότερα από 3 χρόνια ζωής , διότι ζείτε σε χώρα με μεγάλο δείκτη ηλιοφάνειας ........ μην ψαχνεστε με την μακροζωία .

Μία τετράδα φρέσκα ελαστικά , στις διαστάσεις του κατασκευαστή , μέχρι 3 χρόνια αντε 4 ζωή , βαριά 60.000 χλμ .

Ελέγχετε το αυλάκι , καθώς και τα πλαϊνά για ραγαδες , δείγμα ότι το λάστιχο έχει χάσει την υγρασία του , οπότε χρειάζεται αλλαγή .

Επεξ/σία από babisskg
  • Like 2
Δημοσ.

....εγω θα σου πω τι να μη βάλεις. Goodyear Eagle F1.  Τα έβαλα σε ίδιο αυτοκίνητο και απογοητεύτηκα. Και το γράφω γιατί πολλοί τα προτείνουν. Έτσι την πάτησα και εγώ 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Michelin primacy φοραγε ο πατερας μ σε ενα opel vectra 1.8 με τα 140hp.Βαρυ αμαξι και με τάσεις να τραβαει μουρη. Οδηγουσα επι 2 χρονια διαδρομες 300-400χλμ τη φορα 2 φορες τη βδομαδα σχεδον ολο το χρονο εκτος 2 μηνες το καλοκαιρι.Ακομα και φθαρμενο απο χλμ στην 3ετια κραταγε στο βρεγμενο πενα σε ζορισματα σε στροφες. Cinturato p7 φοραγε και φοραει ο αδερφός της γυναικας μ σε corolla e10 1.3, μετα τα 2 χρονια υπεφερε το καλοκαίρι απο υπερθέρμανσεις το λαστιχο και γλιστραγε,σε βρεγμενο κραταγε μεχρι τέλους πολυ καλα. Dunlop bluresponse τα φοραγα στο σταρλετ οταν το πήρα,εξαιρετικο σε στεγνό και βρεγμένο,στα 3 χρονια τα αλλαξα γιατι τα ειχα κάψει στα χειροφρενα και εσκασε το ενα πισω. Εαν θες πιο πολλα χλμ απο αλλαγη σε αλλαγη πηγαινε σε michelin αλλιως κινησου στα pirelli.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...