Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πας σε ένα βουλκανιζατέρ να σου πει εκεί ο μάστορας Τι θα βάλεις, να τα δεις κιόλας, αλλά είναι μαλακά αλλά η σκληρά και για διαφορετικά αυτοκίνητα το καθένα.

Εδώ τι θα σου πούν; 

ο ένας θα σου λέει βάλε αυτά, ο αλλος βάλε τα αλλά, Όχι αυτά δεν καλά, Βάλε τα φτηνά, Βάλε τα ακριβά.

Χαχααααα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

Τι λάστιχα να βάλω michelin 520 primacy 4 η pirelli cinturato p7 σε Alfa romeo 159 

Άνθρωπε μου.αμαξαρα το 159.το είχα. 1.9 160 hp.ελπιζω να έχεις την tbi 1.8 με τα 200 hp.ασχετα αυτά ας πάμε στο θέμα σου.εγω continental βάζω τωρα πια αφού  πέρασα φυσικά από primacy που τα είχα στο rx8.Ένα θα σου πω .μακρυά από τα primacy.βαλε pirelli.οτι πιο άχρηστο λάστιχο υπάρχει το primacy.στη ζέστη οκ κρατάει αλλά στην βροχή θα έχεις θέμα.απο προσωπική εμπειρία σου μιλάω και όχι ότι άκουσα η μου είπαν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Να πας σε ένα βουλκανιζατέρ να σου πει εκεί ο μάστορας Τι θα βάλεις, να τα δεις κιόλας, αλλά είναι μαλακά αλλά η σκληρά και για διαφορετικά αυτοκίνητα το καθένα.

Εδώ τι θα σου πούν; 

ο ένας θα σου λέει βάλε αυτά, ο αλλος βάλε τα αλλά, Όχι αυτά δεν καλά, Βάλε τα φτηνά, Βάλε τα ακριβά.

Χαχααααα

Καλά και σε βουλκανιζατέρ ο καθένας θα σου προτείνει αυτά που δουλεύει ή που έχει μεγαλύτερο κέρδος...

• Like 3
Δημοσ.

Δες τι λέει το manual ως πρώτη τοποθέτηση, αλλά εγώ θα πήγαινα στα Pirelli.

Εκτός των Ρ7 δες και τα Zero Nero αν δεν σε ενοχλεί ο επιπλέον θόρυβος.....

Δημοσ.

Μακρυά από τα pirelli. Φορούσα Goodyear 4 χρόνια και μου βγηλαν σκυλιά αλλά όταν ηθελα να αλλάξω λάστιχα ήταν σε έλλειψη όποτε έβαλα τα primacy σε rft και είμαι επισης πολύ ευχαριστημένος όποτε μπορώ να στα προτείνω. 

Με τα pirelli από την άλλη μόνο κακές εμπειρίες έχω όποτε μακρυά!!

Δημοσ.

Ας πώ κι εγώ τη δική μου γνώμη. Michelin Pilot Sport 4. Εκτός αν δε σε ενδιαφέρει καθόλου η sport οδήγηση.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, zio10 είπε

Καλά και σε βουλκανιζατέρ ο καθένας θα σου προτείνει αυτά που δουλεύει ή που έχει μεγαλύτερο κέρδος...

Σωστος

καλύτερα να κοιτάξει σε sites που κάνουν reviews  γράφουν αναλυτικά τα υπέρ και τα κατα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mp123 είπε

Άνθρωπε μου.αμαξαρα το 159.το είχα. 1.9 160 hp.ελπιζω να έχεις την tbi 1.8 με τα 200 hp.ασχετα αυτά ας πάμε στο θέμα σου.εγω continental βάζω τωρα πια αφού  πέρασα φυσικά από primacy που τα είχα στο rx8.Ένα θα σου πω .μακρυά από τα primacy.βαλε pirelli.οτι πιο άχρηστο λάστιχο υπάρχει το primacy.στη ζέστη οκ κρατάει αλλά στην βροχή θα έχεις θέμα.απο προσωπική εμπειρία σου μιλάω και όχι ότι άκουσα η μου είπαν.

11 ώρες πριν, paylidis είπε

Μακρυά από τα pirelli. Φορούσα Goodyear 4 χρόνια και μου βγηλαν σκυλιά αλλά όταν ηθελα να αλλάξω λάστιχα ήταν σε έλλειψη όποτε έβαλα τα primacy σε rft και είμαι επισης πολύ ευχαριστημένος όποτε μπορώ να στα προτείνω. 

Με τα pirelli από την άλλη μόνο κακές εμπειρίες έχω όποτε μακρυά!!

Εδώ βλέπουμε από 1ο χέρι αυτό που προειδοποίησε ο @NikosKallithea και δεν έχει και άδικο. Ο καθένας θα λέει τις εμπειρίες του.

Βέβαια καλές οι εμπειρίες αλλά όταν υπερβάλουμε τότε προσωπικά δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά την εμπειρία. Γιατί το να λες π.χ. οτι το primacy δεν μου πολυάρεσε ή δεν μου πολυταίριαζε το καταλαβαίνω. Αλλά να λες "μακριά" από primacy και ότι πιο άχρησο... ε ξεπερνάει και την υπερβολή! Έχω περάσει από διάφορα λάστιχα και τώρα έχω primacy σε 2 audi και τα θεωρώ από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Εξίσου καλά είναι και τα continental. Γενικά οι premium σειρές της κάθε εταιρείας είναι καλές! Απο εκεί και πέρα έχει σημασία πόση μαλακότητα θέλεις και τι ταιριάζει καλύτερα στο αμάξωμά σου.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Stamer είπε

Εδώ βλέπουμε από 1ο χέρι αυτό που προειδοποίησε ο @NikosKallithea και δεν έχει και άδικο. Ο καθένας θα λέει τις εμπειρίες του.

Βέβαια καλές οι εμπειρίες αλλά όταν υπερβάλουμε τότε προσωπικά δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά την εμπειρία. Γιατί το να λες π.χ. οτι το primacy δεν μου πολυάρεσε ή δεν μου πολυταίριαζε το καταλαβαίνω. Αλλά να λες "μακριά" από primacy και ότι πιο άχρησο... ε ξεπερνάει και την υπερβολή! Έχω περάσει από διάφορα λάστιχα και τώρα έχω primacy σε 2 audi και τα θεωρώ από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Εξίσου καλά είναι και τα continental. Γενικά οι premium σειρές της κάθε εταιρείας είναι καλές! Απο εκεί και πέρα έχει σημασία πόση μαλακότητα θέλεις και τι ταιριάζει καλύτερα στο αμάξωμά σου.

Εγώ το rx8 με βροχή το πολύ 100χλμ/ ώρα το πήγαινα με τα primacy παραπανω δεν είχα κρατηματα.αν και το λάστιχο είχε προδιαγραφές για υψηλές ταχύτητες πάνω από 250.στο στεγνό και ζέστη δεν το συζητώ ήταν άψογα 240 246 που είχε τελική μια χαρά ήταν και στις στροφες ήταν καλά.το θέμα το είχα στην βροχή.

Εγώ το θεμα λάστιχο το τεσταρω στο αμάξι πάντα στα δυσκολα.με 100 120 όλα καλά είναι.στα δύσκολα που τεσταρισα μου βγήκε άχρηστο το μισλεν.ανεπιτρεπτο στην βροχή.δεν εξετάζω ποτέ αν ένα λάστιχο είναι καλό αν με βγάλει 4 χρόνια.ποτε δεν το έκανα.στην 2ετια αλλαγή.ειναι το μόνο ανταλλακτικό του αυτοκίνητου που δεν πρέπει να κάνει κανείς εκπτώσεις.

Τωρα για το τι προειδοποίησε ο Νίκος οκ.στο insomnia είμαστε .αποψεις λέμε.αλλα προσέχουμε να ειναι αληθινές με προσωπικές εμπειρίες και όχι μου είπαν η άκουσα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγώ το rx8 με βροχή το πολύ 100χλμ/ ώρα το πήγαινα με τα primacy παραπανω δεν είχα κρατηματα.αν και το λάστιχο είχε προδιαγραφές για υψηλές ταχύτητες πάνω από 250.στο στεγνό και ζέστη δεν το συζητώ ήταν άψογα 240 246 που είχε τελική μια χαρά ήταν και στις στροφες ήταν καλά.το θέμα το είχα στην βροχή.

Εγώ το θεμα λάστιχο το τεσταρω στο αμάξι πάντα στα δυσκολα.με 100 120 όλα καλά είναι.στα δύσκολα που τεσταρισα μου βγήκε άχρηστο το μισλεν.ανεπιτρεπτο στην βροχή.δεν εξετάζω ποτέ αν ένα λάστιχο είναι καλό αν με βγάλει 4 χρόνια.ποτε δεν το έκανα.στην 2ετια αλλαγή.ειναι το μόνο ανταλλακτικό του αυτοκίνητου που δεν πρέπει να κάνει κανείς εκπτώσεις.

Τωρα για το τι προειδοποίησε ο Νίκος οκ.στο insomnia είμαστε .αποψεις λέμε.αλλα προσέχουμε να ειναι αληθινές με προσωπικές εμπειρίες και όχι μου είπαν η άκουσα.

Εγώ πάλι με το primacy πάω στην βροχή με πάρα πολλά χιλιόμετρα και δεν καταλαβαίνω τίποτα (βασικά όπως και στο στεγνό μου φαίνεται). Αντίθετα και με τα μέτρια (κατά την γνώμη) μου uniroyal που υποτίθεται είναι για βροχή (αν και τα uniroyal 2 μου φαινόντουσαν κλάσεις ανώτερα από τα uniroyal 3).

Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, στο rx8 δεν θα έβαζα michelin ή τέτοιου τύπου λάστιχα έτσι κι αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stamer είπε

Μα εγώ λέω ότι είναι πολύ καλά (μέχρι ώρας καθώς τα έχω λιγους μήνες μονο) τα primacy!!!! Για ξαναδιάβασε το!

Δημοσ.

Πήγα σε βουλκανιζαντερ αλλά μου μου είπαν ότι τα pirelli ειναι κινέζικα και πως τα έχουν χαλάσει ενώ συγγενείς μου που έχει pirelli είναι πολύ καλά στην αρχή το αυτοκίνητο είχε michelin και δεν μου άρεσαν είναι και πανάκριβα 

Continental τα έχω δύο χρόνια αλλά μου τα έφαγε τα λάστιχα δηλαδή θα μπορούσαν να κρατήσουν 3 χρόνια 

Πείτε μου τι να κάνω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Μα εγώ λέω ότι είναι πολύ καλά (μέχρι ώρας καθώς τα έχω λιγους μήνες μονο) τα primacy!!!! Για ξαναδιάβασε το!

Δεν είπα κάτι για εσένα σε σχέση με τα primacy. Απλά σε έβαλα μαζί γιατί είπες για τα pirelli μακρυά :) 

Δεν με καταλαβαίνεται ρε παιδιά... Ξαναλέω.. είναι εύλογο και σωστό να λέμε την γνώμη μας αλλά όχι να ξορκίζουμε έτσι κάποιο λάστιχο. Σε πιστεύω και για το pirelli (αλήθεια) οτι εσένα δεν σου έκατσε καλά ή μπορεί να προτίμησες κάποιο από τα πολύ φθηνά της Pirelli και να μην ήταν όντως καλό. Όμως (και παρόλο που δεν έχω βάλει ποτέ μου Pirelli) δεν πιστεύω οτι τα pirelli γενικά είναι χάλια και πρέπει να μείνουμε μακρυά τους. Αυτό λέω!

Νομίζω γενικά το πιο σωστό είναι λέμε μάρκα/μοντέλο/διάσταση και σε τι αμάξι μπήκε (και τις εντυπώσεις μας βέβαια) και μέχρι εκεί. Μετά ο καθένας θα κρίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...