Nikolas_D Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας.. Εδώ και μέρες είμαι στην αναζήτηση ενός νέου ( δωρεάν ) φόρουμ.. Ποιο πολύ το θέλω για ενημερωτικούς σκοπούς και ίσως στο μέλλον και για επιχειρηματικούς σκοπούς.. Απλά η απορία μου τώρα έχει ως εξής.. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάποιο δωρεάν φόρουμ το οποίο να έχει Ελληνικό menu και να δέχεται plyings;; Στο παρελθόν είχα φόρουμ με forumgreece-forumotion αλλά δεν ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν και ήταν αρκετά καλό.. Έχω δει τα simple Machines Forum ( SMF ) με TinyPortal ( TP ) αλλά το λογισμικό σύστημα που έχω στον Υπολογιστή ( kali linux ) δεν μου επιτρέπει να ψάξω παραπάνω για να φτιάξω εγώ ένα τέτοιο φόρουμ.. Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει από κάτω.. Ευχαριστώ 1
becoming_I Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καταρχήν δεν έχει σχέση το λειτουργικό που χρησιμοποιείς με το λογισμικό του forum που θέλεις να φτιάξεις. Αρκετά αξιόπιστο για δωρεάν είναι το https://www.forumgreek.com/ και παίζει καλά και σε mobile συσκευές. Αν θες κάτι πιο σύνθετο δεν υπάρχει κάτι σε δωρεάν και πρέπει να πληρώσεις (hosting, domain name κλπ). Γενικά να ξέρεις ότι οι δωρεάν λύσεις (hosting+forum software) έρχονται σχετικά γυμνές και πρέπει να πληρώσεις αν θες να κουμπώσεις κάποια plugins επάνω. Συμβουλή μου είναι να ξεκινήσεις με το δωρεάν και όταν στην πορεία μάθεις περισσότερα να το μεταφέρεις σε έναν δικό σου server. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από becoming_I 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα