Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια συνδεση Cosmote ADSL αλλά το router βρισκεται καμια 15αρια μετρα απο το δωματιο,εδω κ 2 χρονια ειμαι με καλωδιο αλλά βλεπω πολυ ανεβοκατεβασμα σε ταχυτητες και ping στα games,υπαρχουν τοιχοι ενδιαμεσα ,βρισκομαι σε σπιτι 20 χρονων,εχετε να προτεινετε καποια λυση; 

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Realakias είπε

Powerline. 

Η καλωδιωση του σπιτιου ειναι παλια,εχω διαβασει οτι δεν βοηθαει και πολυ,ισχυει;

τι προτεινεις να αγορασω;δεν ξερω και πολυ απ' αυτα

ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Αφού συνδέεται με καλώδιο τι άλλο θέλεις δηλαδή;

Ισχύει αυτό που λες αλλά δεν ξέρω. Περίεργο. Αν θέλει ομορφιά τότε παίρνει powerline το οποίο χρησιμοποιεί καλώδια ρεύματος, αλλιώς περνάει νέο καλώδιο. 

Δημοσ.

Αναμφίβολλα η πιο σωστή λύση είναι να περάσεις καινούριο καλώδιο.
Μπορεί να έχει φαγωθεί σε κάποιο σημείο και γιαυτό τα σκαμπανεβάσματα.

Δημοσ.

Σαν το καλώδιο δεν είναι τίποτα.

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο για καλώδιο και δεν έχουμε καταλάβει.

3 λεπτά πριν, donblunts είπε

Αναμφίβολλα η πιο σωστή λύση είναι να περάσεις καινούριο καλώδιο.
Μπορεί να έχει φαγωθεί σε κάποιο σημείο και γιαυτό τα σκαμπανεβάσματα.

Οταν εννοείς καλώδιο ts, τι εννοείς, καλώδιο UTP τηλεφωνικό καλώδιο;

Αν το καλώδιο UTP Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξει τις άκρες τα φισακια

Το καλώδιο Αποκλείεται να έχει φθορές. 

Εκτός αν εκεί στο σπίτι έχετε σκυλιά ποντίκια και δεν ξέρω τι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, electro17 είπε

Εχω μια συνδεση Cosmote ADSL αλλά το router βρισκεται καμια 15αρια μετρα απο το δωματιο,εδω κ 2 χρονια ειμαι με καλωδιο αλλά βλεπω πολυ ανεβοκατεβασμα σε ταχυτητες και ping στα games,υπαρχουν τοιχοι ενδιαμεσα ,βρισκομαι σε σπιτι 20 χρονων,εχετε να προτεινετε καποια λυση; 

Εχεις δοκιμασει να παιξεις με ενα καλωδιο 1-2m διπλα στο router σου; Το πιο πιθανο οπως διαβαζω το μηνυμα σου ειναι οτι φταιει η γραμμη σου, οποτε θα δεις τα ιδια αποτελεσματα και με κοντο καλωδιο.

Επεξ/σία από asmilon
Δημοσ.
6 ώρες πριν, electro17 είπε

Και 50 μετρα καλωδιο να χρησιμοποιεις δεν θα δεις καμια αλλαγη σε ταχυτητα οποτε μην σε αγχωνει αυτο.

Απλα αν θελεις μπορεις να παρεις S/FTP καλωδιο αν θελεις κατι καλυτερο σε ποιοτητα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας

Δηλαδη το Powerline δεν θα μ προσφερει κατι καλυτερο εκτος απο ομορφια;

UTP ειναι το καλωδιο και ενδιαφερομαι πιο πολυ για ομορφια γιατι δεν μπορω να περασω ευκολα απο μεσα καλωδια,γινεται ενα χαος στις καλωδιωσεις,εχω ρωτησει ηλεκτρολογο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, electro17 είπε

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας

Δηλαδη το Powerline δεν θα μ προσφερει κατι καλυτερο εκτος απο ομορφια;

UTP ειναι το καλωδιο και ενδιαφερομαι πιο πολυ για ομορφια γιατι δεν μπορω να περασω ευκολα απο μεσα καλωδια,γινεται ενα χαος στις καλωδιωσεις,εχω ρωτησει ηλεκτρολογο

99.9999999% θα εχεις πολυ χειροτερη ταχυτητα με powerline.

Περα απο αυτο γλυτωνεις μονο το ενδιαμεσο καλωδιο (ουτως αλλιως και απο τις 2 πριζες θα πρεπει να εχεις καλωδια, ενα στο ρουτερ και ενα στον υπολογιστη, απλα γλυτωνεις το ενδιαμεσο).

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...