katerina_a_86 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, Doubt είπε Κινητό ή σταθερό; Πόσο καιρό το έχεις; Τα σχόλια έχουν ημερομηνία; Η σελίδα ποια είναι, αν επιτρέπεται; 6 λεπτά πριν, DrLo είπε Τα σχόλια απευθύνονται σε εσένα ή μπορεί να είναι προς κάποιον παλαιότερο ιδιοκτήτη του τηλεφώνου? 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Πού το ξέρεις, αναφέρουν και το όνομά σου; 3 λεπτά πριν, helicoid είπε Έχω την εντύπωση οτι ο προηγούμενος που σε ρώτησε πόσο καιρό το έχεις το νούμερο, και πόσο παλιά είναι τα comments, έχει ένα point. Τώρα αν είναι σταθερό ή κινητό, ή το ποιό είναι το site δεν παίζει ρόλο. Κι εμένα σε κάτι τέτοιο πήγε το μυαλό μου αρχικά διαβάζοντας το post σου. Δηλαδή το νούμερο να ανήκε σε κάποια εταιρεία που έκανε promotion και έσπαγε @@, να είχαν ρίξει τα comments πριν 5 χρόνια, και πέρσι να πήρες εσύ το νούμερο. Θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρίκι το σταθερό που μας έδωσε ο ΟΤΕ ανήκε πριν σε κάποιον που πουλούσε χαλία/κουρτίνες κτλ. Ε μέσα σε 10 χρόνια αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που μια γρια με έπαιρνε και μου ζητούσε χαλιά τώρα θα είχα εκατομμύρια. Ναι, είναι δημοσίευση πριν από 3-4 μήνες και αναφέρει και το μικρό μου όνομα.
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, katerina_a_86 είπε Ναι, είναι δημοσίευση πριν από 3-4 μήνες και αναφέρει και το μικρό μου όνομα. Προς εσένα είναι δηλαδή τα προσβλητικά σχόλια ως ιδιώτη ή ως εταιρία ή λόγω επαγγέλματος;
Getta Robo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Αν αναζητησει κανεις, οποιοδηποτε ελληνικο νουμερο κινητης τηλεφωνιας, στα αποτελεσματα εμφανιζονται 2 διαφορετικες σελιδες .gr Συμφωνα με τις ιδιες, οι επισκεπτες εχουν την επιλογη να σχολιαζουν και να αξιολογουν τους αριθμους. Οπως γρηγορα καταλαβαινει κανεις, καποιος εβαλε προσωπικα της στοιχεια στα σχολια εκει. Για το νομικο κομματι αναλυθηκε παραπανω, το κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο που κανουν οι σελιδες, και γιατι συνεχιζουν να υφιστανται, ειναι εντελως διαφορετικη ιστορια..
helicoid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αν μιλάμε για griefing/cyberbullying/cyberharrasment σε φάση πήγε ο πρώην σου ή κάποιος που απέρριψες ή απλά ένα troll και σήκωσε το κινητό σου σε κάποιο τέτοιο site και έβαλε και 2-3 φίλους του να αφήσουν comments από κάτω λέγοντας "α η Κατερίνα φτιάχνει χάλια παστίτσιο", "η Κατερίνα το ένα", "η Κατερίνα το άλλο" τότε καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αν τώρα έχεις εισπρακτική που παίρνεις και εκβιάζεις κόσμο λέγοντας "Είμαι η Κατερίνα Τάδε και αν δεν με πληρώσεις ως αύριο θα σου σπάσω τα πόδια" και έχει αφήσει ο άλλος comment "Η Κατερίνα είναι νταής και σπάει πόδια" οκ υποθέτω μπορείς και πάλι να κάνεις αγωγή για εξύβριση/συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά άλλη βαρύτητα το ένα παράδειγμα, άλλη το άλλο. Νομικός δεν είμαι, προσωπική άποψη εκφράζω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από helicoid
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Ενοχλείς κάποιον με τα τηλεφωνήματα σου ή κατι παρόμοιο και αυτός σε ανέβασε στη σελίδα Τώρα και να την κατεβάσεις, με όλη αυτή την παραπάνω βαβούρα και το κόστος, χρηματικό και ψυχικό. Αυτός σε δυο τρια δευτερόλεπτα μπορεί να τα ξανα ανεβάσει και σε περισσότερες σελίδες.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 hour ago, katerina_a_86 said: Καλά δεν καίγομαι κιόλας να μάθω ποιος έκανε την δημοσίευση, η προτεραιότητά μου είναι να κατέβει απλά η ανάρτηση. Δες κι αυτό. Αν έχεις γνωστό δικηγόρο με αρκετό ελεύθερο χρόνο μπορεί να βγάλετε κανένα ψιλό.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, Malthador είπε Δες κι αυτό. Αν έχεις γνωστό δικηγόρο με αρκετό ελεύθερο χρόνο μπορεί να βγάλετε κανένα ψιλό. Άλλο πράγμα είναι αυτό. Αυτο είναι παραβίαση των κανονισμών των παροχών. Αυτό που έχει πάθει είναι ότι σε κάποιες σελίδες μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναρτήσει ένα αριθμό και από κάτω να γράψει σχόλια, πχ αυτός ο αριθμός είναι ενοχλητικός και είναι για γκάλοπ, αξιολόγηση και δεν συμμαζεύεται Εκει κάποιος μπορεί να γράψει και από internet cafe, οπότε πιάσ' το αυγό και κούρευτο. Πχ https://www.white-pages.gr Και άλλες χιλιάδες εντός και εκτός Ελλάδας
Doubt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, katerina_a_86 είπε Μπορώ να βρω με κάποιον τρόπο σε ποιόν ανήκει η ιστοσελίδα για να επικοινωνήσω πιο άμεσα; Συνήθως υπάρχει κάποιο email της μορφής webmaster@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.gr Αν στείλεις ένα λογαριασμό του τηλ στο όνομα σου και screenshot του τι γράφτηκε πιστεύω θα το σβήσουν.
spectaculator Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δεν είναι ευκολότερο ν' αλλάξεις νούμερο;
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Προς εσένα είναι δηλαδή τα προσβλητικά σχόλια ως ιδιώτη ή ως εταιρία ή λόγω επαγγέλματος; Ιδιώτη. 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ενοχλείς κάποιον με τα τηλεφωνήματα σου ή κατι παρόμοιο και αυτός σε ανέβασε στη σελίδα Τώρα και να την κατεβάσεις, με όλη αυτή την παραπάνω βαβούρα και το κόστος, χρηματικό και ψυχικό. Αυτός σε δυο τρια δευτερόλεπτα μπορεί να τα ξανα ανεβάσει και σε περισσότερες σελίδες. Ποιά βαβούρα, σιγά τα αυγά. Αν το ξαναανεβάσει σε 2-3 δευτερόλεπτα τότε θα βγάλω λεφτά. 2 ώρες πριν, Doubt είπε Συνήθως υπάρχει κάποιο email της μορφής webmaster@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.gr Αν στείλεις ένα λογαριασμό του τηλ στο όνομα σου και screenshot του τι γράφτηκε πιστεύω θα το σβήσουν. Έστειλα καμιά 10ρια μηνυματα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Το έγραψα στο 1ο post. 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Δεν είναι ευκολότερο ν' αλλάξεις νούμερο; Όχι.
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, katerina_a_86 είπε Ιδιώτη. Άρα είναι προσωπικό και για να έψαξες τον αριθμό σου, κάτι μου λέει ότι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ποιος μπορεί να το ανέβασε και για ποιο λόγο... 3
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, katerina_a_86 είπε Αν το ξαναανεβάσει σε 2-3 δευτερόλεπτα τότε θα βγάλω λεφτά Καλά κέρδη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Συκοφαντική δυσφήμιση μέσω διαδικτύου. Κάνε print screen τα σχόλια ή τράβηξέ τα και σε βίντεο. Πηγαίνεις στο τμήμα πρώτα με δικηγόρο για μήνυση και ακολουθεί και η αγωγή. Με το που γίνει η μήνυση και πάει στον εισαγγελέα αποφασίζει αυτός για τα περαιτέρω. Μην αρκεστείς σε συγνώμες, θα τα κατεβάσουμε κλπ. Θα πάρεις κάτι χιλιαρικάκια αποζημίωση για αρχή και αν συνεχίζετε επιπλέον χρήματα για κάθε φορά. Αν δεν πληρώσει ο άλλος απ' την τσέπη του να πονέσει, δεν καταλαβαίνει αλλιώς. Σχετικά ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 5.000 € ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ
Γιαούρτι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, paredwse είπε Αν είναι .com ή οτιδήποτε άλλο εκτός από .gr, ξέχνα το. Sorry που χαλάω το θέμα αλλά με βάση το παραπάνω, Αν πάρω πχ ένα domain .com (giaourti.com) ή κάτι παρόμοιο κι ένα hosting στο εξωτερικό και αρχίσω να ανεβάζω βλακείες για κάποιον... Δε με αγγίζει τίποτα; Δε λέμε να ανεβάζω ακραίες χοντράδες αλλά γενικά δυσφήμιση για κάποιον
ELTASSOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, katerina_a_86 είπε Ιδιώτη. Ποιά βαβούρα, σιγά τα αυγά. Αν το ξαναανεβάσει σε 2-3 δευτερόλεπτα τότε θα βγάλω λεφτά. Έστειλα καμιά 10ρια μηνυματα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Το έγραψα στο 1ο post. Όχι. Βεβαια παιζει και το σεναριο να εχει δικηο αυτος που σε κραζει...πχ εβαλες αγγελια για αψεγαδιαστο κινητο και του εστειλες ελαττωματικο με προβλημα στο τατς....λεμε τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα