masteripper Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω δεν θέλει : varResult = IIf(Nz(ctl.Value,"") = vbNullString, _ "ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.", "Value is " & ctl.Value & ".") Εγώ πάντως θα το έκανα ως εξής If Len(Ctl.Value) =0 then Exit Sub Ο κώδικας σου είναι λίγο παράξενος...γιατί δηλαδή σηκώνεις 1 object Form...αφου δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις ? Δηλ πιο απλά If Len(Me.ID) =0 then Exit Sub Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από masteripper
giannis22k Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 τον βρηκα γιαυτο και ειδα οτι μου δουλεψε.Δε γνωριζω πολλα απο access .Θα δοκιμασω και αυτιο το δικο σου 😀
giannis22k Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, masteripper είπε Εγώ πάντως θα το έκανα ως εξής If Len(Ctl.Value) =0 then Exit Sub Ο κώδικας σου είναι λίγο παράξενος...γιατί δηλαδή σηκώνεις 1 object Form...αφου δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις ? Δηλ πιο απλά If Len(Me.ID) =0 then Exit Sub Καλημερα δοκιμαζω και με if len (me.id)=0 then exit sub αλλα βγαζει compile error
masteripper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, giannis22k είπε Καλημερα δοκιμαζω και με if len (me.id)=0 then exit sub αλλα βγαζει compile error Για στείλε 1 screenshot...
giannis22k Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από giannis22k
masteripper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ανάποδα τον έγραψες τον κώδικα Private Sub PersonalData_Click() If Len(Me.ID) =0 then Exit Sub '<--- Αν δεν έχει πάρει κάποια τιμή το ID δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε και κάνουμε Exit Docmd.OpenForm "GeneralData",,,,,,Me.ID End Sub Προσωπική προτίμηση ...αποφέυγω Localized Μεταβλητές/Function κτλ.....όταν το πρωτογράφεις είναι ωραία να βλέπεις την μητρική σου γλώσσα αλλά ...επίσης να αποφεύγεις και χαρακτήρες στίξης....δημιουργούν πρόβλημα όταν πας να κάνεις κάποια αναφορά σε κάποιο Object....πρέπει να βαζεις [ ] και δεν συμμαζεύεται.
giannis22k Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις παταω να παει στη φορμα ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μου βγαζει αυτο,οτι και πριν τον κωδικα δηλαδη.Το ID το εχω βαλει αυτοματη αριθμηση Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από giannis22k
masteripper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μήπως το λάθος δεν είναι στην παρούσα φόρμα αλλά σε αυτήν που πας να ανοίξεις.. Μελέτησε λίγο τον κώδικα μου...κάνε τις προσαρμογές σου πάνω σε αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα