nullindex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε 400 έως 550 Για τι χρήση προορίζεται ; Productivity (coding, 3d modelling και light photo editing), καθόλου παιχνίδια Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; 27 QHD ή παραπάνω (ίσως ultrawide?). Δεν θέλω 4k στις 27 ίντσες. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών Ryzen 7 1700x, msi rx480 gaming x 8gb, 16gb ram Καλημέρα, Ψάχνω για νέα οθόνη για το σύστημα μου, δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και θέλω όσο το δυνατόν περισσότερη πιστότητα στα χρώματα. Η οθόνη που είχα μέχρι τώρα ήταν η dell S2718hn η οποία και πωλήθηκε για την αγορά νέας. Δεν έχω κάτσει μπροστά σε ultrawide για να δω αν βολεύει και ο λόγος που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι ο χώρος που σου δίνει και φαντάζομαι βολεύει όταν έχεις πολλά παράθυρα ανοιχτά. Την φοβάμαι μόνο επειδή δεν την έχω δοκιμάσει. Το budget μπορεί να ανέβει μέχρι τα 600 αν πρόκειται για κάτι πολύ καλό.
nullindex Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Αυτή η Dell UP2716D πώς σας φαίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα