alsakari Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλημέρα.Εχω τον i7-4770k με την stock ψύχτρα.Αν και δεν κάνω oc,θέλω να την αντικαταστήσω με μία φτηνή-αξιόπιστη και όχι ογκώδη ψύχτρα.Σκεφτόμουν αυτή: Coolermaster Hyper TX3I λόγω μικρού μεγέθους και τιμής-απόδοσης.Καμμιά άλλη καλύτερη ίσως πρόταση? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2019 στις 7:27 ΠΜ, alsakari είπε Καλημέρα.Εχω τον i7-4770k με την stock ψύχτρα.Αν και δεν κάνω oc,θέλω να την αντικαταστήσω με μία φτηνή-αξιόπιστη και όχι ογκώδη ψύχτρα.Σκεφτόμουν αυτή: Coolermaster Hyper TX3I λόγω μικρού μεγέθους και τιμής-απόδοσης.Καμμιά άλλη καλύτερη ίσως πρόταση? Ευχαριστώ ωραια αν δεν θες να ειναι μεγαλη κοιτας την cryorig h7 που ειναι μια χαρα για τον επεξεργαστη σου ! https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από life is music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα