Unlucky35 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα στους φίλους. Δεν. Ήξερα. Που να ανεβάσω αυτό το θέμα οπότε επέλεξα εδώ. Στο. Σπίτι έχω ίντερνετ όπως όλος ο κόσμος έλα όμως που το. Ρουτερ είναι στην άλλη μεριά του σπιτιού με αποτέλεσμα να έχω λίγες γραμμές. Έχω σταθερό υπολογιστή και έχω ένα πραγματάκι σαν USB και με κάνει να έχω ασυμαρτο ίντερνετ ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κανένας να μου προτείνει ένα άλλο τέτοιο μαραφέτι με. Μεγαλύτερη εμβέλεια αν υπάρχει 😚 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Οι μονες λύσεις που εχεις ειναι να ρίξεις καλωδιο δικτύου να αγοράσεις ενα ζευγαρι powerlines (το ασυρματη συνδεση προαιρετικό) 5 λεπτά πριν, Unlucky35 είπε Καλησπέρα στους φίλους. Δεν. Ήξερα. Που να ανεβάσω αυτό το θέμα οπότε επέλεξα εδώ. Στο. Σπίτι έχω ίντερνετ όπως όλος ο κόσμος έλα όμως που το. Ρουτερ είναι στην άλλη μεριά του σπιτιού με αποτέλεσμα να έχω λίγες γραμμές. Έχω σταθερό υπολογιστή και έχω ένα πραγματάκι σαν USB και με κάνει να έχω ασυμαρτο ίντερνετ ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κανένας να μου προτείνει ένα άλλο τέτοιο μαραφέτι με. Μεγαλύτερη εμβέλεια αν υπάρχει 😚 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Tp-link extender Wifi. Το καλύτερο φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα