kti23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 300 ώρες στo skyrim δεν τις πέρασα στο μενού προσωπικά ^^ Δεν έχω παίξει ποτέ Half Life παρόλο που θεωρούνται classics. Δεν έχω καταφέρει(αλλά έχω προσπαθήσει) να ασχοληθώ με mass effect γιατί με ξενίζει υπερβολικά το gameplay για κάποιο λόγο παρόλο που παίζω RPGs. Δεν έχω παίξει ποτέ bioshock , παράτησα το shadow of mordor στις 3 ώρες γιατί κόντεψα να αυτοκτονήσω από την επανάληψη. Και τελείως προσωπική ντροπή, δεν έχω παίξει ακόμα το Ringed City dlc του DS3 παρόλο που είμαι φανατικός της σειράς όπως και το bloodborne λόγω απουσίας PS4.
ilos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, kti23 είπε Και τελείως προσωπική ντροπή, δεν έχω παίξει ακόμα το Ringed City dlc του DS3 παρόλο που είμαι φανατικός της σειράς όπως και το bloodborne λόγω απουσίας PS4. Διπλά αδικαιολόγητος, ειδικά για το bloodborne.😎
firepc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 An enhanced edition of System Shock 2 is in development https://www.pcgamer.com/an-enhanced-edition-of-system-shock-2-is-in-development/ αφου ειδα οτι πολλοι θα θελατε να το παιξετε, there you have it
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Πολλά βάζει στο πιάτο της η Nightdive 🤐. Ελπίζω να γίνει καλή δουλειά. 1
tonkpils Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Στις 11/8/2019 στις 8:43 ΜΜ, kostasgpa είπε Γιατί φίλε; Το έπαιξα πρώτη φορά το 2015 και μου φάνηκε πολύ ρηχό. Μόνο fetch quest μέσα στα ίδια και ίδια μπουντρούμια. Main Quest? Απογοήτευση. Guild Quests? Ακόμα χειρότερα. Gameplay mechanics για τα μπάζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα