Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panther_512 είπε

Δεν έχω παίξει καθόλου και θα ήθελα να δώ:

- Anachronox

- System Shock 2

Δεν κατάφερα να τερματίσω λόγω game breaking bugs και θα ήθελα πολύ να τα ξαναδώ:

- Vampire the Masquerade: Bloodlines

- Arcanum

VTMB είναι must play από αυτά που έβαλες, όπως και το System Shock 2.

• Like 3
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω ακουμπήσει ακόμα, αν και είναι σε backlog και θέλω να πιάσω κάποια στιγμή:

- Metro: Last Light

- Fallout/ Fallout 2

- Tides of Numenera

- S.T.A.L.K.E.R (δεν έχω πιάσει κανένα)

Δεν έχω τερματίσει αν και τα έφτασα σε προχωρημένο σημείο:

- Planescape Torment. Μου άρεσε πάρα πολύ αν και είχα πέσει σε 2-3 περίεργα bugs. Το σταμάτησα λόγω ενός game breaking crash to desktop που συνέβαινε στο gallery και "κόλλησα" στο σώνει και καλά να βρω fix. Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε ένα fix, έπαιξα λίγο και αυτό ήταν, τώρα πλέον έχουν περάσει χρόνια.

- The Saboteur. Παρόμοια φάση, εδώ έφταιγε ότι έχασα ένα μεγάλο μέρος από το progress (καθαρίζοντας side stuff) επειδή δεν είχα κάνει "save" και μετά χάθηκε ο ενθουσιασμός.

- Brutal Legend. Είχε πλάκα, αλλά όταν άνοιξε ο κοσμος και άλλαξε το gameplay το παράτησα.  

- Assassins Creed: Brotherhood: burn-out απο τα side quests

- Assassins Creed: Revelations: burn-out από το άθλιο side-story του Desmond που για κάποιο αψυχολόγητο λόγο έβαλα σε προτεραιότητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω παίξει τπτ τα τελευταία χρόνια. Αν πούμε για τα παιχνίδια που έχουμε αγορασμένα, ακόμα περιμένει το expansion του diablo. Αν και δε νομίζω να είχα τερματίσει ούτε το κανονικο! 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

@Snoob @panther_512 Το Anachronox θεωρώ πως είναι ίσως απο τα πιο underrated/obscure hidden gems που κυκλοφόρησαν ποτέ στην Δυτική αγορά - πάντα πίστευα πως πλήρωσε έμμεσα τα σπασμένα απο την ολοκληρωτική αποτυχία του Daikatana (ίδιο studio, διαφορετικά dev teams) καθώς έχει φοβερό world-building (μια μείξη futuristic/cyberpunk), εύστοχο (αν και κάπως dated πλέον) χιούμορ και ένα σχετικά ενδιαφέρον combat/magic system με μεγάλο ατού τους χαρακτήρες του αλλά ποτέ δεν "έπιασε" τους στόχους του απο πωλήσεις. Υπ'όψιν πως θεωρείται ημιτελές απο άποψη storytelling, καθώς τερματίζει σε cliffhanger (λόγω Daikatana πάλι, αναγκάστηκαν να το κυκλοφορήσουν όπως-όπως :( ) αλλά σίγουρα θα σας προέτρεπα να του δώσετε ακόμα μια ευκαιρία :P 

On 07/08/2019 at 18:26, Praetorian said:

- Brutal Legend. Είχε πλάκα, αλλά όταν άνοιξε ο κοσμος και άλλαξε το gameplay το παράτησα.  

Αυτό ήταν νομίζω και το μεγαλύτερο λάθος της EA/Double Fine - θυμάμαι πως είχα απογοητευτεί πάρα πολύ όταν έφτασα στο σημείο που λές και κατάλαβα πως, αντί του open-world action RPG που διαφήμιζαν, ήταν πιο κοντά σε μια μείξη Sacrifice με Urban Chaos, και τα action/open-world στοιχεία ήταν απλά η γαρνιτούρα για τo RTS κομμάτι...

Στα... δικά μου τώρα, αν και δεν νιώθω ιδιαίτερα "ντροπή" (μια και εδώ και χρόνια παλεύω το ρημάδι το backlog, περισσότερο για "Λίστα της Οργής" θα την έλεγα :P ), υπάρχουν 2-3 παιχνίδια που ποτέ δεν κατάφερα να τερματίσω ενώ θα "έπρεπε":

- Ultima IX: Ascension - Ως fan της σειράς (αν και late to the party), είχα αγοράσει το IX μόλις είχε κυκλοφορήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άργησα να απογοητευτώ: σωρεία bugs, ορισμένα game/flow-breaking (όπως την "εξαφάνιση" του Iolo απο το πρώτο pillar τυχαία, κάνοντας το παιχνίδι unwinnable χωρίς κάποια ένδειξη πως κάτι πήγε στραβά ή το glitching σε κάποιους διάλογους του Lord British που λειτουργούσαν ως triggers συγκεκριμένων story quest), γενικά πολύ "βαρύ" για το σύστημα μου (αδικαιολόγητα) και εμφανώς rushed/ημιτελές (απο τα πρώτα "θύματα" της EA, που είχε τότε εξαγοράσει την Origin Systems) - στο τέλος, έμεινε στο ράφι και εγώ με τον καημό να δω το swansong της σειράς λόγω ενός CTD στο finale (το τελικό encounter με τον Guardian), το οποίο υποψιάζομαι γινόταν λόγω corruption στο ending cinematic file. Ίσως σε κάποια φάση να δοκιμάσω την έκδοση του GOG, μπας και έχουν διορθωθεί τα χοντρά-χοντρά....

- Quest for Glory (series) - Μια λίγο... παράξενη περίπτωση, μια και έχω παίξει ορισμένα απο τα παιχνίδια της σειράς (συγκεκριμένα με χρονολογική σειρά: V - Dragon Fire, II - Trial By Fire, IV - Shadows of Darkness) καθώς δεν είχα πρόσβαση σε ολόκληρη την σειρά εξ'αρχής (άσε που είμουν και λίγο... αγέννητος όταν πρωτοκυκλοφόρησε :P ). Μπαίνει στην λίστα γιατί πάντα ήθελα να τα ζήσω ως το intended experience, με σειρά κυκλοφορίας δηλαδή και κάνοντας import τον ίδιο χαρακτήρα απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Που θα πάει, δεν θα το καταφέρω.....;

- System Shock - Κυρίως απο περιέργεια - το SS2 ήταν (και είναι) ένα απο τα αγαπημένα μου του "είδους" (ίσως με το Deus Ex να το ξεπερνά στο scope του world), οπότε πάντα ήθελα να δω τις... original ιδέες στις οποίες "πάτησε" το SS2. Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει Enhanced edition αλλά και αναμένουμε (κάποτε; έχει πάρει πολλά delays είναι η αλήθεια) Kickstarted remake, οπότε ελπίζω πως σύντομα θα του ρίξω μια ματιά.

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, Lousy Offcomer said:

^

Αναφέρεσαι στο exp. του D1 το hellblade ή στου D3?  Αν εννοείς του D3... μη δίνεις σημασία, όλα καλά. :)  

Για το D3, το soul of reapers. Αφου λενε οτι προσθεσε αρκετα πραγματα! Ισως ξαναπαιξω!

Δημοσ.

Η ντροπή μου είναι που δεν έχω παίξει τα Baldurs Gate και αυτό επειδή το gaming για εμένα περιορίζεται σε sort sessions ενώ αυτά τα παιχνίδια θέλουν αρκετή ενασχόληση και προσήλωση.
Είναι μόνιμα στην must play λίστα μου και ευελπιστώ κάποια στιγμή να έχω τον διαθέσιμο χρονικό ορίζοντα για να ασχοληθώ.

Δημοσ.
Στις 7/8/2019 στις 6:26 ΜΜ, Praetorian είπε

Δεν έχω ακουμπήσει ακόμα, αν και είναι σε backlog και θέλω να πιάσω κάποια στιγμή:

- Metro: Last Light

- Fallout/ Fallout 2

- Tides of Numenera

- S.T.A.L.K.E.R (δεν έχω πιάσει κανένα)

Δεν έχω τερματίσει αν και τα έφτασα σε προχωρημένο σημείο:

- Planescape Torment. Μου άρεσε πάρα πολύ αν και είχα πέσει σε 2-3 περίεργα bugs. Το σταμάτησα λόγω ενός game breaking crash to desktop που συνέβαινε στο gallery και "κόλλησα" στο σώνει και καλά να βρω fix. Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε ένα fix, έπαιξα λίγο και αυτό ήταν, τώρα πλέον έχουν περάσει χρόνια.

- The Saboteur. Παρόμοια φάση, εδώ έφταιγε ότι έχασα ένα μεγάλο μέρος από το progress (καθαρίζοντας side stuff) επειδή δεν είχα κάνει "save" και μετά χάθηκε ο ενθουσιασμός.

- Assassins Creed: Brotherhood: burn-out απο τα side quests

- Assassins Creed: Revelations: burn-out από το άθλιο side-story του Desmond που για κάποιο αψυχολόγητο λόγο έβαλα σε προτεραιότητα.

από αυτά που γράφεις νομίζω το stalker είναι must play.Φοβερό για την εποχή του και νομίζω την ατμόσφαιρα του μόνο το πρώτο metro μπόρεσε λίγο να την πλησιάσει αν και όχι απόλυτα. 

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ποτέ τα Grim Fandango και Monkey Island 4 ... παρά που δηλώνω λάτρης των παλιών adventure, και ειδικά αυτών της Lucasarts ... Ισως φταίει το στύλ των 3D γραφικών και χειρισμού που είχε εισαγάγει η Lucas στα παιχνίδια της τότε ... ; Δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...