Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Για το Planescape Torment δες εδω ilos http://www.nicouzouf.com/en/?id=planescapetorment Εχει saves για ολα τα checkpoints μεχρι το 45 οποτε θα εισαι κομπλε. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από Arkin 1
Stamer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Δύσκολα μου βάζεις γέροντα. My top 3 λοιπόν μετά από διαλογισμό. Ο λόγος που διάλεξα τα συγκεκριμένα είναι ότι έκανα ειλικρινή προσπάθεια να τα τελειώσω, but shit happened. 😎 1) Planescape Torment. Το είχα φτάσει μέχρι το 80-90%, και μετά βάρεσε ο δίσκος. Αντί λοιπόν να τη παλέψω μόνος με το file scavenger μήπως και έκανα recover το save, αποφάσισα να τον πάω σε κατάστημα της περιοχής για καλύτερα. Οι τύποι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα χρειαστώ νέο drive. Πάω από εκεί τους λέω που είναι ο παλιός δίσκος, τι να δω. Του είχαν κάνει format μήπως και "φτιάξει". GGNORE. Πλέον δεν έχω την όρεξη να κάτσω να ξαναδιαβάσω 100,000 γραμμές dialog. Μπορώ να δω βέβαια στο yt το ending για να μου φύγει η απορία, αν και δε το έχω κάνει ακόμα (there is still hope).😎 2) Mass Effect 3 και Need For Speed Hot Pursuit. Αυτά τα 2 games έχουν κάτι το μεταφυσικό με τα pc μου και επειδή είμαι προληπτικός σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί τους. Όποτε τα ξεκινάω πάντα κάτι στραβό θα συμβεί. Στο mass effect 3 είχα κολλήσει ένα rootkit και έπρεπε να κάνω Nuke κάπου 10 drives (πονεμένη ιστορία). Το origin για κάποιο λόγο δε κράτησε και cloud save κιόλας. Το NFS το έχω ξεκινήσει 2 φορές μια στο steam που είχε τεχνικά προβλήματα μετά από λίγο διάστημα και μια στο origin που ήταν με νεότερο patch, αλλά που και πάλι δε κράτησε cloud save όταν έκανα nuke το drive για το rootkit που ανέφερα. VAMOS 3) Heavy Rain / Beyond Two Souls για το PS3. Αυτά τα games τα είχα αγοράσει στο 20ρικό παρόλο που δεν είμαι πολύ fan του genre, για να τα παίξω κάποια στιγμή μιας και ήταν console exclusives τότε (one and done). Έλα μου όμως που το PS3 μου έπαθε κόκομπλοκο στο laser και διαβάζει μόνο DVD πλέον. Ακόμα και HAN που το έκανα τα συγκεκριμένα είναι πολύ δύσκολο να περαστούν γιατί δεν έχουν PSN εκδόσεις. Ειδικά το Heavy Rain Move Edition είναι αδύνατο να δουλέψει με HAN γιατί έχει pre-menu. Από την άλλη πλέον υπάρχουν και στο EGS, αν και τα ports τρέχουν χάλια από ότι διαβάζω. Μήπως το σύμπαν προσπαθεί να σου πει να σταματήσεις να παίζεις
ilos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Για το Planescape Torment δες εδω ilos http://www.nicouzouf.com/en/?id=planescapetorment Εχει saves για ολα τα checkpoints μεχρι το 45 οποτε θα εισαι κομπλε. Txh, αλλά ο κύριος λόγος που δε το ξαναέπαίξα είναι ότι πλέον δε θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ μετά από τόσα χρόνια.😁 Οπότε με λίγα λόγια θα χρειαζόταν νέο walk έτσι και αλλιώς. Άσε που αποκλείεται να υπάρχει save game με 100% τις επιλογές μου και νομίζω το game έχει αρκετά endings σε σχέση με αυτά.
TitanX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Αν και το νήμα είναι για pc θα αναφερθώ και σε ένα τίτλο στο PlayStation. Οπότε έχουμε και λέμε 1.red dead redemprion 1 δεν ξέρω γιατί μη με ρωτήσετε ακόμη κι σήμερα αναρωτιέμαι. Από PC θα πάω μερικά μάλλον αρκετά χρόνια πίσω δεν έχω παίξει κανένα king quest, και το monkey Islands 2.
Black Demis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 η λιστα που εχω ειναι τεραστια hardware εχω (ryzen 2700x 64 gb ram ddr4 3600 2x (raid) 1tbx2 nvme 970 pro samsung) 1080 gpu (πλέον) ούτε ενα παιχνίδι δεν εχω παίξει εδώ και τόσα χρόνια.... πρωί δουλειά βράδυ ύπνος (κατι αλλο δεν κάνω) 1 2
ilos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TitanX είπε Αν και το νήμα είναι για pc θα αναφερθώ και σε ένα τίτλο στο PlayStation. Οπότε έχουμε και λέμε 1.red dead redemprion 1 δεν ξέρω γιατί μη με ρωτήσετε ακόμη κι σήμερα αναρωτιέμαι. Από PC θα πάω μερικά μάλλον αρκετά χρόνια πίσω δεν έχω παίξει κανένα king quest, και το monkey Islands 2. Δεν είσαι ο μόνος και εγώ με το ζόρι το τελείωσα γιατί έκανα πολύ sidetracking για τα sidequests και άρχισε να με κουράζει κάποια στιγμή. Προτιμώ πιο streamlined καταστάσεις όπως το last of us παρά open world games, εκτός αν είναι παιχνιδάρες όπως το witcher 3 kai to gow. Επίσης τι να παίξεις το rdr, το game παίζει αυτό για σένα με το aim assist και το autolock του. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από ilos
blackhill66 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Εγώ πάλι παλληκαρια δεν έχω παίξει κανένα από αυτά ζαλιζομουν όταν παίζανε στην οθόνη έχω μείνει στο φλιπερ γέρος γαρ... 1
totalius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Αν κ τερματισα το 1ο Witcher δε τερματισα ποτε το 2ο κ το 3ο. Το 3ο το εχω ακομα στο σκληρο μπας και καποια στιγμη .Καθε φορα που διαβαζω γι αυτο το παιχνιδι αισθανομαι ασχημα που το αφησα στη μεση .
ilos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 33 λεπτά πριν, totalius είπε Αν κ τερματισα το 1ο Witcher δε τερματισα ποτε το 2ο κ το 3ο. Το 3ο το εχω ακομα στο σκληρο μπας και καποια στιγμη .Καθε φορα που διαβαζω γι αυτο το παιχνιδι αισθανομαι ασχημα που το αφησα στη μεση . Το 2o είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο, και το 3ο πολύ καλύτερο από το 2ο (εκτός αν σε κουράζει που είναι τεράστιο και open world). Για μένα το witcher 3 είναι το καλύτερο game του είδους της τελευταίας 10ετίας μαζί με το bloodborne.
jessejames Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μεγαλη λιστα,αλλα εχω την δικαιολογια οτι με κραταει πισω το hardware.Για αυτα που δν εχω δικαιολογια ειναι τα half life που εχω και ολη την συλλογη στο steam ετοιμη για εγκατασταση.😅
panther_512 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δεν έχω παίξει καθόλου και θα ήθελα να δώ: - Anachronox - System Shock 2 Δεν κατάφερα να τερματίσω λόγω game breaking bugs και θα ήθελα πολύ να τα ξαναδώ: - Vampire the Masquerade: Bloodlines - Arcanum 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 To Bloodlines (που επίσης με είχε κάνει να βλαστημήσω με τα bugs του, αν και η αλήθεια είναι πως ποτέ μου, όσα χρόνια ασχολούμαι με τους υπολογιστές, δεν είχα μηχάνημα "αιχμής" και αυτό πάντοτε φαινόταν σε πιο βαριά και απαιτητικά παιχνίδια, καλή ώρα) έχει ένα ανεπίσημο patch που τρέχει χρόνια και έχει ήδη αποκαταστήσει τα περισσότερα από τα -άπειρα- θέματα που είχε το παιχνίδι. Το Arcanum δεν κατάφερα να το τελειώσω ποτέ. Δεν ξέρω αν υπάρχει τόσο διεξοδικό patch, ενδεχομένως (κάτι θυμάμαι, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα). Το Anachronox επίσης είχε θέματα με bugs, αλλά έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα. Δεν τελείωσα ποτέ το Banner Saga 3, που το είχα στηρίξει τον παλιό, καλό -και συγκινητικά αθώο- καιρό που το crowd-funding σάρωνε τα πάντα. Δεν τελείωσα επίσης το Tides of Numenera και το Thimbleweed Park (το πρώτο με κούρασε, το δεύτερο απλά το απέκτησα σε περίοδο όπου έτρεχα με πολλές closed beta και το έφαγε η μαρμάγκα, έκτοτε βρίσκεται στα αιώνια "υπόψη"). Επίσης, δεν κατάφερα να τελειώσω το campaign με τα dwarves στο Total War: Warhammer (που το περιέγραφα για ένα διάστημα εδώ, καθώς είχα κερδίσει το παιχνίδι σε κλήρωση στο insomnia). Από ένα σημείο και μετά, ήταν τόσο χαοτικός ο κάθε γύρος, τόσο αργές οι κινήσεις των agents και τόσο ψείρας εγώ με το micromanagement, ώστε ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Κόντευα να φάω τα orcs στο νότο, αλλά με είχαν πρήξει τα βαμπίρ... Πλέον, το απαρχαιωμένο μηχάνημά μου είναι τροχοπέδη για τα μεγάλα, σύγχρονα παιχνίδια (αν και το Planetfall μέχρι στιγμής καλά το τρέχει, κι ας είναι οριακά πάνω από τα min recommendations). Όμως, ο βασικότερος αντίπαλος είναι η έλλειψη χρόνου. 1 1
naruto14 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Θα πω όπως και ο TS τριλογία Mass Effect. Επίσης έχω παρατήσει bioshock κάπου στη μέση και δεν έχω παίξει καθόλου half life 😳 1
chrisde Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το Half Life που είχα ασχοληθεί λίγο τότες δεν μου άρεσε και το παράτησα. Αυτά που δεν έχω παίξει και το έχω μετανιώσει είναι τα Star-Wars KOTOR. Είχα ξεκινήσει το πρώτο και το είχα παρατήσει γιατί το είχα ψιλοβαρεθεί. Χαζομάρα όμως έπρεπε να του είχα δώσει μια ευκαιρία... Mass Effect επίσης δεν μου άρεσε. Γενικά με τα FPS δεν το έχω, αν εξαιρέσεις το θρυλικό Unreal Tournament! A, θυμήθηκα και το Chrono Cross, άλλο ένα παιχνίδι που παράτησα στο άνθος της νιότης του Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από chrisde
Orgios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Dragon Age 1 , το σταμάτησα κάπου στις 60 ωρες μέσα, πήγα να το συνεχίσω 2 χρονια μετά, δεν θυμόμουν σχεδόν τιποτα είπα δεν πειράζει θα το ξαναξεκινήσω κάποια στιγμή απο την αρχή, αυτή η στίγμη είπα πως ήρθε 3-4 φορες απο τότε αλλά δεν μου κάθεται ακομα (δικαιολογίες), κρίμα γιατί είναι πραγματικά απιστευτο (ελπίζω σε κανα remastered? χαχα). Witcher 3 , με ενοχλησαν οι υπερβολικά πολλοι διάλογοι και το παράτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα