firepc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Ποια για εσας σημαντικα παιχνιδια δεν εχετε παιξει ακομη Θα ξεκινησω εγω λεγοντας οτι δεν εχω παιξει κανενα Mass Effect 😱 Ολα στο ραφι και περιμενουν. Πειτε αφοβα, ετσι κι αλλιως στο gaming δεν υπαρχει “πρεπει”
_Theo_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Πρώτος "Ντροπή" αισθάνομαι που δεν έχω παίξει το System Shock 2 και δεν έχω τερματίσει τα Thief I και ΙΙ. Γενικά πολλά δεν έχω παίξει (πχ Quantum Break) λόγω χρόνου αλλά για τα προηγούμενα πραγματικά μου την έχει σπάσει!! 2
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δεν έχω παίξει baldur's gate 1 και 2. Αν και λατρεύω τα party-based top down rpgs όπως τα nerverwinter/dao/torment ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να τα παίξω. 1 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω παίξει τα Witcher "ο Αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω" ( η την ντομάτα 🍅 ) Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από Zengar Zombolt 1 2
tonkpils Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Παρότι λάτρης των FPS, δεν έπαιξα ποτέ ή δεν προχώρησα πέρα από το δεύτερο επίπεδο σε κάποιο από τα δύο πρώτα Doom και Quake καθώς επίσης πολλούς άλλους τίτλους εκείνης της εποχής. Μπήκα στο PC gaming αρχές του 2002 παίζοντας στα λαναδικα CS 1.5. Δεν μπορώ δυστυχώς να παίξω fps χωρίς mouse look. Επίσης γιατί έχει κάνει τόσο πολύ ντόρο αυτό το Halo;
ilos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Παίξει ή τερματίσει? Έχει μεγάλη διαφορά. Κάποια games πχ τα είχα ξεκινήσει αλλά τα σταμάτησα επειδή εκείνη τη περίοδο μπορεί να μην είχα το χρόνο ή την όρεξη να τα τελειώσω ή μπορεί να συνέβη κάτι απρόοπτο όπως πχ να πεθάνει ο hd και να μην είχα κάνει backup το save... Επίσης μπορεί ένα game να είναι "must play" αλλά να είναι ένα genre που κάποιος σιχαίνεται και δε θέλει να δοκιμάσει καν. Προσωπικά δε παίζω MMOs, οπότε και δε μου καίγεται καρφί για το WoW. Υπό αυτήν την έννοια δεν έχω πολλά games που να μην έχω έχω τουλάχιστον δοκιμάσει να δω πως είναι, άσχετα που δεν τα έχω τερματίσει τελικά. Τα έχω στο backlog και κάποια στιγμή μπορεί να τα ξαναβάλω να τα τελειώσω αν είναι "dry period" όπως έκανα πρόσφατα με το Borderlands 2. Τα μόνα games που μου έρχονται για αυτό το λόγο στο μυαλό είναι κάποια exclusives για xbox/nintendo που δεν είχα ποτέ κονσόλα τους, πλην του DS.
Pitzimpitzidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 ειναι αρκετα θα γινουμε ρεζιλι απο τα πιο ντροπιαστικα GTA IV , V Half-Life 2 Starcraft II
firepc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, ilos είπε Επίσης μπορεί ένα game να είναι "must play" αλλά να είναι ένα genre που κάποιος σιχαίνεται και δε θέλει να δοκιμάσει καν. Γι αυτο εγραψα πανω " Για ΕΣΑΣ σημαντικα παιχνιδια" πχ. το Fortnite που αρεσει σε πολυ κοσμο, αν για σενα δεν ειναι σημαντικο, δεν χρειαζεται να το γραψεις. Το θεμα παιξει/τερματησει, παλι ειναι προσωπικο. Αν για σενα ηταν το ταδε παιχνιδι να το παιξεις απλα και δεν το κανες γραψτο. Αν θες να το τερματησεις και δεν το κανες, παλι γραψτο. Οπως εκανε πιο πανω ο Theo
ilos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Άμά είναι να αρχίσω να γράφω πόσα games θέλω να τερματίσω κάποια στιγμή 8α χρειαστούμε 10 σεντόνια posts, για αυτό δε το κάνω,🤣
firepc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ilos είπε Άμά είναι να αρχίσω να γράφω πόσα games θέλω να τερματίσω κάποια στιγμή 8α χρειαστούμε 10 σεντόνια posts, για αυτό δε το κάνω,🤣 Ενταξει βρε αδερφε, γραψε 2, 3... Τα πιο τρανταχτα. Χαβαλεδακι κανουμε, δεν γραφεις διαγωνισμα 1
_Theo_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Pitzimpitzidis είπε ειναι αρκετα θα γινουμε ρεζιλι απο τα πιο ντροπιαστικα GTA IV , V Half-Life 2 <----- Starcraft II
ilos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, firepc είπε Ενταξει βρε αδερφε, γραψε 2, 3... Τα πιο τρανταχτα. Χαβαλεδακι κανουμε, δεν γραφεις διαγωνισμα Δύσκολα μου βάζεις γέροντα. My top 3 λοιπόν μετά από διαλογισμό. Ο λόγος που διάλεξα τα συγκεκριμένα είναι ότι έκανα ειλικρινή προσπάθεια να τα τελειώσω, but shit happened. 😎 1) Planescape Torment. Το είχα φτάσει μέχρι το 80-90%, και μετά βάρεσε ο δίσκος. Αντί λοιπόν να τη παλέψω μόνος με το file scavenger μήπως και έκανα recover το save, αποφάσισα να τον πάω σε κατάστημα της περιοχής για καλύτερα. Οι τύποι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα χρειαστώ νέο drive. Πάω από εκεί τους λέω που είναι ο παλιός δίσκος, τι να δω. Του είχαν κάνει format μήπως και "φτιάξει". GGNORE. Πλέον δεν έχω την όρεξη να κάτσω να ξαναδιαβάσω 100,000 γραμμές dialog. Μπορώ να δω βέβαια στο yt το ending για να μου φύγει η απορία, αν και δε το έχω κάνει ακόμα (there is still hope).😎 2) Mass Effect 3 και Need For Speed Hot Pursuit. Αυτά τα 2 games έχουν κάτι το μεταφυσικό με τα pc μου και επειδή είμαι προληπτικός σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί τους. Όποτε τα ξεκινάω πάντα κάτι στραβό θα συμβεί. Στο mass effect 3 είχα κολλήσει ένα rootkit και έπρεπε να κάνω Nuke κάπου 10 drives (πονεμένη ιστορία). Το origin για κάποιο λόγο δε κράτησε και cloud save κιόλας. Το NFS το έχω ξεκινήσει 2 φορές μια στο steam που είχε τεχνικά προβλήματα μετά από λίγο διάστημα και μια στο origin που ήταν με νεότερο patch, αλλά που και πάλι δε κράτησε cloud save όταν έκανα nuke το drive για το rootkit που ανέφερα. VAMOS 3) Heavy Rain / Beyond Two Souls για το PS3. Αυτά τα games τα είχα αγοράσει στο 20ρικό παρόλο που δεν είμαι πολύ fan του genre, για να τα παίξω κάποια στιγμή μιας και ήταν console exclusives τότε (one and done). Έλα μου όμως που το PS3 μου έπαθε κόκομπλοκο στο laser και διαβάζει μόνο DVD πλέον. Ακόμα και HAN που το έκανα τα συγκεκριμένα είναι πολύ δύσκολο να περαστούν γιατί δεν έχουν PSN εκδόσεις. Ειδικά το Heavy Rain Move Edition είναι αδύνατο να δουλέψει με HAN γιατί έχει pre-menu. Από την άλλη πλέον υπάρχουν και στο EGS, αν και τα ports τρέχουν χάλια από ότι διαβάζω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από ilos 1 1
firepc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, ilos είπε Δύσκολα μου βάζεις γέροντα. My top 3 λοιπόν μετά από διαλογισμό. Ο λόγος που διάλεξα τα συγκεκριμένα είναι ότι έκανα ειλικρινή προσπάθεια να τα τελειώσω, but shit happened. 😎 1) Planescape Torment. Το είχα φτάσει μέχρι το 80-90%, και μετά βάρεσε ο δίσκος. Αντί λοιπόν να τη παλέψω μόνος με το file scavenger μήπως και έκανα recover το save, αποφάσισα να τον πάω σε κατάστημα της περιοχής για καλύτερα. Οι τύποι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα χρειαστώ νέο drive. Πάω από εκεί τους λέω που είναι ο παλιός δίσκος, τι να δω. Του είχαν κάνει format μήπως και "φτιάξει". GGNORE. Πλέον δεν έχω την όρεξη να κάτσω να ξαναδιαβάσω 100,000 γραμμές dialog. Μπορώ να δω βέβαια στο yt το ending για να μου φύγει η απορία, αν και δε το έχω κάνει ακόμα (there is still hope).😎 2) Mass Effect 3 και Need For Speed Hot Pursuit. Αυτά τα 2 games έχουν κάτι το μεταφυσικό με τα pc μου και επειδή είμαι προληπτικός σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί τους. Όποτε τα ξεκινάω πάντα κάτι στραβό θα συμβεί. Στο mass effect 3 είχα κολλήσει ένα rootkit και έπρεπε να κάνω Nuke κάπου 10 drives (πονεμένη ιστορία). Το origin για κάποιο λόγο δε κράτησε και cloud save κιόλας. Το NFS το έχω ξεκινήσει 2 φορές μια στο steam που είχε τεχνικά προβλήματα μετά από λίγο διάστημα και μια στο origin που ήταν με νεότερο patch, αλλά που και πάλι δε κράτησε cloud save όταν έκανα nuke το drive για το rootkit που ανέφερα. VAMOS 3) Heavy Rain / Beyond Two Souls για το PS3. Αυτά τα games τα είχα αγοράσει στο 20ρικό παρόλο που δεν είμαι πολύ fan του genre, για να τα παίξω κάποια στιγμή μιας και ήταν console exclusives τότε (one and done). Έλα μου όμως που το PS3 μου έπαθε κόκομπλοκο στο laser και διαβάζει μόνο DVD πλέον. Ακόμα και HAN που το έκανα τα συγκεκριμένα είναι πολύ δύσκολο να περαστούν γιατί δεν έχουν PSN εκδόσεις. Ειδικά το Heavy Rain Move Edition είναι αδύνατο να δουλέψει με HAN γιατί έχει pre-menu. Από την άλλη πλέων υπάρχουν και στο EGS, αν και τα ports τρέχουν χάλια από ότι διαβάζω. Μεγαλη γκαντεμιά, ειδικα στο 1. Μη μασας, ισως βρεις κανα save καποτε απ το ιντερνετ. Στο 3. που λες, ισως να τα παιξεις του χρονου στο Steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα