Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ακούω συνέχεια sinboy madclip yppo snik light και FY και την έχω καταβρεί.Νομιζω πως είναι η καλύτερη μουσική του κόσμου...γεμάτη από μελωδικότητα και καλά κρυμμένα νοήματα.Αληθεια ποια είναι η γνώμη σας;Να σημειώσω επίσης πως έχω κλείσει τα 40 και μ αρέσει τρέλα αυτό το είδος ραπ!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γνωμη μου ειναι η χειριστη δυνατη...

Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....αυτο ισχυει και στη μουσικη και παντου.

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 2
Δημοσ.

Φουλ τρολοποστ αλλα θα απαντησω σοβαρα. Οι παραπανω καλλιτεχνες δεν κανουν trap. H trap μουσικη εχει ριζες στο raw αμερικανικο hip-hop και το συνδιαζει με beats/synths που συνηθως τα ακους σε uk jungle/dubstep/dnb. 

Το μονο που θα ελεγα οτι μοιαζει το ελληνικο με το αμερικανικο ειναι το θεμα, καθως η trap μουσικη συνηθως μιλαει για ντοπα και γυναικες. Δεν εχω ακουσει εκτεταμενα ελληνικη "trap" αλλα θεωρω πως ειναι μια κακια απομιμηση, καθως ουτε το σκιλ κατεχουν, και τα περισσοτερα κομματια ειναι γεματα με autotune κατι που απλα χαλαει το κομματι. 

• Like 1
Δημοσ.

Καθέ θλιβερή φορά που εις τα πολύπαθά μου ώτα  ήχοι ατάλαντοι από το εκτρωματικό αυτό ιδίωμα της μουσικής καταφθάνουν, φέρνω τα δυό μου χέρια σε θέση ανάτασης κραυγάζοντας παράφορα:

Μ Ν Η Μ Ο Ν Ι Α

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου αρέσει ο ήχος που παράγει η χρήση του autotune. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, ntguitar said:

Εγώ ακούω συνέχεια sinboy madclip yppo snik light και FY και την έχω καταβρεί.Νομιζω πως είναι η καλύτερη μουσική του κόσμου...γεμάτη από μελωδικότητα και καλά κρυμμένα νοήματα.Αληθεια ποια είναι η γνώμη σας;Να σημειώσω επίσης πως έχω κλείσει τα 40 και μ αρέσει τρέλα αυτό το είδος ραπ!

Εαν είσαι αυτός που ξυπνάει στις 4 το πρωί και παίζει repeat το ίδιο κομμάτι για μια ώρα και μετά ξανακοιμάται ...φρόντισε να μη σε πετύχω πουθενά! :p 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ntguitar είπε

Νομιζω πως είναι η καλύτερη μουσική του κόσμου...γεμάτη από μελωδικότητα και καλά κρυμμένα νοήματα.

ακου εδω μελωδικοτητα και νοηματα, σνικ σιν μπου κλπ δεν πιανουν μια μπροστα σε αυτο,

καλη ακροαση και καλα να περασετε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όλοι τώρα ζηλεύουν τον sin boy και θέλουν να του μοιάσουν.Ο sin boy όμως είναι μοναδικός και θεϊκός καλλιτέχνης!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...