dkstopo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Ψάχνω ένα προγραμμα που να μου επιτρέπει να βλέπω από την κάμερα του λαπτοπ μου win10, που είναι στο σπίτι όταν εγω είμαι από το γραφείο. φυσικα με την οθόνη ανενεργή. ξερετε κάτι απλό που να δουλεύει?
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, dkstopo είπε Ψάχνω ένα προγραμμα που να μου επιτρέπει να βλέπω από την κάμερα του λαπτοπ μου win10, που είναι στο σπίτι όταν εγω είμαι από το γραφείο. φυσικα με την οθόνη ανενεργή. ξερετε κάτι απλό που να δουλεύει? Έχεις κάποια υποψία για κάτι;
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Ένας απλός και μπακάλικο τρόπος είναι το team viewer. Δεν είμαι ομες σίγουρος αν εμφανίζει εικόνα στον απομακρυσμενο υπολογιστή. Θα μπορούσες όμως να πάρεις μια φθηνε ip camera και να μην αφήνεις το λάπτοπ ανοιχτό.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Aκόμα και το chrome remote desktop το κάνει,ενεργοποιείς την κάμερα αλλά θα φαίνεται το μπλε φωτάκι της .
zx1234r Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Έχω έναν έμπιστο ιδιωτικό ντετέκτιβ. Θα ρωτήσω.
sixfeetunder Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Skype με αυτοματη αποδοχη απαντησης κλησης,ετσι το ειχα καποτε,αλλα προφανως πρεπει να κανεις εναν λογαριασμο Skype ειδικα για αυτη την δουλεια. 1
dkstopo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε Skype με αυτοματη αποδοχη απαντησης κλησης,ετσι το ειχα καποτε,αλλα προφανως πρεπει να κανεις εναν λογαριασμο Skype ειδικα για αυτη την δουλεια. αφήνει την οθόνη ανενεργή σε κατάσταση κλειδώματος? αν και δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα και να ανοίξει η οθόνη τώρα που το καλοσκεφτομαι αρκεί να μην χρειάζεται ξεκλείδωμα το λαπτοπ. θα το δοκιμασω ευχαριστώ. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από dkstopo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα