Βασίλης Μαύρος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Γειά σας. Ειμαι 16 χρόνων και θα ήθελα λίγο να με βοηθήσετε είτε καθοδηγοντας με είτε βοηθοντας με. Σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα άθλημα. Το μόνο που έχω κάνει είναι ταεκβοντο, γυμναστήριο και μετά πολύ λίγο ποδόσφαιρο στο σχολείο ( δεν μου αρέσει καθόλου), λίγο μπάσκετ και πάρα πολύ βόλεϊ ( τρελαίνομαι). Αυτήν την περίοδο όμως σκέφτομαι να αρχίσω ένα άθλημα και είμαι ανάμεσα σε τρία. 1) Τένις ( που δεν έχω παίξει ποτέ και έτσι δεν ξέρω αν θα μου αρέσει ή όχι) 2) Πόλο ( που ούτε αυτό το έχω κάνει ποτέ αλλά μου φαίνεται πολύ ωραίο και θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω) 3) Βόλεϊ ( που έχω παίξει άπειρες φορές και απλά ψοφάω για βόλεϊ) Σκέφτηκα να πάω να ξεκινήσω τένις δοκιμαστικά να δω αν θα μου αρέσει ή όχι και αν ναι το συνεχίζω. Να πάω επίσης να ρωτήσω για το πόλο. Και αν δεν γίνει κάτι από αυτά να ξεκινήσω βόλεϊ. Εσείς τι μου προτείνετε;;; ΥΓ1: μήπως δεν μπορώ να ξεκινήσω πόλο διότι δεν έχω κάνει κολυμβητήριο;;; παρόλα αυτά ξέρω καλό κολύμπι. ΥΓ2: μήπως το πήρα αργά απόφαση και θα έπρεπε από πιο νωρίς;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
MarlonBr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Το θέμα είναι καταρχήν είναι γιατί θες να ξεκινήσεις ένα άθλημα, θες να έχεις απλά ένα χόμπυ και να ασχολείσαι ή το βλέπεις πιο σοβαρά και θέλεις να φτάσεις σε μεγάλο επίπεδο;
tsofras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Αφού σου αρέσει τόσο το βόλλευ γιατί σκέφτεσαι τα άλλα? Για πόλο δεν ξέρω αν είναι εύκολο να ξεκινήσεις στα 16 είναι αρκετά ζορικο. Το αν ξέρεις καλό κολύμπι είναι σχετικό, και εγώ έτσι νόμιζα πριν 6 χρόνια που ξεκίνησα κολύμπι στα 30 και στα 50 μέτρα μου βγήκε η γλώσσα. Ο προπονητής μου είπε κάτσε να σε μάθω να κολυμπάς πρώτα και μετά σου βγάζω πρόγραμμα 🤣
Βασίλης Μαύρος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @MarlonBrΔεν έχω στόχο να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό ή να το πάω σε μεγάλο επίπεδο... Προς το παρόν στόχος μου είναι να έχω ένα ακόμα χόμπι, να περνάω καλά και επίσης για θέματα άθλησης... @tsofrasδεν ξέρω απλά σκεφτόμουνα αν θα έβρισκα και κάτι άλλο... Ευχαριστώ πολύ πάντως... Αν κάποιος ξέρει για το πόλο παρακαλώ να μου πει.... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από Βασίλης Μαύρος
MarlonBr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Αφού ψοφάς για βόλεϊ όπως λες τότε αυτό, ότι σ' αρέσει περισσότερο γενικά.
Βασίλης Μαύρος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Σκεφτόμουνα βασικά να πάω να ρωτήσω στο πόλο αν με παίρνουν... Μετά να κάνω δοκιμαστικά στο τένις και αν δεν κάνω κάτι από αυτά τότε βόλεϊ που το έχω και σαν πρώτη επιλογή Εσείς μήπως ξέρετε για το πόλο αν θα με παίρνουν;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα