For .G Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα ford focus 1.6 tivcti έχω και μια βδομάδα ξαφνικά σε πορεία έσφιξε το τιμόνι μου βγάζει θόρυβο όταν έστριβε ακόμα και σε πορεία και σε αλλαγή ταχυτήτων..σταματησα έσβησα κινητήρα άνοιξα δοχείο υδραυλικού μαύρα τα υγρά συνεργείο την άλλη μέρα αντικατάσταση υγρών παγουρι φράντζα λόγω διαρροής όλα καλά μέρα 3 μέρες μετά από 20 χιλιόμετρα παλι τα ίδια...Τώρα το κάνει πάντα όταν ζεσταίνεται μάλλον η αντλία...βοηθήστε με αν ξέρετε ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Κοίταξες αν έχει υγρά;Χανεις πάλι την υποβοήθηση ή απλά κάνει θόρυβο;
For .G Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Απλά κάνει θόρυβο και σταματάει μόνο όταν τ αφήνω σβηστό κάνα μισάωρο τα λάδια είναι οκ ..Την πρώτη φορά που το Κάνε τα χε χάσει τα λάδια του
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Eχει αρπαξει η αντλία μάλλον γιατί δούλεψε χωρίς λάδια.Αυριο στο μάστορα να το δει.
For .G Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ αδερφέ αύριο θα το πάω να την αλλάξω μη γίνει καμία ζημια
meletis_m Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, For .G είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα ford focus 1.6 tivcti έχω και μια βδομάδα ξαφνικά σε πορεία έσφιξε το τιμόνι μου βγάζει θόρυβο όταν έστριβε ακόμα και σε πορεία και σε αλλαγή ταχυτήτων..σταματησα έσβησα κινητήρα άνοιξα δοχείο υδραυλικού μαύρα τα υγρά συνεργείο την άλλη μέρα αντικατάσταση υγρών παγουρι φράντζα λόγω διαρροής όλα καλά μέρα 3 μέρες μετά από 20 χιλιόμετρα παλι τα ίδια...Τώρα το κάνει πάντα όταν ζεσταίνεται μάλλον η αντλία...βοηθήστε με αν ξέρετε ευχαριστω Τα υγρά γιατί τα χάνει ; Είναι απο κάποιο σωλήνα ή θέλει επισκευή η κρεμαργιέρα σου ;
For .G Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Είχε διαρροή από κάποια τσιμουχα και το παγουρι τώρα τ αλαξα βάλαμε κι ένα υγρό ειδικό για τις τριβές και το παρακολουθώ τώρα φίλε μου αν συνεχίσει πάω γι αλλαγή αντλίας Η κρεμαργιερα πόσο στοιχίζει σε επισκευή η αντικατάσταση? Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από For .G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα