vounisios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Καλησπερα. ηθελα να ρωτησω γι αυτο το Focus assist που βγαινει ταχτικα στο ακρο δεξια του Tray....ειναι απαραιτητο ? μπορω να κανω καποια ρυθμιση & να μην εμφανιζεται ? ειναι λιγο σπαστικο καθε λιγο & λιγακι να εμφανιζεται...την γνωμη σας θα ηθελα αν ειναι απαραιτητο να κανω κατι & πως.....ευχαριστω πολυ.
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Πήγαινε settings-system-focus assist και ξετσεκαρισε την επιλογή τέρμα κατω που λει show summary. Περισσότερα στο λινκ. https://www.windowscentral.com/how-use-focus-assist-reduce-distractions-windows-10-april-2018-update?sa=X&ved=2ahUKEwillpnC8-njAhWxM-wKHZ4DAaIQ9QF6BAgLEAI
vounisios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Α,μαλιστα...μου ειχε σπασει τα νευρα...για ολα ελεγε,εκτος απο αυτο.....Το ξετσεκαρισα τωρα & πιστευω να ειμαι οκ....σε ευχαριστω πολυ.καλο βραδυ!
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Θα το καταλάβεις αν ξαναπαίξεις το παιχνίδι που έπαιξες πριν σου βγάλει αυτό το μήνυμα την τελευταία φορά.
vounisios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλημερα & καλη εβδομαδα...μονο που παιγνιδια,εδω,δεν εχω παιξει ποτε...ισως η κορη μου(?)....μπορει.....
vounisios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλησπερα.παντως, βλεπω,τωρα,οτι ξαναβγαζει αυτο το Assist Focus....τι να πω...και το εχω & ξετσεκαρισμενο...
M@dB0x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Το tutn off που γραφει απο κατω το πατησες καθολου?
vounisios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Πρεπει, αν θυμαμαι καλα, μεσα στα πολλα που εχω κανει, να το εχω πατησει μια ή δυο φορες....παντως, αν μου το ξαναβγαλει θα το πατησω ξανα...ευχαριστω.
vounisios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δεν γινεται τιποτα....το παταω το ξαναπαταω το--> tutn off .....αλλα, μου το βγαζει συνεχεια.....γιατι ρε γμτ ?
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το focus assist το βγάζει μετά από full screen εφαρμογές και αυτές οι εφαρμογές είναι συνήθως παιχνίδια. Εκτός αν στο κάνει μετα από προβολή ταινιών. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από micos000
vounisios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Καλησπερα...ψαχνοντας, βρηκα & αυτο-->windows settings > search: focus assist settings > off............. Βλεπω οτι δεν μου το ξαναεβγαλε...για να δουμε.... Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα