Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με το FOCUS Assist των win 10

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. ηθελα να ρωτησω γι αυτο το Focus assist που βγαινει ταχτικα στο ακρο δεξια του Tray....ειναι απαραιτητο ? μπορω να κανω καποια ρυθμιση & να μην εμφανιζεται ? ειναι λιγο σπαστικο καθε λιγο & λιγακι να εμφανιζεται...την γνωμη σας θα ηθελα αν ειναι απαραιτητο να κανω κατι & πως.....ευχαριστω πολυ.

FOCUS  Assist.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγαινε settings-system-focus assist και ξετσεκαρισε την επιλογή τέρμα κατω που λει show summary.

Περισσότερα στο λινκ.

https://www.windowscentral.com/how-use-focus-assist-reduce-distractions-windows-10-april-2018-update?sa=X&ved=2ahUKEwillpnC8-njAhWxM-wKHZ4DAaIQ9QF6BAgLEAI

Α,μαλιστα...μου ειχε σπασει τα νευρα...για ολα ελεγε,εκτος απο αυτο.....Το ξετσεκαρισα τωρα & πιστευω να ειμαι οκ....σε ευχαριστω πολυ.καλο βραδυ!

Πρεπει, αν θυμαμαι καλα, μεσα στα πολλα που εχω κανει, να το εχω πατησει μια ή δυο φορες....παντως, αν μου το ξαναβγαλει θα το πατησω ξανα...ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το  focus assist το βγάζει μετά από full screen εφαρμογές και αυτές οι εφαρμογές είναι συνήθως παιχνίδια. Εκτός αν στο κάνει μετα από προβολή ταινιών.

Επεξ/σία από micos000

Καλησπερα...ψαχνοντας, βρηκα & αυτο-->windows settings > search: focus assist settings > off.............

Βλεπω οτι δεν μου το ξαναεβγαλε...για να δουμε....

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...