vounisios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Καλησπερα. ηθελα να ρωτησω γι αυτο το Focus assist που βγαινει ταχτικα στο ακρο δεξια του Tray....ειναι απαραιτητο ? μπορω να κανω καποια ρυθμιση & να μην εμφανιζεται ? ειναι λιγο σπαστικο καθε λιγο & λιγακι να εμφανιζεται...την γνωμη σας θα ηθελα αν ειναι απαραιτητο να κανω κατι & πως.....ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Πήγαινε settings-system-focus assist και ξετσεκαρισε την επιλογή τέρμα κατω που λει show summary. Περισσότερα στο λινκ. https://www.windowscentral.com/how-use-focus-assist-reduce-distractions-windows-10-april-2018-update?sa=X&ved=2ahUKEwillpnC8-njAhWxM-wKHZ4DAaIQ9QF6BAgLEAI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Α,μαλιστα...μου ειχε σπασει τα νευρα...για ολα ελεγε,εκτος απο αυτο.....Το ξετσεκαρισα τωρα & πιστευω να ειμαι οκ....σε ευχαριστω πολυ.καλο βραδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Θα το καταλάβεις αν ξαναπαίξεις το παιχνίδι που έπαιξες πριν σου βγάλει αυτό το μήνυμα την τελευταία φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλημερα & καλη εβδομαδα...μονο που παιγνιδια,εδω,δεν εχω παιξει ποτε...ισως η κορη μου(?)....μπορει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλησπερα.παντως, βλεπω,τωρα,οτι ξαναβγαζει αυτο το Assist Focus....τι να πω...και το εχω & ξετσεκαρισμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Το tutn off που γραφει απο κατω το πατησες καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Πρεπει, αν θυμαμαι καλα, μεσα στα πολλα που εχω κανει, να το εχω πατησει μια ή δυο φορες....παντως, αν μου το ξαναβγαλει θα το πατησω ξανα...ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δεν γινεται τιποτα....το παταω το ξαναπαταω το--> tutn off .....αλλα, μου το βγαζει συνεχεια.....γιατι ρε γμτ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το focus assist το βγάζει μετά από full screen εφαρμογές και αυτές οι εφαρμογές είναι συνήθως παιχνίδια. Εκτός αν στο κάνει μετα από προβολή ταινιών. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Εκτος αν εχει κανα malware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Καλησπερα...ψαχνοντας, βρηκα & αυτο-->windows settings > search: focus assist settings > off............. Βλεπω οτι δεν μου το ξαναεβγαλε...για να δουμε.... Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα