Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και καιρό έχω παροπλισμένο το UPS μου γιατί ενώ όλα καλά και ωραία μια πρωϊα δεν έδινε ρεύμα στο pc μου, η μάλλον έδεινε αλλά το pc μου έκλεινε σε μια πτώση τάσης.

Και είπα μιας και το είχα καιρό παροπλισμένο να δω έαν φταίει η μπαταρία και εάν ναι να την άλλαξω.

Τα specs την μπαταρίας είναι:

• 12V
  • 7Ah
  • 28W/cell

Την μέτρησα με ένα πολύμετρο και έδειχνε γύρω στα 5V.

Επιπλέων μέτρησα με το πολύμετρο ΚΑΙ τους ακροδέκτες που το UPS συνδέει με την μπαταρία, χωρίς κάποια ένδειξη, εφόσον σύνδεσα το UPS στην πρίζα (δεν ξέρω εάν ήταν καλή ιδέα αυτό).

Ακόμη πήγα να φορτήσω (σύνδεσα το UPS στην πρίζα με την μπαταρία και το άφησα 1 μέρα) και μετά σύνδεσα το laptop σε αυτό (σαν μια ενδεικτική συσκευή για να τραβά ρεύμα). Δεν είδα κάνα λαμπάκι να ανάβει ή κάποια ένδειξη ότι παίζει.

Το μοντέλο του UPS μου είναι το APC BX700U-GR.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.
19 hours ago, PC_MAGAS said:

Εδώ και καιρό έχω παροπλισμένο το UPS μου γιατί ενώ όλα καλά και ωραία μια πρωϊα δεν έδινε ρεύμα στο pc μου, η μάλλον έδεινε αλλά το pc μου έκλεινε σε μια πτώση τάσης.

Και είπα μιας και το είχα καιρό παροπλισμένο να δω έαν φταίει η μπαταρία και εάν ναι να την άλλαξω.

Τα specs την μπαταρίας είναι:

• 12V
  • 7Ah
  • 28W/cell

Την μέτρησα με ένα πολύμετρο και έδειχνε γύρω στα 5V.

Επιπλέων μέτρησα με το πολύμετρο ΚΑΙ τους ακροδέκτες που το UPS συνδέει με την μπαταρία, χωρίς κάποια ένδειξη, εφόσον σύνδεσα το UPS στην πρίζα (δεν ξέρω εάν ήταν καλή ιδέα αυτό).

Ακόμη πήγα να φορτήσω (σύνδεσα το UPS στην πρίζα με την μπαταρία και το άφησα 1 μέρα) και μετά σύνδεσα το laptop σε αυτό (σαν μια ενδεικτική συσκευή για να τραβά ρεύμα). Δεν είδα κάνα λαμπάκι να ανάβει ή κάποια ένδειξη ότι παίζει.

Το μοντέλο του UPS μου είναι το APC BX700U-GR.

ουτε 20 ευρω μια καλη μπαταρια πχ csb. www.baterries.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...